Wierszyki o tytanach
|
|
Dodany dnia 2014-01-18, 10:42
|
|
Ta zabawa polega na tym aby: Każdy z nas pisał po jednym wersie wierszyka, czyli piszemy własny wers wierszyka, a kolejna osoba kopiuje poprzedni wers i dopisuje swój i tak w kółko. Kiedy będzie 5 wersów to zaczynamy od początku pisząc nowy wierszyk To zacznę: Tytani siedzą teraz w wieży |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-18, 11:22
|
|
( Nie zabardzo wiem o co chodzi, ale ok spróbować nie zaszkodzi . Nie jestem najlepsza w wierszykach XD ) Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górką śmieci, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-18, 15:34
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górką śmieci, Bestia mówi,że mu w oczy świeci, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-18, 16:43
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi,że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-18, 20:17
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-19, 08:05
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-19, 12:43
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-19, 14:19
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-19, 16:02
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczybyś prędko w nogach grzał! |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-19, 16:34
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-19, 16:59
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-19, 17:56
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 20:11
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 20:58
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry, Do Robina: "Siemasz, stary?", |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 21:03
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry, Do Robina: "Siemasz, stary?", "Nie widziałem Cię już tyle, |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 22:43
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry, Do Robina: "Siemasz, stary?", "Nie widziałem Cię już tyle", "Wczoraj zjadłem trzy motyle!", |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-09, 15:24
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry, Do Robina: "Siemasz, stary?", "Nie widziałem Cię już tyle", "Wczoraj zjadłem trzy motyle!", Robin więc mu odpowiada: |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-09, 16:25
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry, Do Robina: "Siemasz, stary?", "Nie widziałem Cię już tyle", "Wczoraj zjadłem trzy motyle!", Robin więc mu odpowiada: "Tylko trzy?! Ja osiem zjadłem, |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-10, 16:04
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry, Do Robina: "Siemasz, stary?", "Nie widziałem Cię już tyle", "Wczoraj zjadłem trzy motyle!", Robin więc mu odpowiada: "Tylko trzy?! Ja osiem zjadam", Przerwał im rozmowę brzdęk |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-10, 16:38
|
|
Tytani siedzą teraz w wieży, I sprzątają górkę śmieci, Bestia mówi, że mu w oczy świeci, Raven na to, że się cieszy, Gwiazdka z tortem do nich śpieszy, Robin krzyczy: co się cieszysz, Cyborg ty to ciągle grzeszysz! Robin wpada właśnie w szał, Cyborg wrzeszczy byś prędko w nogach grzał! Chociaż w piecu w wieży żar, A Bestia hamburgery same żarł, Aż po nich wzdęcia miał, Nagle przyszedł do nich Larry, Do Robina: "Siemasz, stary?", "Nie widziałem Cię już tyle", "Wczoraj zjadłem trzy motyle!", Robin więc mu odpowiada: "Tylko trzy?! Ja osiem zjadam", Przerwał im rozmowę brzdęk, Cichy, jednak dziwny dźwięk, |
|
|
Przejdź do forum: |