Kto ma waszym zdaniem z Młodych Tytanów najlepszy charakter? | ||||||||||||||||||||||||
|
Charakter
|
|
Dodany dnia 2010-04-21, 19:25
|
|
Co sądzicie o charakterach Młodych tytanów? Raven ma chyba bardziej "mroczny" charakter ... a wy co myślicie? | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-21, 20:38
|
|
Robin -> lider, odpowiedzialny, 'myśli' honorem Raven -> darkness co tu dłużej mówić ;> Gwiazdka -> emocje górą , ciepła osoba Bestia -> poważny pomimo roli 'błazna klasowego' Cyborg -> typowy informatyk XD jedzenie, granie i komputer To w sumie tyle co o nich myślę. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-22, 14:33
|
|
BB jest poważny? ; D ja go raczej od tej strony nie znam | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-22, 15:24
|
|
A jednak ;D nie trzeba czytać wszystkich komiksów z Garem żeby sie o tym przekonać. wystarczą te fragmenty w necie
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-22, 15:43
|
|
hm.. a co do Star, to ona ma ... em.. no chyba nic innego nie powiem niż IceTea ;P | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-22, 20:06
|
|
Gwiazdka jest fajna xD taka emocjonalnie skopana xD
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 12:49
|
|
hm.. jak w odcinku "zamiana" jak Star była Raven to jej emocje były chyba aż za duże ^.^ | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 14:22
|
|
bo u Raven emocje = rozwałka
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 15:09
|
|
dla mnie najfajniejszy charakter ma BB ;p | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-23, 19:10
|
|
Bestia? on mi przypomina syndrom ADHD lub coś w tym stylu, a tak to jest ok | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-26, 11:27
|
|
Do ADHD to mu jeszcze bardzo dużo brakuje. On jest po prostu głupkowaty
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-26, 12:13
|
|
Ale określenie XD | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-26, 15:06
|
|
no i co z tego ;p przynajmniej nie zamula XD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-26, 16:19
|
|
ani nie cieppi na bezsenność z poważną miną
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 10:40
|
|
Według mnie najlepszy charakter ma Robin Nikt się chyba z nim nie równa, bo tak : Raven- ponurak, najlepiej by się zamkła we wlasnym pokoju i nigdy nie wyszla Gwiazdka- zbyt wszystkim nadskakuje (ale i tak jest moją ulubioną Tytanką) BB - głupek Cybuś- jest albo go nie ma, niektorzy uważają że on jest tylko po to żeby być i nie odgrywa znaczącej roli. (ja tak nie uważam ) No więc Robin |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 11:45
|
|
Cybuś- jest albo go nie ma, niektorzy uważają że on jest tylko po to żeby być i nie odgrywa znaczącej roli. (ja tak nie uważam Bestia ) W serialu faktycznie tak jest, a szkoda. W komiksie był dużo bardziej interesującą postacią. Beast Boy zresztą też. Raven- ponurak, najlepiej by się zamkła we wlasnym pokoju i nigdy nie wyszla Raven wcale nie jest kompletnym ponurakiem. W 4 i 5 sezonie jest już dużo lepsza pod względem charakteru. Najlepszy jest odcinek gdzie Raven siedzi z jakimiś stworkami zdaje się na jakiejś planecie, ale już nie pamiętam. Muszę jeszcze raz obejrzeć. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 11:50
|
|
No Raven nie jest "aż" taka ponura W odcinku "Koniec" jak próbowała być milsza troche mi to nie pasowało do niej xd No po prostu Raven już taka jest .. | |
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 11:53
|
|
...No po prostu Raven już taka jest .. Jaka jest tego raczej nie wiadomo, a przynajmniej nie dowiemy się tego z serialu. Ona taka musi być, przez to, że musi się kontrolować, żeby nie ulec ziarnu Trigona. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 13:04
|
|
Raven może sobie być jaka chce i tak jej nie przestanę lubić xD a a i racja Milla, do Raven my nie pasowało poczucie humoru xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-02, 18:55
|
|
do Raven pasuje taki czarny humor i sarkazm ;P
|
|
Przejdź do forum: |