Co by było gdyby..
|
|
Dodany dnia 2012-08-17, 18:29
|
|
Palant... Stare dobre czasy xD Śmiałabym się na całego xD Przydałoby się xD Co by było, gdyby okazało się, że jesteś w ciąży, bądź że zostałeś ojcem (wersja dla chłopaków xD) - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-17, 18:46
|
|
Zaliczyłabym glebę. Co by było, gdybyś miał/a uczyć się chińskiego, bo budują Ci dom w Chinach??? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-17, 19:04
|
|
Obudziłabym się z tego porypanego snu. XDD Hmm...Co by było, gdybyś się obudziła i wszystko dookoła byłoby oczorypnie różowe? XD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-17, 19:55
|
|
Krzyknęłabym na cały głos Co by było, gdyby nie było nic do picia w domu a sklepy zamknięte? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-17, 22:19
|
|
Zagotowałabym kranówy. Co by było, gdyby ktoś Cię odrzucał? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-17, 22:42
|
|
Załamałabym się psychicznie. Co by było, gdyby internetu by nie było? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 17:30
|
|
Koniec świata. Co by było, gdyby Justin Bieber mieszkał w swoim mieszkaniu koło Twojego domu? (ja bym psychicznie zwariowała, nie lubię gościa) " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 18:16
|
|
Ja bym chyba prędzej się udusiła, albo pocięła... Też go nienawidzę Co by było, gdybyś dostała w prezencie na gwiazdkę coś czego nie cierpisz, a miałaś nadzieję że to będzie twój wymarzony prezent :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 19:08
|
|
Starałabym się ukryć zawiedzenie, ale troszkę dawałabym po sobie poznać, że nie jestem zadowolona. Co by było, gdyby osoba którą lubisz (kochasz), zginęła w wypadku samochodowym? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 19:21
|
|
Bym ryczała cały dzień i całą noc, ażw końcu nagle znikąd bym się uspokoiła. Co by było, gdybyś wygrał/a wycieczkę w swoje ulubione miejsce na ziemi? :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 19:30
|
|
Ja nie lubię wycieczek. Co by było, gdyby w nocy był napad na Twój dom, a Ciebie wzięliby na zakładniczkę lub zakładnika??? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 19:53
|
|
Zaczęłabym się drzeć i coś dziwnego nawijać, a potem bym się obudziła. ;3 Co by było, gdybyś zobaczył/ła koło swojego domu kogoś z Tytanów? All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 20:00
|
|
*Robi razem z krzesłem tzw. glebę* (Po paru minutach) Zrobiłabym to samo co przed chwilą z krzesłem. Co by było, gdybyś miał/a doić teraz KROWĘ??? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 21:00
|
|
Zrobiłabym focha z przytupnięciem nóżką i mruknęła coś niemiłego o dojeniu krowy w godzinach wieczornych. xD Co by było, gdybyś miał/ła możliwość przenieść się do świata, w którym są Tytani, ale nie mógłbyś/mogłabyś już wtedy wrócić do rzeczywistego świata? All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 21:02
|
|
Jeżeli przenieśliby się ze mną najbliżsi - to stoję pierwsza w kolejce. Co by było, gdyby na świecie humor nie miał miejsca? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 21:07
|
|
Wybrałabym świat Tytanów. A i po raz pierwszy moje przypuszczenia Ci się nie śnią, jakiś postęp. Co by było, gdyby Twoja mama kazała Ci wysprzątać cały dom, i zakazała odwiedzania forum, a w telewizji zakazała oglądać Tytanów? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 22:01
|
|
Na pewno nie obyłoby się bez "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!" - krzyku wyrażającego przerażenie. Co by było, gdyby istniały duchy? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 22:36
|
|
Byłoby bardzo fajnie ;D Co by było, gdybyś nie nadążała za swoim ulubionym zajęciem? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 22:38
|
|
Duchy istnieją, a prędzej dusze. Co by było, gdyby sfajczyłby Ci się sygnał do tego forum? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-18, 22:43
|
|
Stwierdziłabym, że mój pech nagina granice i weszłabym przez dodatkowy adres Co by było, gdyby na Twoim blogu zaroiło się od spamu? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |