Czylubicz komiksy ? | ||||||||||||
|
Fani komiksów to tutaj
|
|
Dodany dnia 2010-09-30, 20:37
|
|
No dobra nie chodzi mi tu głównie o mange . Tu się też liczą inne komiksy . ja na przykład lubię Thorgala ,Chat 'a, Aterixa i Obelixa , One Piece Rozbitków z Yatho , Laneusta. Czekam na innych |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-01, 02:03
|
|
A Tytani mogą być? XD Ja czytam wyłącznie DC póki co.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-01, 15:19
|
|
Taak! Ja swoją przygodę z komiksami zaczęłam od Marvela, a dokładniej o Spider-Mana. Później przyszła kolej na X-Menów, Iron Man gdzieś tam w tle się przewinął... Aż wreszcie zainteresowałam się DC i Batmanem. Tytanów tu nie liczę, bo o nich komiks mam tylko jeden, jak na razie, a po raz pierwszy zobaczyłam ich w telewizji. Dziś zwracam się w stronę mroczniejszych klimatów. Polubiłam Batmana, Wolverine'a (za realizm i brutalność), a czasem nawet Punisher się trafi *niewinnie pogwizduje* "Asterixa i Obelixa" też czytałam. I za każdym razem spadam z krzesła XDD Zetknęłam się tez z "Tytusem, Romkiem i A'tomkiem", ale oni nie wzbudzili we mnie zachwytu. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-02, 21:38
|
|
Jeżeli ktoś wie gdzie jest Łódż to od 1 do 3 października jest festiwal komixów i gier komputerowych. Zapraszam! | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-03, 16:43
|
|
Thorgala akurat zbierał mój tata i ja też go czytałam. Całkiem interesujący, chociaż nie zachwycający przynajmniej dla mnie. Moim ulubionym komiksem jest seria poświęcona Sandman'owi - władcy snów. Przez jeden z komiksów przewija się nawet Marsjanin ze świata DC ;> | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-05, 18:21
|
|
zaczęłam czytać Thorgala dzięki mojemu tacie tak jak ty IceTea . Tye że on miał go po francuzku i na początku niewiele z niego rozumiałam .Ale teraz pokupowałam sobie trochę polsskich edycji i jest OK. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 11:00
|
|
Ja muszę odkurzyć moje komiksy. Gdzieś są szczelnie zapakowane na strychu. Ale z tego co pamiętam, mam tak jakiegoś rozwalającego się Batmana (chyba) Spider-Men'a i coś jeszcze. Sporo ich jest, ale no nie pamiętam. Najwięcej to mam komiksów z 8Bit'em powycinanych z Play'a xDDD
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-22, 16:13
|
|
Jejku, ale dawno nikt tu nic nie napisał. No, ale nie o tym mam mówić. Z komiksów najbardziej lubię G.I.Joe. W mojej kolekcji brakuje jeszcze kilku numerów, ale znalazłam potencjalnego sprzedawcę i przy odrobinie szczęścia za kilka dni będę w posiadaniu całej serii. Interesuję się też AVP oraz Spider-Men'em. Co do tego ostatniego to oprócz pojedynczych egzemplarzy wydanych przez wydawnictwo TM- SEMIC mam na myśli wydania z Wielkiej Kolekcji Komiksów MARVELA (kilka komiksów w formie książki, coś pięknego). Miało nie być o mandze, ale mówi się trudno. Z wyborem tej jedynej, ulubionej nie będzie problemu. Jest to oczywiście "Bleach". Za interesujące uważam też następujące tytuły: "Death Note", "Pandora Hearts", "History's Strongest Disciple Kenichi", "Tokyo Ghoul", "Akame ga Kill", "Btooom". No to by chyba było na tyle Edytowane przez Daph dnia 2015-08-20, 23:59 |
|
|
Przejdź do forum: |