Emotikony z Nightwatch
|
|
Dodany dnia 2015-11-13, 22:09
|
|
Zwinny napisał(a): Oto jak wyglądają nowe emotikonki z NW które planujemy wprowadzić w najbliższym czasie. Każdej postaci z drużyny odpowiadają dwie wersje - wesoła i smutna. Czekamy na opinie Jak mogliście zauważyć, emotikonki które zamierzamy wprowadzić zostały zawalone innymi postami. Oprócz tego ciągle pojawiały się problemy techniczne i były przez to niewidoczne. Teraz sprawa ma się ok i planujemy je wprowadzić na urodziny serwisu. Zachęcam do oceniania. W razie pytań, śmiało mówić. Co do rozmiaru - emotikony zostały delikatnie zmniejszone, bo przy mniejszym rozmiarze są niewyraźne. Jeśli nie wiecie, czym jest NW, gorąco zachęcam do zajrzenia w ten dział: http://titansgo.p...orum_id=48 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-13, 23:42
|
|
Nowe emotikony wyglądają bardzo fajnie. Widać, że są dużo bardziej dopracowane niż te z TT (chociaż tamte też są spoko). Czyli teraz pozostaje tylko czekać do urodzin serwisu, żeby móc je wypróbować. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-14, 10:29
|
|
To ja mam propozycję, żebyśmy teraz dobrali do nich teksty. W sensie co będzie się wyświetlało przy napisaniu np. : ) itp.
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-15, 14:45
|
|
Miło mi powiadomić, że nowe emotki są już dostępne! | |
|
|
Dodany dnia 2015-11-15, 16:17
|
|
<3 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-29, 19:35
|
|
Czy w przyszłości można się spodziewać poprawionych emotów z Tytanami?
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-29, 20:34
|
|
Pomyślimy nad tym. W sumie taka robota jest na jeden wieczór, ale i tak nie chcę niczego wprzód obiecywać. | |
|
|
Dodany dnia 2015-11-29, 21:25
|
|
Pewnie tak, niektóre faktycznie wyglądają dość kiepsko. Muszę tylko znaleźć trochę czasu, a nie mam ostatnio go pod dostatkiem. Jak się uda postaram się to zrobić w najbliższy weekend, bo 15 grudnia wyjeżdżam i aż do lutego będę miał ograniczony dostęp. | |
|
Przejdź do forum: |