Teen Titans V3
|
|
Dodany dnia 2011-09-15, 15:44
|
|
Proponuję rozpocząć rozmowy o jednej z serii komiksowych w której występowała nie tylko ta najbardziej znana piątka nastolatków. Nawet jeśli dotąd nie czytaliście komiksu to z całą pewnością musicie go kojarzyć przynajmniej z nazwy - "Teen Titans". Dla przybliżenia Wam komiksowych przygód na serwis już od jakiegoś czasu trafiają streszczenia tej właśnie serii, a już niedługo rozpocznie się cotygodniowe publikowanie artykułów z tej kategorii. Tak że nawet osoby niezbyt zaznajomione z komiksem nie powinny mieć większych problemów z opinią. Zapraszam do aktywnej dyskusji! Teen Titans V3 Edytowane przez Zwinny dnia 2016-07-31, 19:13 |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-23, 20:00
|
|
Ja mam takie pytanko. Czy te komiksy są dostępne po polsku, a jeśli tak to gdzie je można kupić? (heh, wiem, że z choinki się urwałam, ale ja nie kupuję i nie czytam żadnych komiksów, ale akurat te bardzo bym chciała mieć XD) To samo się tyczy serii "The new Teen Titans" |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-23, 20:33
|
|
Niestety, ale o ile kojarzę, jedyną dostępną serią o Tytanach w Polsce jest "Teen Titans Go". Pamiętam, że kiedyś natrafiłem na spolszczenia TNTT w internecie i to całkiem niedawno, ale jak to ja - skasowałem historię przeglądania i nie pamiętam linku | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-23, 20:47
|
|
Acha szkoda. Bo po tych streszczeniach, które zamieszczacie, to aż chciałoby się to przeczytać XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-23, 20:56
|
|
Szkoda, że skasowałeś te linki bo ja też chętnie bym poczytała, no ale trzeba się zadowolić angielską wersją... Z drugiej strony to nie dziwię się, że w Polsce nie wydali tych komiksów bo ogólnie w naszym kraju mało się wydaje tego typu rzeczy. Można spotkać najwyżej pojedyncze zeszyty typu "Batman: Zabójczy żart" całe serie to ogromna rzadkość | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-23, 21:06
|
|
Akurat co do komiksów z Batmanem bym tak bardzo nie narzekał bo pojawiają się dość regularnie, ale wyraźnie widać, że cała reszta w naszym kraju raczej leży... Szczególnie komiksy z Tytanami - nie ma w ogóle nic. Co do tego linku, możliwe, że z powrotem na niego natrafię i jak tylko to się stanie, podeślę go tutaj. | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-24, 20:00
|
|
To staraj się Zwinny! Myśl, trafiaj, miej szczęście. Czekam! | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-25, 17:33
|
|
Niestety, ale jak dotąd niczego nie zdołałem znaleźć. Jednak polecam pobranie angielskiej wersji komiksowej. Nawet z innym językiem seria jest ciekawa A w dodatku zawsze pomocą służy translator. | |
|
|
Dodany dnia 2011-10-30, 17:03
|
|
No nic. Kwestia o której wspominałem przed edycją pozostanie dla mnie niejasna, ale kolejne streszczenie jeszcze dziś powinno trafić na serwis. EDIT: Już rozumiem. Chodziło o to, że Jericho został przebity mieczem ojca i zmienił ciało, a nie, że to ojciec przebił go mieczem Edytowane przez Zwinny dnia 2011-10-30, 20:37 |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-06, 21:31
|
|
Dobra, co prawda wciąż nie o serii Teen Titans, ale coś tam mam. Dla zainteresowanych:http://tnttorrent.info/torrents.php?active=0&category=26&search=Titans&&acc=v2&; Order=data&by=DESC&per=20&G; W razie pytań wystarczy napisać. PS. Skopiujcie link do przeglądarki i usuńcie kilka spacji, bo gdybym zapisał to inaczej wyświetliłyby się emotikony w adresie. Edytowane przez Zwinny dnia 2011-11-06, 21:39 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-02, 22:01
|
|
Zeszyty które dotąd opisałem to są komiksy sprzed ośmiu lat i wątpię nawet czy w Ameryce jako numery archiwalne można zdobyć... Po restarcie DC wprowadzono nową 52 - w tym Teen Titans v4. Dyskusja masz rację, zbyt aktywna nie jest, ale dlatego, że mało kto naprawdę interesuje się komiksami. Ja na serwisie zamieszczam streszczenia v3, a nie zawsze przeczytam daną historię. Choć nie ukrywam, że lubię sobie pościągać z neta i później czytać. Jednak cyfrowe wydanie to nie to samo co papierowe... |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-02, 22:05
|
|
Ja tam się interesuję, tyle, że na to trzeba mieć sporo czasu i najlepiej czytnik e-booków, żeby można było mówić o komforcie.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-02, 22:09
|
|
Ogółem szkoda mi najbardziej tego, że żadne wydawnictwo na dłużej się nie powiąże z daną serią komiksową. Mucha Comics od czasu do czasu weźmie jakiegoś bohatera z DC i wyda pojedynczą historię, ale na tym się kończy... Jeśli chodzi o przeglądanie komiksów to dosyć znany CDisplay jest dobrym wyborem. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-02, 22:29
|
|
Ja używam Comical na kompie. Dlatego mamy internet i uczymy się angielskiego |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 14:19
|
|
Tak ogółem jesteście może zainteresowani Teen Titans v4? | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 17:41
|
|
Ja jestem, nie wiem jak inni ale ja jestem. Tak w ogóle interesuję się wszystkim co jest związane z TT
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 19:32
|
|
Jak wiemy zainteresowanie tymi komiksami w ostatnim czasie spadło. Dlatego podaję ten link: http://www.filest...select=All Z powyższej strony można pobrać większość numerów z serii komiksowej Teen Titans v3 po angielsku i innych językach. Aby móc je przeczytać zalecam zassanie programu CDisplay. Na serwis szykuję również trzy streszczenia, które postaram się dodać najpóźniej do jutra. Edytowane przez Zwinny dnia 2012-08-18, 19:49 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-23, 12:47
|
|
Hmm..moze ktos wie skad zamowic komiksy o TT z tej pierwotnej wersji od DC
Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-23, 14:38
|
|
Podaj o jaką pierwotną wersję ci chodzi - The New Teen Titans, Teen Titans V1/V2/V3/V4/V5, Titans i jeszcze kilka innych. | |
|
Przejdź do forum: |