Joke on Me
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:33
|
|
Obiecałam opko - zakładam blogaska i wrzucam opko. Jestem bardzo prosta w obsłudze. I komciolubna. Mrrrru? Joke on Me Wiem, że trochę niegrzecznie wbijać do fandomu z buciorami nie komciając wcześniej innych blogów, więc obiecuję poprawę w najbliższym czasie <3 (uwaga: trzeba mnie od czasu do czasu kopnąć o nową notkę, bo ja zapominam o takich detalach jak publikacja; niespecjalnie nawet) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:35
|
|
Ja od niepamiętnych czasów już walczę z takimi głupimi zwyczajami, jak komentowanie używane jako waluta. Raczej bym się tym nie przejmował ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:36
|
|
hm, ja już zaglądam, choć mogłaś napisać w shoutboxie ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:46
|
|
Silent, ale ja chcę komcie, a nie spam ![]() Spam, to raz na jakiś czas z bloga usuwam... Za stara jestem, żeby mnie kręcił pierdylion komentarzy, a każdy z nich składający się jedynie z numerka. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:58
|
|
Jak znajdę czas, to zabieram się do lektury. Nie dość, że się ciekawie zapowiada, to do tego estetyka i doskonały wystrój. Będę z przyjemnością zaglądać. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:00
|
|
Wiem, ja miałem na myśli, żebyś się po prostu nie przejmowała, tym że jak to powiedziałaś "że trochę niegrzecznie wbijać do fandomu z buciorami nie komciając wcześniej innych blogów".
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:01
|
|
Właśnie jestem po przeczytaniu i wyraziłem swoją opinię w komentarzu. W końcu raz gdzieś byłem pierwszy i cieszę się z tego bo widać od samego początku, że Twój blog utrzymuje wysoki poziom. ![]() ![]() Połączony z 29.05.2012 22:07:16: A właśnie, jak coś możesz dać powiadomienie na głównej (Blogi -> Powiadom o notce). Edytowane przez Zwinny dnia 2012-05-29, 22:07 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:10
|
|
Przedtem tylko dodaj bloga do katalogu stron, o czym Zwinny zapomniał wspomnieć
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:18
|
|
Gwiazdeczka - dzięki za pomizianie za wystrój, chociaż nadal jest kulawo. Onet ma jakieś alternatywne pojęcie o tym, ile to 770px =/ No i muszę jednak zrobić dodatkowy pasek na zamknięcie szablonu u góry, głupi nagłówek nie chce zniknąć na amen. Silent - ale wiesz, ja często bujam się w okolicach blogów z opowiadaniami i to taka zwyczajna kulturka jest, sensowny komć za sensownego komcia ![]() Zwinny - fajnie, że się podoba ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 08:45
|
|
Ja też bujam i widziałem już cuda typu cennik komentarzy za reklamy itp. Dla mnie to jest nienormalne. Jeszcze gdyby to były sensowne komentarze to bym się nie odzywał, ale najczęściej to jest coś w stylu "super nocia :*". |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 13:26
|
|
Wiem jak to jest. Sam pojawiłem się kilka lat temu w świecie Teen Titans i doskonale znałem tamtą sytuację. Trudno było znaleźć choć jednego bloga na którym funkcjonowałyby inne zasady. Sytuacja z biegiem czasu się uspokoiła, ale system komentarzy po prostu często zmuszał kogoś do używania go (i tworzenia tzw. wyścigu szczurów) jeśli chciał żeby jego blog został zauważony. Mówiąc inaczej: "mam wkleić twoją reklamę? należy się X komentarzy" bo tak to właśnie funkcjonowało. Przyznam, że to jest dziecinne i nie da się tego wyeliminować, ale z wiekiem mija. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 13:31
|
|
Nah, najlepsze są "konqursiki" w których wygrywa się na przykład 100 komci ![]() I pod notką istotnie pojawia się ta setka komci. Składają się z numerków. Chociaż bardziej frustrujące jest polecanie przez onet. Polecajka wisi tydzień i jest to tydzień prawdziwego bombardowania spamem. Chcesz się na kimś wyzłośliwić, poleć jego notkę >3> |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 13:37
|
|
Takie konkursy są chyba najgłupszym pomysłem. Sam w nich brałem czasem udział, ale to bardziej dla zwykłej zabawy niż komentarzy. Bo o ile można zrozumieć cennik za wklejenie bannera, to komentarze jako główna nagroda w konkursie są naprawdę... idiotyczne, żeby nie używać wulgaryzmów. Z drugiej strony jednak mało kto by się zgłosił gdyby nie było w takiej zabawie nagrody. A chyba nikt nie chce wysyłać nieznajomym jakieś komiksy, płyty DVD czy coś tego typu za to, że zajął gdzieś pierwsze miejsce. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-03, 19:15
|
|
Okej - w związku z tym, że nowej wersji onetu nie lubię, a wcześniej i tak się ciął, to od pewnego czasu siedzę na Fanfiction-net http://www.fanfiction.net/~ched Tu wyżej jest adres konta. Jak na razie z Tytanami to, co znamy z blogaska (zyskało tytuł! I ze dwa rozdziały! Woah!), plus nowy projekcik - corssover Young Justice z Naruto, na którym testuję jak się będę miała z pisaniem akcji. Na dysku rośnie mi też trochę tekstów do Justice League. Tak tylko, informuję. I zapraszam do komentowania, feedback robi dobrze w ego. |
|
|
Przejdź do forum: |