Naprawienie odcinków 57 i 58
|
|
Dodany dnia 2015-08-10, 14:28
|
|
Witam! Ze względu na upały nawiedziło mnie na kreskówki z dzieciństwa I nie mogę obejrzeć odcinków MT 57 i 58. Z tego co wiem wszyscy o tym wiedzą jednak nikt nic z tym nie zrobił :/ To da się coś zrobić? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-08-10, 15:25
|
|
Tak, z odcinkami są problemy, a mianowicie player na którym zostały umieszczone pozostawia wiele do życzenia. Sam zauważyłem, że działa całkiem sprawie na Androidzie więc jeśli ktoś chce obejrzeć odcinki za wszelką cenę to proponuję skorzystać z tego systemu mobilnego, może się uda. Jeśli chodzi o naprawę - kwestia wgrania napisów i załadowania odcinka. Gdzie przeszkoda? W tym, że niestety pliki do napisów zostały utracone i trzeba je będzie zrobić od nowa. Jako, że rąk do pracy mamy niewiele i sam, mówiąc szczerze, w chwili obecnej nie mam czasu ani chęci, to trzeba będzie prawdopodobnie jeszcze trochę poczekać. Jak się coś zmieni w tej kwestii to damy znać. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-08-10, 16:51
|
|
No cóż,mi na androidzie nie działa.Trzeba więc czekać. Dzięki. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-08-10, 20:27
|
|
Nie ma za co tak właściwie. Również mi szkoda, że odcinki nie są dostępne i w przyszłości postaramy się temu zaradzić oraz zrobić tak, aby podobne sytuacje się nie powtórzyły. Na chwilę obecną jednak tak jak powiedziałem nie ma szans tego zrobić. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-09-20, 18:13
|
|
Jak już mogliście zauważyć oba odcinki od kilku dni są pownownie dostępne. Odświeżone napisy, lepsza jakość i co ważniejsze - porządny player. Miłego oglądania! | |
|
Przejdź do forum: |