Zobacz temat

Pytanie i odpowiedź
Flet poprzeczny

Który z żywiołów: ogień, wiatr, woda, ziemia?
Waham się między wiatrem a ogniem..
Wiatr.

Może coś w ten deseń - Która z supermocy: telekineza, nadnaturalna szybkość, laser z oczu, manipulacja grawitacją?
Telekineza chyba, choć wszystkie są dobre. Skrzydła czy oddychanie pod wodą?
Fajnie by było latać, ale ze skrzydłami wyglądałabym idiotycznie. Pływać nie lubię, ale przydałoby się oddychać pod wodą xD Więc to drugie.

Twój ulubiony dzień tygodnia?
Sobota, raczej logiczne. Robin :)
Ulubiony gatunek ptaka?
Fakt (;

Nigdy się nie zastanawiałam nad ulubionym gatunkiem ptaka, ale.. wróble lubię. Kiedy byłam w drodze do szkoły (3 kl. podstawówki), mała grupka wróbli ganiała za sobą. W pewnym momencie zatoczyły kółko wokół moich nóg i do dziś pamiętam uderzenie jednego z nich w łydkę xD

Zabójczy upał czy mrożący krew w żyłach mróz?
Zdecydowanie mróz. Upał to mój najgorszy wróg.

Supermoce czy bajeranckie gadżety?
Supermoce, gadżety mogą się zepsuć lub może ktoś zabrać Gwiazdka ^^'

Miecz czy pazury?
@Agarania - upał Twoim wrogiem? Witam w klubie Robin :)

Miecz, sądzę, że walka z jego pomocą efektowniej wygląda.

Jak wygląda Twój codzienny strój?
Jak na takie upały to biała sukienka z cienkiego materiału (jakieś bawełna+jedwab+cośtam) i sandały. A w normalnych warunkach, to chodzę zwykle w jeansowych spodenkach (krótkich, albo długich, to już zależy od pogody) i zazwyczaj w jasnych bluzkach, takich trochę dłuższych, zwykle sięgających ud. I buty raczej płaskie, bo tak mi wygodniej, choć raz na jakiś czas wkładam też obcasy. A i sukienki, baaardzo lubię sukienki i jeśli pogoda na to pozwala, to je zakładam.
Hym... czego się najbardziej boisz?
Białe motyle w cieniu zamieniają się w ćmy
O kurde, to jest trudne pytanie... Hmm... Tak pierwsze, co przychodzi mi do głowy to pająki, ale tak naprawdę to chyba najbardziej boję się, że po śmierci nikt po mnie nie zapłacze.

Jaką literaturę czytasz?
Hm. Gustuję w powieściach z wątkiem miłosnym, ale powieści detektywistyczne też lubię Robin :)

Co robisz zwykle w piątki? ;D
"Każdy może współczuć cier­pieniom przy­jaciół, lecz trze­ba mieć wspa­niały cha­rak­ter, by móc cie­szyć się po­wodze­niem przyjaciela."
Odsypiam

Jakie miejsce możesz nazwać azylem?
Mój pokój albo pole z czereśniami.

Jakiej muzyki słuchasz?

All hail Trigon
Rock (zwyczajny, punk, hard), metal (generalnie) i muzyka elektroniczna (najczęściej house).

W jaki sposób podchodzisz do swoich problemów?
Na logikę, chyba, że się naprawdę mocno wkurzę

Ulubiony gatunek motyla :3?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
PAŹ KRÓLOWEJ RLZ! (Ostatnio otworzyłam taką... skrzynkę metalową na moim piętrze, a tam paź królowej wylatuje. Ja normalnie "WTF? Ile to tam żyło?!". Poleciał na półpiętro, do okna. Złapałam go za skrzydła, żeby go za to okno wygnać. Ino żem go tknęła, a on ADHD dostał i tak trzepotał o szybę skrzydłami, że jakby się tak przysłuchać, to trochę jak kawałki Skrillexa brzmiało. Ale koniec końców udało mi się go wygonić)

Co takiego dziwnego ostatnio widziałeś/aś?
Siostra się zalicza xD? A tak serio- przeróbki Code Geass na YT

(Pazie Królowej są fajne ^.^ Mi jeden usiadł na ręce i mam z nim zdjęcie Gwiazdka :D)

Lubisz króliki?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Ofkors, miałam kiedyś angorę.

Masz możliwość wyboru bycia jedną z dowolnych postaci, jakie istnieją. Godzisz się na porzucenie doczesnego życia i prowadzenie nowego będąc wybraną postacią, czy rezygnujesz, bo szkoda Ci wszystkiego, co do tej pory przeżyłaś/eś w prawdziwym życiu?
Myślę, że jest to dość trudny wybór. Czasem chciałabym to wszystko po prostu porzucić i stać się kimś innym, ale to jest uciekanie. Ta osoba, którą bym później była, też nie byłaby idealna. Rezygnuję.

Czy lubisz arbuzy? (xD) (Sorry, że ja tak z tymi arbuzami, ale...no xD)

All hail Trigon
Przejdź do forum: