|
[KONKURS!][DEMO] Nightwatch RPG
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-18, 23:58
|
|
|
W tym wątku prosimy o dzielenie się uwagami, komentarzami, sugestiami i zażaleniami dotyczącymi nowego demo gry Nightwatch RPG. Gra została przygotowana dla Was przez Gwiazdeczkę, For i Silenta. W demo możecie zagrać w pierwszy rozdział gry. Gra będzie dalej rozwijana i poznacie w niej kolejne przygody drużyny superbohaterów Nightwatch. A tymczasem mamy też dla Was z okazji premiery konkurs. Grę znajdziecie tutaj: https://codearth....twatch-rpg Zasady konkursu: 1. Każdy kto pobierze grę może wziąć udział w konkursie, ale każdy uczestnik może dostać najwyżej jedną nagrodę. Tylko osoby biorące udział w tworzeniu gry, nie mogą wziąć udziału w konkursie. 2. Jeśli uczestnik spełnił warunki więcej niż jednej nagrody, otrzyma nagrodę o większej wartości. 3. Multikonta będą dyskwalifikowane z udziału w konkursie. 4. Aby wziąć udział w konkursie trzeba zrobić zrzut ekranu ukazujący ekran statusu (w trakcie rozrywki wciśnij ESC i wyświetl Menu). 5. Zrzut ekranu należy dodać w poście w bieżącym temacie forum. 6. Pierwsze 10 osób otrzyma podkładkę do myszy z postaciami Nightwatch (art by Gwiazdeczka). 7. Trzy osoby z najwyższym wynikiem (ilość pieniędzy + 100*wysokość poziomu doświadczenia postaci) otrzyma podkładkę oraz kubek z wybraną postacią z Nightwatch (arts by Gwiazdeczka). 8. W przypadku podesłania przez jedną osobę wielu zrzutów, pod uwagę będzie brany ten z większym wynikiem. 9. Konkurs rozpoczyna się z dniem 19.11.2021 i potrwa do 19.12.2021 włącznie. 10. Po zakończeniu konkursu odezwiemy się w celu ustalenia sposobu dostarczenia (preferowane paczkomaty) poprzez prywatne wiadomości w serwisie. Życzymy miłej zabawy i koniecznie podzielcie się z nami swoimi wrażeniami z gry! |
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-19, 00:09
|
|
|
Stare dobre creditsy: Silent - grafika, sprite'y, mapy, kodowanie Gwiazdeczka - grafika, sprite'y, wszystko co tylko się da od strony graficznej ![]() For - mapki, catering, wsparcie moralne, czasem nawet napisała jakiegoś questa *spoiler* jeśli o czymś zapomniałam to proszę mnie kopnąć *spoiler* Dzięki dla wszystkich, którzy wzięli udział w projekcie !
![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-19, 11:10
|
|
a więc po jakiejś ponad godzince naparzania w gierkę przeszłam demo! zauważyłam tylko dwa błędy, o których już wspomniałam na discordzie, a poza tym wszystko wręcz śmiiiiiiigaaa! ![]() tutaj się chwalę moimi cudownymi osiągnięciami (w tym kupieniu chyba bezsensu uzbrojenia! chociaż kto wie, pewnie przy niektórych walkach uratowały mi tyłek )oczywiście zakończenie zostawiło nieprzyjemną nutkę oczekiwania na ciąg dalszy (nieprzyjemną ofc bo to potrwa, i know ) ach, i oczywiscie grę zapisałam w momencie, w którym prawie rozpoczyna się cutscenka, brawo ja, więc żeby sobie dalej pograć, poeksplorować, musiałabym zacząc ją 3 raz XDD naprawdę fajnie mi się grało, bijąc te wszystkie stworki, ratując wieśniaków i denerwując się na lekarza, który zagradzał mi ciągle przejście ![]() dziękuję za tę chwilę radochy i wszystkiego Tytanicznego w dniu 14-stych urodzin serwisu! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-19, 19:16
|
|
![]() ![]() To i ja się podzielę swoimi osiągnięciami. Pomimo pewnych technicznych niedociągnięć grało mi się nad wyraz przyjemnie. Tylko czekać na pełną wersję ![]() Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2021-11-28, 13:19
|
|
Dzięki za zgłoszenie błędów, na pewno zostaną poprawione w pełnej wersji . I cieszę się, że gra ci się podobała
![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2021-12-19, 17:00
|
|
Uff zdążyłem ograć demo w ostatni dzień konkursu ![]() Ogólnie mega przyjemnie się grało, idealnie na spokojne niedzielne popołudnie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2021-12-20, 20:36
|
|
Dzień, na który wszyscy czekali, właśnie nadszedł . Mam przyjemność ogłosić wyniki konkursu, które przedstawiają się następująco:Miejsce pierwsze BeRaxHa z wynikiem 51 660 punktów Miejsce drugie Kibo - 47 625 punktów Miejsce trzecie Piti 20 - 46 290 punktów oraz Miejsce czwarte TypowySlade z wynikiem 5690 punktów .Serdecznie gratulujemy zwycięzcom oraz ogłaszamy małą zmianę planów . Ze względu na niewielką ilość uczestników postanowiliśmy, że każdy, kto wziął udział w konkursie otrzyma podkładkę oraz kubek z wybraną postacią z NW. Dziękujemy za udział, a zwycięzców prosimy o przesłanie w Silentowi wiadomości prywatnej identyfikator paczkomatu, numer telefonu oraz postać, z którą chcecie Wasz kubek. Jeśli z jakiegoś powodu nie możecie podać którejś z wymaganych informacji (np nie macie paczkomatu w pobliżu) napiszcie o tym Silentowi i uzgodnijcie, co i jak.Dzięki jeszcze raz za wzięcie udziału i za wspólną zabawę .Ps. Ze względu na obecnie panujące zamieszanie związane z przedświątecznym szałem zakupowym i notorycznymi opóźnieniami w dostawach nie jesteśmy w stanie podać konkretnej daty wysyłki paczek, dlatego prosimy, byście uzbroili się w cierpliwość. Postaramy się wysłać wasze nagrody tak szybko, jak to tylko będzie możliwe. ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2021-12-22, 13:54
|
|
aaa super! gratulacje wszystkim zwycięzcom i dziękujemy za zorganizowanie zabawy!! ❤️
![]() |
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |