TITANimals
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 15:14
|
|
W związku z poniedziałkową premierą gry, odpowiednim krokiem będzie rozpoczęcie tematu z nią związanego. W tym temacie możecie zamieszczać pytania i opinie związane z grą. Jeśli macie jakieś problemy, lub czegoś nie rozumiecie, to tu jest właśnie odpowiednie miejsce, aby się doinformować. Gra ma na celu urozmaicenie aktywności dostępnych na serwisie. Wszystkie elementy graficzne w niej użyte są mojego autorstwa i są inspirowane serialem Młodzi Tytani, a ich użycie ma na celu wyłącznie promowanie serialu. W skrócie celem gry jest hodowla stworzeń, które otrzymujemy w postaci jaj, a które z czasem się wykluwają i wymagają naszej opieki. W obecnej formie opieka polega na karmieniu zwierzaków, trenowaniu ich poprzez walki i wysyłaniu na wyprawy, celem poszukiwania przedmiotów. Opinie i pytania, prosimy zamieszczać w tym wątku. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:08
|
|
Chyba sobie pójdę w końcu po doładowanie Ja mam tylko kilka pytań co do gry. 1. Czy będzie opcja wysyłania zwierzaków na walkę z innymi użytkownikami z serwisu? 2. Domyślam się, że w grze będą levele, a idąc na wyprawę dostajemy expa? 3. Czy wysyłanie zwierzaków na misje wiąże się z oczekiwaniem (np. 30 minut, godzina itd.) tak jak to jest w innych grach przeglądarkowych? 4. Czy pojawią się zadania lub inne treści tekstowe? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:14
|
|
Ja mam tylko pytanie: mianowicie jakie zwierzaki zamierzasz dorzucić?
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:21
|
|
Ja trochę pojęcia mam co do zwierzaków, które się pojawią, ale nie wiem czy wolno mi mówić Przekonacie się, ale wszystkie są głównie z TT. Ogółem to nie tylko zwierzaki, inne są wzorowane na potworach. | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:23
|
|
Zwinny- tyle to i ja wiem, przy pewnych rzeczach też miałam niezauważalny udział A teraz się przechwalajmy kto, co i ile wie xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:24
|
|
To nie rozumiem po co pytanie było | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:25
|
|
Nie wiem jak inni ale ja jestem szalenie podekscytowana tą grą, jako że lubię gry właśnie tego typu... pytań w zasadzie nie mam, bo o wszystko co chciała bym wiedzieć zapytał zwinny więc nie będę się powtarzać. I ja też jestem ciekawa tych zwierzaków
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:27
|
|
Haha, będzie bitwa na jaja xD No chyba że trzeba będzie poczekać, aż się wyklują. Ale pomysł bardzo mi się podoba, i też czekam aż gra się pojawi *.* | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:29
|
|
Fajny pomysł. Nie mogę się doczekać | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 16:37
|
|
1. Czy będzie opcja wysyłania zwierzaków na walkę z innymi użytkownikami z serwisu? Będzie, ale nie od momentu premiery. Funkcję dopiszę dopiero za jakiś czas, żebyście nie musieli dłużej czekać na grę. 2. Domyślam się, że w grze będą levele, a idąc na wyprawę dostajemy expa? Expa dostaje się na treningach i w walkach. Na wyprawach znajduje się przedmioty różnego zastosowania. 3. Czy wysyłanie zwierzaków na misje wiąże się z oczekiwaniem (np. 30 minut, godzina itd.) tak jak to jest w innych grach przeglądarkowych? Tak. Jeszcze nie wiem ile czasu ustawię, muszę przeliczyć jak będą wypadały przedmioty, żeby nie było za bogato. Póki co myślę, o 3 godzinach. 4. Czy pojawią się zadania lub inne treści tekstowe? Musisz to rozwinąć, bo nie specjalnie rozumiem. Połączony z 11.08.2012 16:38:15: Haha, będzie bitwa na jaja xD No chyba że trzeba będzie poczekać, aż się wyklują. Ale pomysł bardzo mi się podoba, i też czekam aż gra się pojawi *.* Tak, zanim będzie można coś robić, będzie trzeba czekać aż jajo się wykluje. Edytowane przez Silent dnia 2012-08-11, 16:38 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 17:02
|
|
Chodziło mi po prostu o jakieś wstawki tekstowe, które mogą trochę urozmaicić grę i dodać coś ciekawego do ogólnej fabuły. Nie myślę o czymś konkretnym, ale czy pojawią się np. zadania w których zwierzaki trzeba będzie wysłać na walkę z jakimiś potworami atakującymi miasto [i przy tym tekst który wyjaśni coś więcej]? Czy będzie to raczej coś w stylu wyhodować zwierzaka - wysłać na wyprawę - zbierać przedmioty? | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 17:12
|
|
O tym co proponujesz, nawet nie pomyślałem, ale pomysł jest dobry, więc kiedyś go na pewno wprowadzę .
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 17:20
|
|
Ty, nie zrozumiałam połowy wyjaśnienia Elfika xD. Dobra, uspokajam się. Elfik- bo moje pojęcie o tym jest naprawdę mocno mgliste. Tak, jakby krótkowidz ze słoną wodą w oczach w nocy widzi linię brzegową morza- praktycznie nie widzi nic (ma się doświadczenie ;P) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 22:15
|
|
Doładuje konto i pewnie sprawie sobie wirtualnego zwierzaka ;D Forsaken co za finezja spojrzenia na świat |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 23:00
|
|
Offtopnę sobie- ma się talent do wizualizacji xD Ktoś mi coś jeszcze o tych zwierzątkach powie czy już nic się nie dowiem? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-11, 23:10
|
|
Ja powiem, zapewne będą słitaśne XD
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-12, 00:15
|
|
@Forsaken ale widziałaś projekty nad zwierzakami? Widziałaś. Wiesz jakiego typu pojawią się zwierzaki i na kim będą wzorowane? Wiesz. Więc w czym problem | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-12, 08:36
|
|
Zwinny napisał(a): @Forsaken ale widziałaś projekty nad zwierzakami? Widziałaś. Wiesz jakiego typu pojawią się zwierzaki i na kim będą wzorowane? Wiesz. Więc w czym problem Ja się pytam o zwierzaki inne niż Cienie i Mole -.- i czy taki wgl wystąpią. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-12, 12:06
|
|
To po co mówisz, że wiesz jak się okazuje, że jedyne co widziałaś to mol i kruk w zapowiedzi? No wystąpią, wystąpią. Sam pomagałem w szukaniu więc trochę wiem.
Edytowane przez Zwinny dnia 2012-08-12, 12:13 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-12, 13:46
|
|
Nie, żeby Kruk był moją podpowiedzią... Dobra, ty raczej nie do końca rozumiesz, o co mi chodzi i swoją odpowiedzią kreujesz mnie na przechwalającą się wariatkę (dzięki, ale z kreowaniem takiego wizerunku sama sobie poradzę ). Ogółem chodzi mi o to, które ze zwierzaków, jakie ze swojej strony proponowałam się pojawią. Rozumiesz? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |