Co by było gdyby..
|
|
Dodany dnia 2012-09-11, 21:19
|
|
A ściągnęli ich?! Co by było, gdyby z nieba spadały kowadła? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-11, 21:21
|
|
NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA ZABIJĘ TYCH Z CN;[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Popatrz w program, co dali na ich miejsce, masakra) Dziwnie by było. Co by było, gdyby komary były wielkości słonia? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-11, 21:26
|
|
(No, widzę, że pojechali z grubej rury. KONtomierze - atak!!!) Piłyby więcej krwi, niż zwyczajne komary. Co by było, gdyby [nie daj Boże] spaliłaby Ci sie część włosów? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-11, 21:31
|
|
Kontomierze?! Piły, noże i żądanie okupu. (Ej, Zwinny, nie powiadamiaj policji, bo to żart) Nosiłabym perukę. Co by było, gdybyś była ciemnej karnacji? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-12, 19:05
|
|
Mam dosyć ciemnawą skórę, a po sowitym opalaniu szło by mnie wziąść za mulatkę Co zrobisz, kiedy ktoś zniszczy Twój ulubiony T-shirt? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-12, 19:09
|
|
Będę wściekła. Co by było, gdyby Twój ulubiony film zdjęli z anteny. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-12, 23:01
|
|
Hm... Zapewne sięgnęłabym do płyt DVD, ponieważ posiadam na własność mój ulubiony film Co by było, gdyby trolle zawładnęły forum? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 16:41
|
|
Nie karmilibyśmy ich. Co by było, gdyby Ci się zepsuł pilot od telewizora? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 19:51
|
|
Kupię nowy. Co by było, gdyby w szkole miałbyś/ałabyś mieć WF w szatni? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 19:56
|
|
Przeniosłabym się ze słuchawkami do innej miejscówki Co by było, gdyby Twój dobry znajmoy przyszedł uczyć wuefu do Twej szkoły w ramach praktyk? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 19:58
|
|
No skoro "dobry" znajomy, to nawet fajnie Co by było, gdybyś miała u siebie myszy? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 22:47
|
|
Mam u siebie myszy. Albo raczej szczury na ogrodzie. Były dwa, jednego zastrzeliłem wiatrówką, a drugi się najadł trucizny. Co by było, gdyby niebo zmieniło kolor na ciemno zielony? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-14, 14:12
|
|
Byłbo by troszkę jak w horrorach Co by było gdyby Twój zwierzak urządził sobie na Twojej głowie mieszkanko? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-14, 18:47
|
|
Dziwnie by było, jakoś nie wyobrażam sobie tego. Co by było, gdyby nie było sobot i niedzieli? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-14, 19:11
|
|
Harowalibyśmy na całego, bez przerwy. Co by było, gdyby brakło wody pitnej? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-14, 20:01
|
|
KONIEC ERY LUDZKIEJ. Co by było, gdyby nie było blondynek? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-14, 22:13
|
|
Szaro, buro i ponuro Co by było, gdyby ludzie nie znali mowy? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-15, 13:03
|
|
Jakiej mowy? Aaaaaa... Posługiwaliby się gestami. Co by było, gdybym tak pomieszała anteny TV, żeby wszystkie dawały odbiór na CN, jakby puścili Tytanów? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-15, 13:22
|
|
Też pytanie! To chyba oczywiste! Wszyscy oglądali by Tytanów, by się stytanizowali i wkrótce liczba użytkowników serwisu przekroczyłaby 10000000 xD Co by było gdyby wymyślono Narodowy Dzień Niezawiązywania Sznurówek? (coś dla mnie) The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-15, 13:25
|
|
Nikt by nie wiązał sznurków. Co by było gdyby Tytanów puścili na MiniMini? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
Przejdź do forum: |