Wypociny Racheli
|
|
Dodany dnia 2020-03-21, 21:43
|
|
Od 1 do 6 daję oczywiście najwyższą w tym przedziale notę, czyli 7. Bardzo ładne opowiadanie, mocno czuć tytaniczny, kreskówkowy klimacik | |
|
|
Dodany dnia 2020-03-21, 21:48
|
|
fajnie przeczytać jakiś fanfik po polsku ![]() no jeśli chodzi o mnie, to żadnych pomidorów nie będzie. bo mi się podobało. piękne zwieńczenie dnia urodzin Dicka ![]() chyba łatwo mnie zadowolić, wystarczy pisać cały czas o nim ![]() no w każdym razie.. trochę wgniotło mnie w fotel myślenie Robina w tym fanfiku, w sensie ta cała agresja, przeraża mnie taki Dick Grayson. ale oczywiście zawsze może liczyć na Tytanów <3 chętnie przeczytałabym coś jeszcze twojego, masz tego więcej? ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-21, 21:56
|
|
Taki mały babol się wkradł - źrenice są zazwyczaj czarne, jego tęczówki mogły być za to błękitne ![]() Czuć było ten kreskówkowy vibe, a fragment z imprezą bez problemu mógłby się znaleźć w animacji ![]() ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-22, 14:14
|
|
przeczytałam to sekundę przed snem, ale odpisuje dopiero teraz, bo w sumie nie wiem czemu. nie podoba mi się, że takie krótkie. i mam teraz wieeeeelki niedosyt ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-22, 15:20
|
|
No co ja mogę powiedzieć ponad to, co rzekła Kibo. Mało :c
![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-28, 08:31
|
|
jak mogłaś skończyć w miejscu, w ktorym rozpoczyna sie akcja??? ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-28, 14:09
|
|
Dlatego, że to prolog i nie czułam się najlepiej ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-28, 14:32
|
|
Dlaczego TT biją ludzi ;_;. Jestem ciekawa, co z tego dalej wyniknie. ![]() ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-10-31, 20:26
|
|
Takiego zakończenia się nie spodziewałam XD Człowieku, joł! ![]() Bardzo fajnie mi się czytało - zwłaszcza ten konflikt na początku, aż poczułam te emocje - dobrze to wyszło ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-10-31, 20:35
|
|
A dziękuję, dziękuję, pierwszy raz zrobiłam masowy mord w swoim fanfiku. Zwykle nienawidzę, gdy ktoś tak robi. Dziś Halloween, zrobiłam wyjątek. Bazowalam na Psychozie i jednym amerykańskim fanfiku | |
|
|
Dodany dnia 2020-11-01, 20:15
|
|
czemu tu wiecznie tak szybko kończysz xD ale też się nie spodziewałam, myślałam, że mimo wszystko *spoiler* wszystko skończy się dobrze *spoiler* a Robin x Star <3 <3 <3 ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-01, 20:21
|
|
Bo pierwotnie miał być *spoiler* . Powiedziała ta, co pisała mega długie rozdziały na blogu xD . Nic nie poradzę, że po każdych 500 słowach mi się odechciewa
happy end *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-05, 11:51
|
|
Rachela2003 napisał(a): - Nie latasz od tygodnia. Zauważyłam. - Raven, proszę, to nie… - Nie oszukasz mnie jak tych idiotów - dobrze wiem, że w lataniu słońce ma rolę drugoplanową. Najważniejsza jest radość. Co się dzieje? - Pamiętasz… - Star rozjaśniła się na moment. - Jak mogłabym zapomnieć? Jesteś dla mnie ważna. Shipuję. Raven, nie, niech rzuci durnym Robinem o ścianę, Star nie zasłużyła na takie traktowanie D: O, Joker, dzień dobry. Tak się w sumie zastanawiam, czy Joker by z okazji Halloween też się przebrał za kogoś innego niż samego siebie Edit: dobra, wróciłam. Jedyne, co mam do dodania, to: za krótkie. Edytowane przez For dnia 2020-11-05, 13:11 ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 22:31
|
|
Awwwww, jakie to urocze <3
![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 23:36
|
|
Haha, spoko. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Tytanów takich przygnębionych. Dla mnie zawsze byli i będą raczej radosną rodziną ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 23:40
|
|
Silent, zauważ, że większość odcinków miała miejsce latem/wiosną ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 23:41
|
|
No tego się nie spodziewałam ![]() słodko ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-07, 21:21
|
|
nie no, ten pomysł genialny ![]() jedyne do czego się przyczepie to to, że chyba nie można diagnozowac swoich idoli, noale szczegolik ![]() kiedy Robin? *spoiler*
jak go źle odwzorujesz to będę warczeć *spoiler* ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-07, 21:24
|
|
Kochana, nikt (na razie) nie ma pojęcia, że to są moi idole. Ma na to wskazywać ten fragment, gdzie wiem o nich więcej niż powinnam ![]() *spoiler*
Robinka to ja będę podrywać, wezmę na tę kozetkę na wszystkie możliwe sposoby Muhahahaha *spoiler* Edytowane przez Rachela2003 dnia 2020-12-07, 21:55 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-07, 22:34
|
|
Dawaj więcej! ![]() Jak zawsze, musze sie przyczepic, ze nie umiem strawic czasu teraźniejszego, ale to jakis moj problem. Tak poza tym jest ciekawie i czekam, co ty tam wykombinujesz. Bo że coś się odwali, to wiadomo. No i weź bez takich "napomknięć", że ich znasz, bo tym trudniej będzie czekac na następną czesc ![]() |
|
|
Przejdź do forum: |