KIM ona jest?
|
|
Dodany dnia 2013-06-25, 19:11
|
|
Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale? Ciekawi mnie, kim jest pewna czerwonowłosa panna, którą znalazłam na kilku obrazkach z całą familią Batmana. Szukałam tu i tam, ale do niczego nie doszłam. Powie mi ktoś może? Bo resztę tajnych tożsamości znam, tylko ona mnie dręczy. Załączam obrazek: ![]() Mam na myśli dziewczynę w lewym, górnym rogu. Oświeci mnie ktoś? Bo ciekawość mnie zżera :> "Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela."
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-25, 20:44
|
|
To pewnie Batwoman, tyle, że jej kolor włosów zmieniono z czarnego na czerwony. | |
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 09:20
|
|
Batwoman na 100%. Czesto jej daje sie czerwone wlosy. BTW Damian nie zyje :c
![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 11:09
|
|
Zabicie Damiana było najgorszym pomysłem świata ![]() ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 12:39
|
|
DC wpadło na niezwykły pomysł: KILL ALL THE ROBINS!
![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 13:04
|
|
Jeszcze Nightwing żyje. Cudem. Chyba dlatego, że dali mu podrosnąć
![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 15:56
|
|
Ja tych całych Robinów i ogólnie całe nowe uniwersum mam, mówiąc krótko, w "literze d". Co chwilę uśmiercają i przywracają różnych bohaterów. Catwoman też nie żyje. | |
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 17:47
|
|
No niestety dobre DC się skończyło, teraz jest komercyjna kupa ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 18:22
|
|
Zwinny napisał(a): Ja tych całych Robinów i ogólnie całe nowe uniwersum mam, mówiąc krótko, w "literze d". Co chwilę uśmiercają i przywracają różnych bohaterów. Catwoman też nie żyje. No coś ty? o.o Jestem do tyłu :/ To jest wręcz śmieszne, żeby tak w kółko wszystkich zabijać. Szczerze mówiąc to wkurzyło mnie już przy Jasonie. Albo kurczę umiera, albo nie. Co oni chcą, Batmana psychicznie załamać? ![]() "Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela."
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-29, 23:21
|
|
Niech przynajmniej zabijają tych nie fajnych, np Barbarę Gordon albo Tima, ale nie Jasona albo Damiana do cholery! Robią mi to specjalnie :C. ![]() |
|
|
Przejdź do forum: |