Twoje ulubiona para? | ||||||||||||||||
|
Twoja ulubiona para?
|
|
Dodany dnia 2011-03-23, 11:24
|
|
Temat to:Twoja ulubiona para? No więc tak....hmm Ja stawiam na Robina i Raven,choć nie zarzucę ,że Gwiazdka i Robin do siebie nie pasują. Oczywiście Robin i Gwiazdka to wspaniała para ale,jakoś tak wyszło,że bardziej lubię Robina i Raven. Dlaczego? Wytłumaczenie jest proste. Oni pierwsi wpadli mi w oko jak zaczęłam oglądać kreskówkę. Po prostu według mnie Robin i Raven do siebie pasują,według (chyba) Was Robin i Gwiazdka. P.S Każdy ma swój styl. Ok. W odpowiedziach mówcie czemu taką parę wybraliście.(Waszą) ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-23, 14:55
|
|
Doceniam twoją dobrą chęć, ale podobne tematy już były. W każdym razie ten jest odpowiedni do tego działu http://titansgo.c...forum_id=9 Co do ankiety mogłabyś wrzucić więcej opcji, z tego co wiemy świat Teen Titans takich par ma o wiele więcej ![]() Edytowane przez Zwinny dnia 2011-03-23, 15:04 |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-23, 17:31
|
|
Robin and Bestia (Zwinny nie czepiaj się) bo to przez taki jeden obrazek XD iii Raven i Cyborg (forever 8P ![]() "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-23, 19:04
|
|
He he dobre muszę wymyślić coś innego......Oświeciło mnie!!!! JUŻ WIEM!!!![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-24, 09:28
|
|
No to oświeć nas, bo my nie wiemy XD. | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-24, 13:42
|
|
Jeśli o pomysły par tytanów chodzi to proponowałbym przenieść rozmowę do tego wątku. Dużo już ich tam było i macie całe 8 stron różnych opinii ![]() http://titansgo.c...rowstart=0 |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-24, 17:27
|
|
skoro już tutaj jestem, no to moją ulubioną parą jest oczywiście, bo jak inaczej - Robin i Gwiazdka. : > Wybrałam dlatego, że: 1. Gwiazdka jest moją ulubioną tytanką. 2. Razem z Robinem tworzą świetną parę 3. Nie lubię łączyć par inaczej, niż jest w kreskówce. ![]() no i proszę - jak na dłoni. XDD ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-24, 21:45
|
|
No, skoro ten temat powstał to powinien się do czegoś przydać. Nie ma sensu przekonywać, że podobne działy już były więc ja też wyrażę swoją opinię ![]() Jeśli mam się odnieść do par z kreskówki, to przyznam szczerze że chętnie widziałbym Robina i Raven, jednak są takie cechy które na to nie pozwalają. Obaj są poważniejsi w stosunku do pozostałych Tytanów, ale.... Jak wiemy Robin jest liderem grupy. Wysportowany, zwinny i silny i wykonujący genialne akrobacje chłopak jest też typem takiego luzaka. Z tego prostego względu on do Raven nie pasuje. Ona potrzebuje raczej zrozumienia i spokoju. Poza tym mnóstwo czasu spędza na medytacji. A z Gwiazdką jest już inaczej. Może w kreskówce ukazano ją dziecinniej i że tak powiem "cenzuralniej" (spójrzcie np. na strój z komiksu) i dodano jej naiwności, ale ona zdecydowanie bardziej do Robina pasuje. Poza tym skoro w kreskówce chcieli żeby tak było, to pewnie nie bez powodu. Może nie rozpisałem się zbytnio, ale inne i z pewnością bardziej przekonujące opinie znajdziecie tutaj http://titansgo.c...rowstart=0 |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 21:25
|
|
aaaaaaa ja uwazam ze Gwiazdka i Robcio no to jest para perfekt co tu duzej mowic. A mi tak jakos ta Raven pasuje co Cyborga
"Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 21:27
|
|
Fan a raczej fanka tt napisał(a): A mi tak jakos ta Raven pasuje co Cyborga Nie wiem czemu, odmienne charaktery i zainteresowania, nic ich nie łączy... |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 21:53
|
|
Przeciwiensta sie podobno przyciagają. Cos ich tam łączy
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 21:59
|
|
Wymień przykład, proszę. | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 22:44
|
|
Mieszkają razem
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 23:01
|
|
Też mi nowość ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 23:38
|
|
Łączy ich jedno zajecie, wkurzanie zielonego
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-25, 23:44
|
|
A o innych parach co sądzisz? | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 20:47
|
|
A ja sądzę ,że to siebie nie pasują. Jeśli już to Rea niech będzie z zielonym. 8P | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 20:50
|
|
Byli raz ( w komiksie jeśli się nie mylę) i nie wyszło im | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-31, 09:33
|
|
I dobrze,choć z zielonym w kreskówce też by dobrze wyglądała. Bez sprzeciwu!! __________________________ "Jeśli kogoś kochasz,daj mu wolność" |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-31, 15:06
|
|
Nie zgodzę się z tobą. Już lepiej z Robinem by wyglądała, naprawdę. BB i R to zupełnie inne osobowości i charaktery, każdego z nich irytuje i śmieszy coś innego. I nie mówcie, że przeciwieństwa się przyciągają bo to para która nie ma ze sobą nic wspólnego oprócz należenia do tej samej drużyny. Taka jest moja opinia. | |
|
Przejdź do forum: |