Mała organizacja [2014]
|
|
Dodany dnia 2014-05-19, 21:00
|
|
Ponieważ dopiero wróciłem i nie orientuję się co i jak, dajcie szybko znać jakimi rzeczami chcielibyście żebym się zajął. Jest to dosyć ważne i im szybciej tym lepiej, bo będę mógł akurat konkretniej wstrzelić się w to co chcecie. Zmiany dotyczą wszystkiego: newsy, odcinki, napisy, artykuły, dział wideo, forum. Opiszcie co chcecie żeby poszło na pierwszy plan, a czym się zająć później. Z góry dzięki ![]() Połączony z 21.05.2014 22:20:06: ![]() Jeśli chodzi o resztę kategorii, za wiele robić nie tyrzeba. Informacje z TT ukażą się już wkrótce, niektóre z nich już trafiły na serwis. Co do działu wideo - priorytetem jest teraz uzupełnienie odcinków Arrow. Zrobię to jak tylko znajdę chwilę czasu. Może już jutro się uda. Później biorę się za sprawdzanie niedziałających odcinków i jak to też będzie zrobione to wezmę się za pracę nad napismai. Artykuły - wkrótce wrócą na serwis, napiszę też kilka nowych. Zrezygnujemy też z mało lubianych kategorii albo zastąpimy je nowymi, ale w każdym bądź razie będą one dostępne w jakimś archiwum czy coś w tym stylu. Forum - to już jest wasza kwestia ![]() ![]() Edytowane przez Zwinny dnia 2014-05-21, 22:20 |
|
|
|
Dodany dnia 2014-05-22, 17:23
|
|
Napisy możesz mi zostawić. Będę je w miarę regularnie wypuszczał. Jak skończę wszystkie odcinki tłumaczyć, wezmę się za poprawianie napisów i kolorów i zacznę podmieniać te z błędami. TTG nie ma sensu tłumaczyć, skoro wersja polska będzie wychodzić z lekkim opóźnieniem, ewentualnie skompletuję i przetłumaczę te odcinki z bloku DC Shorts.
|
|
|
|
Dodany dnia 2014-05-22, 17:33
|
|
Ok, ogólnie w razie czego jakbyś chwilowo miał problemy z napisami to możesz do mnie zawsze pisać bo tutaj uporam się dosyć szybko z rzeczami o zrobienia i dla całej reszty będę wolny. | |
|
|
Dodany dnia 2014-05-22, 18:09
|
|
Luzik, jak masz wolny czas, trzeba będzie na nowo zrobić Kole i Snowblind.
|
|
|
|
Dodany dnia 2014-05-22, 18:11
|
|
BTW Ty powiedz mi, że nie skasowałeś archiwum na GG ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2014-05-22, 19:58
|
|
Kole znalazłem na mailu, ale Snowblind nie mam nigdzie.
|
|
|
|
Dodany dnia 2014-05-22, 21:18
|
|
To już coś. Sprawdzę też czy gdzieś w chmurze nie zapisałem. Połączony z 23.05.2014 21:13:23: Jeden z pierwszych efektów moich prac możecie już zobaczyć. Rzućcie okiem na newsa. Połączony z 02.06.2014 17:47:23: Jak Silent mi podeśle napisy to zacznę je tłumaczyć. Jak z nimi skończymy to zajmę się też artykułami. Powrócą na serwis i wpadł mi do głowy pomysł na nową rubrykę, coś w stylu "Z archiwum Teen Titans" w której będzie opisywane co się działo na przestrzeni lat w różnych seriach komiksowych idąc chronologicznie. Myślę, że to bardziej przystępny sposób niż streszczanie komiksów osobno, które były nudne i nieciekawe, a także zabierały czas. Edytowane przez Zwinny dnia 2014-06-02, 17:47 |
|
|
Przejdź do forum: |