Takie moje IMVU-owe byle co
|
|
Dodany dnia 2010-04-22, 20:40
|
|
Jeszcze swego czasu kiedy to młoda i głupia byłam przesiadywałam na IMVU ( nie wchodźcie tam, to czyste zło!). z tego okresu mam 2 prace. Oczywiście mam teraz napad wena i będe robiła więcej przeróbek ale narazie: to tylko jedno, bo 2 jest nieteges dla dzieci xD Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 12:47
|
|
Też kiedyś byłam na IMVu xD teraz mi sie nie chce tam wchodzić | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 14:16
|
|
Aaaaa! mówiłam nie wchodzić! A jaki miałaś nick? Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 15:08
|
|
też tam byłam ! XD | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 15:11
|
|
hm .. nick? nie pamiętam, musiałabym wejść ale mówiłam już że mi sie nie chce xD | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 20:52
|
|
hym możemy założyć IMVUowe kółeczko dyskusyjne. Edytowane przez Silent dnia 2010-04-24, 13:16 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-20, 19:42
|
|
No fajny pomysł ^ ^ | |
|
|
Dodany dnia 2010-05-24, 21:29
|
|
Ja tam jeszcze nie byłam Dziewczyna na obrazku ma śliczne oczka. Tak się błyszczą *-* |
|
|
|
Dodany dnia 2010-06-05, 08:15
|
|
Aiko, lepiej tam nie wchodź, to wciąga i komputer zamula | |
|
|
Dodany dnia 2010-07-04, 15:19
|
|
A najlepsze jest to, że trzeba jakieś naprawdę durne imiona wymyślać, bo wszystkie zajęte.
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-10, 11:40
|
|
a tot kolejne moje "cudeńko" Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-11, 19:11
|
|
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-12, 11:41
|
|
pierwszy obrazek bardzo mi sie podoba ;] a na drugim to nie za bardzo widze postać |
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-12, 11:41
|
|
pierwszy obrazek bardzo mi sie podoba ;] a na drugim to nie za bardzo widze postać |
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-14, 15:49
|
|
Pierwszy... fajny makijaż. A na drugi zbyt ślepa jestem xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-14, 15:52
|
|
bo o to chodzi żeby było mało widać
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-14, 19:08
|
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-14, 19:42
|
|
Co do ciemnej tapety, już mówiłam, za długie paznokcie ;] A tak poza tym, to jest mHroczno, gotycko i kojarzy mi się to z wędrowaniem we mgle brzegiem jeziora porośniętego szuwarami. Czyli spox. A drugie... Nogi całkiem całkiem, włosy też, ale gdzie reszta? *myśli* |
|
|
|
Dodany dnia 2010-11-20, 15:01
|
|
Tym razem nie imvuowe a zdjęciowe xD Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
Przejdź do forum: |