Judas Contract
|
|
Dodany dnia 2011-04-09, 19:11
|
|
Teen Titans: Judas Contract to niestety projekt zawieszony już całkiem dawno. Z tego co wiadomo film miał opowiadać o dojściach Terry. Szansa, że Warner Bros znów zajmie się Tytanami jest raczej mała, ale jeśli natrafiliście na jakieś ciekawe informacje to publikujcie je w tym dziale. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-09, 19:38
|
|
Nie wiem czy taka mała. Póki co wiadomo, że film jest poza kolejką, bo zajmują się tymi ekranizacjami, które są bardziej związane z głównymi bohaterami DC.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-28, 18:13
|
|
Myślę, że prędzej wezmą się za coś zupełnie nowego niż kontynuują projekt Judas Contract. Fakt, że to miał być film na podstawie The New Teen Titans i nie nawiązywało do kreskówki, ale plany odłożono na bok już kilka lat temu. Ostatnim czasem DC i tak mrugnęło do fanów mini-serią telewizyjną New TT. Ogółem Tytanami zajmą się pewnie jak skończą obecne plany (a jest ich dosyć sporo) więc wykluczałbym nową produkcję w najbliższym czasie. Prawdą jest, że na amerykańskich forach można natrafić na różne pogłoski, ale na chwile obecną są niestety tylko plotkami. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-09, 01:01
|
|
No to teraz już wiemy, że nie tylko plotką jest fakt, że Tytani po raz trzeci już wracają i wciąż zyskują popularność. Moim zdaniem o ich przyszłość martwić się nie musimy
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-09, 11:37
|
|
No teraz to zdecydowanie już nie Fajnie, że powstaje ten pełnometrażowy serial. No i dobrze, że się myliłem, a plotki się sprawdziły | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 22:56
|
|
Czasem plotki się sprawdzają. Bo jak to mówią "W każdej plotce jest krztynka prawdy" - cieszę się, że w przypadku Tytanów to się sprawdza.
" Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 22:58
|
|
Zwinny pamiętaj jedno - moje prognozy i przewidywania mają 99% skuteczności i nie takie 99 jak pogoda, tylko prawdziwe 99 . Sam zresztą wiesz .
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-20, 00:07
|
|
Tak, na szczęście miałem okazję już się przekonać liczne razy Miejmy nadzieję, że i teraz wszystko pójdzie według twoich przewidywań | |
|
Przejdź do forum: |