Z jaką postacią z MT utożsamiasz się najbardziej?
|
|
Dodany dnia 2016-03-21, 20:58
|
|
Hej, pytanie takie jak w temacie. Mam nadzieję, że wyniknie jakaś ciekawa dyskusja albo poprostu lepiej się poznamy W takim razie ja zacznę. Tą postacią jest Raven głównie chodzi o charakter ponieważ jestem skryty, opanowany itp. (zresztą każdy zna Raven) poza tym kocham dobre książki. A wy z jakim bohaterem lub złoczyńcą się utożsamiasz? |
|
|
|
Dodany dnia 2016-03-21, 21:02
|
|
Raven charakter, trochę wygląd.
http://teentitans...e.blog.pl/
Miłość dwóch tak różnych osób... Chwila, czy taki związek ma w ogóle rację bytu? Przekonajmy się o tym. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-03-21, 21:35
|
|
Nie raczej za bardzo nie utożsamiam się z bohaterami. Choć pewne ich cechy na pewno są w jakiś sposób mi bliskie. Ale muszę przyznać że niekiedy gdy mi tak bardzo na czymś zależy, bądź też mam trudny egzamin. To wydaje mi się że w swym zachowaniu dostrzegam Robina z TTG. Podkreślam wydaje mi się. FoReVer
|
|
|
|
Dodany dnia 2016-03-22, 15:59
|
|
Chyba jestem coś pomiędzy Robinem a Gwiazdką. Jestem raz wesoła, a raz poważna. | |
|
|
Dodany dnia 2016-03-22, 18:55
|
|
Mam podobnie do Starfire_01 jestem raz wesoła jak Gwiazdka, a raz poważna jak Robin zdarza się czasami że jestem ponura jak Raven, ale to rzadkość. | |
|
|
Dodany dnia 2016-03-22, 20:12
|
|
Hmmm. Ja jestem taką mieszanką. Podobnego mam do Rae to, że jestem skryta. Nie jestem jak większość nastolatek, które biegają za chłopakami, śmieją się z czegoś co wcale nie jest śmieszne. W skrócie nie robię z siebie idiotki ( tak jak Raven). Ale lubię się pośmiać, bardzo lubię. Ale z bliskimi przyjaciółmi. No i ogólnie osobami, które wydają mi się normalne ( może u was tak nie ma, sama nie wiem, ale u mnie w klasie większość dziewczyn to po poprostu idiotki 😒 . Po Robinku mam determinację i wrodzony upór. Potrafię sprzeczać się z kimś i udowadniać mu swoją rację. Ja zawsze wszystko muszę sama. Nikt nie może mi pomóc, bo ja sama muszę na to wpaść ( typowy lider 😤. No cóż, nikt nie jest idealny. Choć taka samodzielność ma też swoje dobre strony, ale nie należy przesadzać, tak jak ja to robię 😉.
I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes |
|
|
|
Dodany dnia 2016-05-16, 14:29
|
|
Jeśli chodzi o życie codzienne to Bestia Ciągle w dobrym humorze,sypię żartami ( i tymi głupimi, i tymi całkiem zabawnymi), UWIELBIAM PIZZĘ <3 , gry video i dobrą zabawę. Jeśli chodzi o cele to widzę siebie bardziej jako Robina,nie poddaję się,walczę do końca
|
|
|
|
Dodany dnia 2016-05-16, 15:48
|
|
Mogę powiedzieć że... jestem ciekawa świata jak Gwiazdka, zabawna jak Bestia i trochę nieśmiała jak Raven...
https://www.wattpad.com/user/Avatar_11
|
|
|
|
Dodany dnia 2016-08-05, 22:24
|
|
Ja jestem każdym Tytanem po trochu. Lubie czasem coś pomajstrować jak Cyborg, czasem jestem (albo próbuje być ) zabawna, ale mi to niewychodzi, czasem jestem głową grupy jak Robin i zazwyczaj na mnie jest odpowiedzialność, jestem troszkę jak Gwiazdka, bo również lubię czasem zjeść niecodzienną rzecz i czasem jak Raven - zamknięta w sobie i miejąca wszystkiego dosyć | |
|
Przejdź do forum: |