Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2011-04-07, 23:31
|
|
U mnie też jest MZK i babcia mojego kuzyna jest szefową. A tak w ogóle, to ktoś widział moje małpy bojowe?
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 14:11
|
|
Jakie małpy?! xD. A może by tak do wojny włączyć jakieś umiejętności naszych bohaterów, bo szczerze mówiąc, to wymyślanie dziwnych i nierealnych rzeczy robi się nudne. : > |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 14:47
|
|
Ja przypominam, że moje świniomeny mają świetny ruch obronny(i ja sam też ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 14:48
|
|
dooooooooooobraaaaa ale my i tak wygramy ![]() my juz wygrałysmy yeah "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 14:52
|
|
Chyba w snach ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 14:54
|
|
ty juz tam dawno poległes ![]() (zrobiłam jezora xd) "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 14:57
|
|
To tylko sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 15:00
|
|
Ło, matko O.o Dobra, wprowadzam do boju moją głupotę i działko samonarzekające mojego brata! XDDD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 15:03
|
|
A z kim jesteś w drużynie? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 15:08
|
|
A z kim mogę? XDDDD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 21:01
|
|
Do wyboru drużyna: - Neli - Moja - Milli A jeśli wejdziesz do tej drugiej będę Ci wdzięczny i wyślę Ci darmowe krakersy i bilety do kina na film w wykonaniu Neli, czyli "Jak skutecznie wycierać się rękawem gdy nie stać mnie na srajtaśmę" ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 21:57
|
|
Ene-due-rade... Dobra, padło na Zwinnego XD Przekonałeś mnie. "Reklama dźwignią handlu." A czekolada będzie? *.* Bo ja bez czekolady nie idę! Gorzka ma być! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 22:02
|
|
Będziesz miała wszystko co tylko zechcesz, jednak musimy pokonać resztę drużyn i zrealizować nasz główny cel: obrzucenie Neli jajkami i pomidorami, wrzucenie jej do bagna, wyciągnięcie jej z bagna i obrzucenie klejącym się miodem, wrzucenie na nią beczki pełnej piór, porwać jej udomowionego tygrysa i podłożyć fałszywego wypchanego kupą, porwać jej męża ![]() No, żołnierzu Moonlady, to twoja pierwsza misja więc nie zawiedź mnie! ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 22:07
|
|
A można powtórzyć? Bo to dla mnie za dużo. Ze swojej strony proponuję ogłuszenie wroga tomiszczami Wielkiej Encyklopedii PWN, które rozsadzają głowę nadmiarem wiedzy! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 22:09
|
|
Rób co tylko chcesz, a w kilku słowach powiem tak: zwalczmy razem drużyny przeciwników i upokorzmy Nelę i Fankę jak tylko możemy! ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 22:09
|
|
Zwinny ty diable![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-11, 22:16
|
|
No w końcu to jest wojna! ![]() Przypominam że aktualne wyniki są takie 2(MJZ):1(Nela&Fanka):1(Milla i wróblokruki) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-12, 14:32
|
|
a a ty nie masz przypadkiem tylko punktu? | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-12, 14:34
|
|
Eee.... nie. Jak nie wierzysz polecam przejrzeć całe 44 strony w poszukiwaniu postów w których zdobyłem punkty. Właściwie to miałem ich 3, ale że stworzono nową drużynę Milli to jeden punkt jej oddałem ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-12, 14:35
|
|
aha | |
|
Przejdź do forum: |