Co ostatnio oglądaliście/ czytaliście
|
|
Dodany dnia 2010-04-26, 16:40
|
|
J/W Ja oglądam Kampfer, całkiem świetne to chociaż troche bezsensowne Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-26, 17:08
|
|
Ostatnie anime jakie oglądałem to Zero no Tsukaima o ile pamiętam. Całkiem fajne, sporo humoru.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 22:15
|
|
kaichou wa maid-sama fajne anime ;] |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 22:39
|
|
A przepraszam zapomniałem, ostatnio to oglądałem wszystkie serie pokemonów po kolei. Doszliśmy z IceTea już do 608 odcinka XD już prawie wszystkie jakie do tej pory wyszły obejrzeliśmy.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-09, 09:48
|
|
O zgrozo, Wielki Tadku Jacobku Edwardziu Billciu Tomciu i Latający Talerzu Spaghetti! Pokemony to Wrzód na tyłku wszystkich anime, to profanacja! Świętokradztwo! Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-09, 12:35
|
|
w tym przypadku zgadzam sie Lav pamietam jak pokemonowa mania opanowała świat co to było .... |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-09, 13:51
|
|
Hoho ja tez pamiętam ;> naklejki, kapsle, te gry na przerwach o kapsle | |
|
|
Dodany dnia 2010-05-24, 19:42
|
|
Nie chce nic mówić, ale w moim pokoju gdzieniegdzie są jeszcze naklejki, kapsle, miśki, figurki >_> Kiedyś to się zbierało 8D OMG! Można powiedzieć, że byłam maniaczką, tylko z czasem chyba mi się znudziło Ale nawet blog o pokemonach miałam www.aiko-pokedex.... i RPG xD www.amethist.blog... LOLZ xD Obecnie oglądam Soul Eater, Death the Kid z tą swoją symetrią mnie rozwala xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-19, 19:31
|
|
Brrr... Code Geass obejrzałam, znowu ;D zawsze becze jak Lulu... nie powiem xD Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-12-29, 11:26
|
|
Arkawa under the bridge, Shugo Chara to pierwsze troche dziwne ale dość fajne | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-04, 19:34
|
|
Dzięki Moon, zaczęłam oglądać Death Note. Strasznie mi się to podoba
Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-05, 19:03
|
|
ostani odcinek death note jest przerażający XD | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-05, 20:11
|
|
Póki co skończyłam 11 Przede mną jeszcze długa droga do ostatniego
Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-06, 19:29
|
|
A ja bym poleciła nie film, ale bajkę która ostatnio mnie zainteresowała pt. "Angelo rządzi" | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-06, 22:23
|
|
Nie cierpię tego. Szczególnie zniechęcają mnie do oglądania, te wielkie oczy tych postaci występujących w tym show. | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-07, 13:37
|
|
Angelo rządzi nawet o czyms takim nie slyszałam | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-07, 14:22
|
|
Dla fanów Death Note polecam anime Monster. Moim zdaniem dużo ciekawsze, no i jest fajne od początku do końca, a nie jak w przypadku Death Note'a tylko pierwszy sezon.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-08, 11:04
|
|
Wczoraj obejrzałam ciekawy film pt. Tożsamość Bourne'a. Boski;* Polecam! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-13, 02:26
|
|
Z anime to w końcu skończyłam "Ao no Exorcist". Generalnie anime całkiem fajne tylko poziom odcinków nie równy. Wszystkie wady jednak mu wybaczam i polecić mogę ;p Odwołując się do powyższych postów - przyłączam się do polecania Monstera. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-13, 13:39
|
|
Witamy w naszym gronie, Aikka (; | |
|
Przejdź do forum: |