Justice League Action
|
|
Dodany dnia 2016-12-04, 21:18
|
|
Co sądzicie o tej kreskówce? Po czterech odcinkach nie da się jeszcze za wiele powiedzieć, ale serial wydaje się być bardzo w porządku. Styl rysunkowy jest OK. Jest akcja i humor. Na razie nie ma jeszcze jakiegokolwiek wspólnego wątku dla odcinków (ale nic jeszcze nie wiadomo). Ogólnie na razie sprawia dobre wrażenie. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-12-04, 21:32
|
|
O, właśnie myślałam o tym, żeby stworzyć wątek. Generalnie zapowiada się spoko. Wygląd postaci na plus. Kreska przypomina mi trochę Looney Tunes Show oraz Batman Odważni i Bezwzględni. Fajnie, że i tutaj Batmanowi podkłada głos ten sam aktor, co w tamtym serialu. Ciekawi mnie jak wypadnie Marsjanin Łowca. Miejmy nadzieję, że niebawem zobaczymy kogoś z TT. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-12-04, 21:36
|
|
Tak na pierwszy rzut, jest naprawdę w porządku. W każdym wyemitowanym odcinku pojawili się różnorodni bohaterowie, mam nadzieję że będzie tak dalej. Oczywiście odcinki są lekkie i krótkie, ale na pewno trzeba przyznać, że serial ma potencjał. Tak na marginesie, tytuł serialu nie został u nas spolszczony. Pewnie dlatego, że po polsku brzmiał by jak, spin-off Młodych Tytanów: Akcja! A przecież są to dwa różne seriale. Zresztą tytuł TTG , gdyby został przetłumaczony u nas według "klasycznego" serialu, brzmiał by zapewne: "Młodzi Tytani Wio!" |
|
|
|
Dodany dnia 2016-12-04, 22:14
|
|
Przyznam szczerze, że niestety nie miałem jak obejrzeć, ale zdecydowanie zamierzam to nadrobić. Z tego co wiem bohaterów ma być naprawdę sporo, bo okrągła setka, a w samych trailerach widoczny był już Cyborg. Ankieta wstawiona, nie wiem na ile i jak często pojawiają się bohaterowie poza głównym składem, ale ogólnie kto oglądął niech jak najbardziej dzieli się wrażeniami Czy jest tu szansa na porządne wątki, czy raczej zapowiada się na taki chaos jak w TTG? |
|
|
Przejdź do forum: |