[KONKURS!][DEMO] Nightwatch RPG
|
|
Dodany dnia 2021-11-18, 23:58
|
|
W tym wątku prosimy o dzielenie się uwagami, komentarzami, sugestiami i zażaleniami dotyczącymi nowego demo gry Nightwatch RPG. Gra została przygotowana dla Was przez Gwiazdeczkę, For i Silenta. W demo możecie zagrać w pierwszy rozdział gry. Gra będzie dalej rozwijana i poznacie w niej kolejne przygody drużyny superbohaterów Nightwatch. A tymczasem mamy też dla Was z okazji premiery konkurs. Grę znajdziecie tutaj: https://codearth....twatch-rpg Zasady konkursu: 1. Każdy kto pobierze grę może wziąć udział w konkursie, ale każdy uczestnik może dostać najwyżej jedną nagrodę. Tylko osoby biorące udział w tworzeniu gry, nie mogą wziąć udziału w konkursie. 2. Jeśli uczestnik spełnił warunki więcej niż jednej nagrody, otrzyma nagrodę o większej wartości. 3. Multikonta będą dyskwalifikowane z udziału w konkursie. 4. Aby wziąć udział w konkursie trzeba zrobić zrzut ekranu ukazujący ekran statusu (w trakcie rozrywki wciśnij ESC i wyświetl Menu). 5. Zrzut ekranu należy dodać w poście w bieżącym temacie forum. 6. Pierwsze 10 osób otrzyma podkładkę do myszy z postaciami Nightwatch (art by Gwiazdeczka). 7. Trzy osoby z najwyższym wynikiem (ilość pieniędzy + 100*wysokość poziomu doświadczenia postaci) otrzyma podkładkę oraz kubek z wybraną postacią z Nightwatch (arts by Gwiazdeczka). 8. W przypadku podesłania przez jedną osobę wielu zrzutów, pod uwagę będzie brany ten z większym wynikiem. 9. Konkurs rozpoczyna się z dniem 19.11.2021 i potrwa do 19.12.2021 włącznie. 10. Po zakończeniu konkursu odezwiemy się w celu ustalenia sposobu dostarczenia (preferowane paczkomaty) poprzez prywatne wiadomości w serwisie. Życzymy miłej zabawy i koniecznie podzielcie się z nami swoimi wrażeniami z gry! |
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-19, 00:09
|
|
Stare dobre creditsy: Silent - grafika, sprite'y, mapy, kodowanie Gwiazdeczka - grafika, sprite'y, wszystko co tylko się da od strony graficznej For - mapki, catering, wsparcie moralne, czasem nawet napisała jakiegoś questa *spoiler* jeśli o czymś zapomniałam to proszę mnie kopnąć *spoiler* Dzięki dla wszystkich, którzy wzięli udział w projekcie ! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-19, 11:10
|
|
a więc po jakiejś ponad godzince naparzania w gierkę przeszłam demo! zauważyłam tylko dwa błędy, o których już wspomniałam na discordzie, a poza tym wszystko wręcz śmiiiiiiigaaa! tutaj się chwalę moimi cudownymi osiągnięciami (w tym kupieniu chyba bezsensu uzbrojenia! chociaż kto wie, pewnie przy niektórych walkach uratowały mi tyłek ) oczywiście zakończenie zostawiło nieprzyjemną nutkę oczekiwania na ciąg dalszy (nieprzyjemną ofc bo to potrwa, i know ) ach, i oczywiscie grę zapisałam w momencie, w którym prawie rozpoczyna się cutscenka, brawo ja, więc żeby sobie dalej pograć, poeksplorować, musiałabym zacząc ją 3 raz XDD naprawdę fajnie mi się grało, bijąc te wszystkie stworki, ratując wieśniaków i denerwując się na lekarza, który zagradzał mi ciągle przejście dziękuję za tę chwilę radochy i wszystkiego Tytanicznego w dniu 14-stych urodzin serwisu! |
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-19, 19:16
|
|
To i ja się podzielę swoimi osiągnięciami. Pomimo pewnych technicznych niedociągnięć grało mi się nad wyraz przyjemnie. Tylko czekać na pełną wersję Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-28, 12:58
|
|
Po ponad godzinie przeszedłem .Gra bardzo fajna,a tutaj poniżej moje wyniki. Odnośnie gry znalazłem dwa błędy. Nie wiem może już były zgłaszane: - podczas interakcji z kartami w sklepie z uzbrojeniem, karty zamieniają się na chwile w słoik a potem znowu w karty - woda podczas walki miała dodawać 50 niebieskiej energii, a dodaje 100 Czekam na pełną wersje |
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-28, 13:19
|
|
Dzięki za zgłoszenie błędów, na pewno zostaną poprawione w pełnej wersji . I cieszę się, że gra ci się podobała
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2021-12-19, 17:00
|
|
Uff zdążyłem ograć demo w ostatni dzień konkursu Ogólnie mega przyjemnie się grało, idealnie na spokojne niedzielne popołudnie |
|
|
|
Dodany dnia 2021-12-20, 20:36
|
|
Dzień, na który wszyscy czekali, właśnie nadszedł . Mam przyjemność ogłosić wyniki konkursu, które przedstawiają się następująco: Miejsce pierwsze BeRaxHa z wynikiem 51 660 punktów Miejsce drugie Kibo - 47 625 punktów Miejsce trzecie Piti 20 - 46 290 punktów oraz Miejsce czwarte TypowySlade z wynikiem 5690 punktów . Serdecznie gratulujemy zwycięzcom oraz ogłaszamy małą zmianę planów . Ze względu na niewielką ilość uczestników postanowiliśmy, że każdy, kto wziął udział w konkursie otrzyma podkładkę oraz kubek z wybraną postacią z NW. Dziękujemy za udział, a zwycięzców prosimy o przesłanie w Silentowi wiadomości prywatnej identyfikator paczkomatu, numer telefonu oraz postać, z którą chcecie Wasz kubek. Jeśli z jakiegoś powodu nie możecie podać którejś z wymaganych informacji (np nie macie paczkomatu w pobliżu) napiszcie o tym Silentowi i uzgodnijcie, co i jak. Dzięki jeszcze raz za wzięcie udziału i za wspólną zabawę . Ps. Ze względu na obecnie panujące zamieszanie związane z przedświątecznym szałem zakupowym i notorycznymi opóźnieniami w dostawach nie jesteśmy w stanie podać konkretnej daty wysyłki paczek, dlatego prosimy, byście uzbroili się w cierpliwość. Postaramy się wysłać wasze nagrody tak szybko, jak to tylko będzie możliwe. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2021-12-22, 13:54
|
|
aaa super! gratulacje wszystkim zwycięzcom i dziękujemy za zorganizowanie zabawy!! ❤️
|
|
|
Przejdź do forum: |