Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2013-06-18, 13:14
|
|
Flet poprzeczny Który z żywiołów: ogień, wiatr, woda, ziemia? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-18, 13:27
|
|
Waham się między wiatrem a ogniem.. Wiatr. Może coś w ten deseń - Która z supermocy: telekineza, nadnaturalna szybkość, laser z oczu, manipulacja grawitacją? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-20, 17:57
|
|
Telekineza chyba, choć wszystkie są dobre. Skrzydła czy oddychanie pod wodą? | |
|
|
Dodany dnia 2013-06-20, 18:57
|
|
Fajnie by było latać, ale ze skrzydłami wyglądałabym idiotycznie. Pływać nie lubię, ale przydałoby się oddychać pod wodą xD Więc to drugie. Twój ulubiony dzień tygodnia? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-20, 19:26
|
|
Sobota, raczej logiczne. Ulubiony gatunek ptaka? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-20, 21:49
|
|
Fakt (; Nigdy się nie zastanawiałam nad ulubionym gatunkiem ptaka, ale.. wróble lubię. Kiedy byłam w drodze do szkoły (3 kl. podstawówki), mała grupka wróbli ganiała za sobą. W pewnym momencie zatoczyły kółko wokół moich nóg i do dziś pamiętam uderzenie jednego z nich w łydkę xD Zabójczy upał czy mrożący krew w żyłach mróz? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-20, 22:41
|
|
Zdecydowanie mróz. Upał to mój najgorszy wróg. Supermoce czy bajeranckie gadżety? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-21, 07:19
|
|
Supermoce, gadżety mogą się zepsuć lub może ktoś zabrać Miecz czy pazury? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-22, 12:05
|
|
@Agarania - upał Twoim wrogiem? Witam w klubie Miecz, sądzę, że walka z jego pomocą efektowniej wygląda. Jak wygląda Twój codzienny strój? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-23, 17:10
|
|
Jak na takie upały to biała sukienka z cienkiego materiału (jakieś bawełna+jedwab+cośtam) i sandały. A w normalnych warunkach, to chodzę zwykle w jeansowych spodenkach (krótkich, albo długich, to już zależy od pogody) i zazwyczaj w jasnych bluzkach, takich trochę dłuższych, zwykle sięgających ud. I buty raczej płaskie, bo tak mi wygodniej, choć raz na jakiś czas wkładam też obcasy. A i sukienki, baaardzo lubię sukienki i jeśli pogoda na to pozwala, to je zakładam. Hym... czego się najbardziej boisz? Białe motyle w cieniu zamieniają się w ćmy
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-23, 18:52
|
|
O kurde, to jest trudne pytanie... Hmm... Tak pierwsze, co przychodzi mi do głowy to pająki, ale tak naprawdę to chyba najbardziej boję się, że po śmierci nikt po mnie nie zapłacze. Jaką literaturę czytasz? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-24, 21:40
|
|
Hm. Gustuję w powieściach z wątkiem miłosnym, ale powieści detektywistyczne też lubię Co robisz zwykle w piątki? ;D "Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela."
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-24, 21:50
|
|
Odsypiam Jakie miejsce możesz nazwać azylem? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-08-11, 11:35
|
|
Mój pokój albo pole z czereśniami. Jakiej muzyki słuchasz? All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2013-08-11, 12:54
|
|
Rock (zwyczajny, punk, hard), metal (generalnie) i muzyka elektroniczna (najczęściej house). W jaki sposób podchodzisz do swoich problemów? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-08-14, 14:08
|
|
Na logikę, chyba, że się naprawdę mocno wkurzę Ulubiony gatunek motyla :3? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-08-14, 21:49
|
|
PAŹ KRÓLOWEJ RLZ! (Ostatnio otworzyłam taką... skrzynkę metalową na moim piętrze, a tam paź królowej wylatuje. Ja normalnie "WTF? Ile to tam żyło?!". Poleciał na półpiętro, do okna. Złapałam go za skrzydła, żeby go za to okno wygnać. Ino żem go tknęła, a on ADHD dostał i tak trzepotał o szybę skrzydłami, że jakby się tak przysłuchać, to trochę jak kawałki Skrillexa brzmiało. Ale koniec końców udało mi się go wygonić) Co takiego dziwnego ostatnio widziałeś/aś? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-08-14, 22:14
|
|
Siostra się zalicza xD? A tak serio- przeróbki Code Geass na YT (Pazie Królowej są fajne ^.^ Mi jeden usiadł na ręce i mam z nim zdjęcie ) Lubisz króliki? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-08-14, 22:27
|
|
Ofkors, miałam kiedyś angorę. Masz możliwość wyboru bycia jedną z dowolnych postaci, jakie istnieją. Godzisz się na porzucenie doczesnego życia i prowadzenie nowego będąc wybraną postacią, czy rezygnujesz, bo szkoda Ci wszystkiego, co do tej pory przeżyłaś/eś w prawdziwym życiu? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-08-15, 12:16
|
|
Myślę, że jest to dość trudny wybór. Czasem chciałabym to wszystko po prostu porzucić i stać się kimś innym, ale to jest uciekanie. Ta osoba, którą bym później była, też nie byłaby idealna. Rezygnuję. Czy lubisz arbuzy? (xD) (Sorry, że ja tak z tymi arbuzami, ale...no xD) All hail Trigon |
|
|
Przejdź do forum: |