Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
U mnie też jest MZK i babcia mojego kuzyna jest szefową. A tak w ogóle, to ktoś widział moje małpy bojowe?
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Jakie małpy?! xD.
A może by tak do wojny włączyć jakieś umiejętności naszych bohaterów, bo szczerze mówiąc, to wymyślanie dziwnych i nierealnych rzeczy robi się nudne. : >
Ja przypominam, że moje świniomeny mają świetny ruch obronny(i ja sam też Bestia :P), czyli pierdzenie ogniem nazywane "wypierdkiem mamuta" Bestia :P
dooooooooooobraaaaa
ale my i tak wygramy Gwiazdka ^^'
my juz wygrałysmy yeah
"Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
Chyba w snach Bestia :P
ty juz tam dawno poległes Bestia :P
(zrobiłam jezora xd)
"Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
To tylko sen Bestia :P I ja zrobię więcej jęzorów Bestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :PBestia :P
Ło, matko O.o Dobra, wprowadzam do boju moją głupotę i działko samonarzekające mojego brata! XDDD
Czyli że można już się brechtać?
No to brecht, brecht, brecht...

images.tinypic.pl/i/00738/y56b242ktyp6.png

Nadające się do oglądania filmy fantasy można policzyć na palcach... no, niech będzie, że dwóch rąk. Ale rąk pracownika tartaku.
A. Sapkowski
A z kim jesteś w drużynie? Bestia :P
A z kim mogę? XDDDD

Nadające się do oglądania filmy fantasy można policzyć na palcach... no, niech będzie, że dwóch rąk. Ale rąk pracownika tartaku.
A. Sapkowski
Do wyboru drużyna:
- Neli
- Moja
- Milli

A jeśli wejdziesz do tej drugiej będę Ci wdzięczny i wyślę Ci darmowe krakersy i bilety do kina na film w wykonaniu Neli, czyli "Jak skutecznie wycierać się rękawem gdy nie stać mnie na srajtaśmę" Bestia :P
Ene-due-rade...
Dobra, padło na Zwinnego XD Przekonałeś mnie. "Reklama dźwignią handlu."

A czekolada będzie? *.* Bo ja bez czekolady nie idę! Gorzka ma być!

A. Sapkowski
Będziesz miała wszystko co tylko zechcesz, jednak musimy pokonać resztę drużyn i zrealizować nasz główny cel: obrzucenie Neli jajkami i pomidorami, wrzucenie jej do bagna, wyciągnięcie jej z bagna i obrzucenie klejącym się miodem, wrzucenie na nią beczki pełnej piór, porwać jej udomowionego tygrysa i podłożyć fałszywego wypchanego kupą, porwać jej męża Bestia :P, a następnie zamknąć ich sam na sam w bunkrze i czekać aż się urodzą nowe papugi które za krakersy Tuc przyłączą się do mnie, dzięki czemu będziemy mieli liczniejszą armię.

No, żołnierzu Moonlady, to twoja pierwsza misja więc nie zawiedź mnie! Bestia :P
A można powtórzyć? Bo to dla mnie za dużo.
Ze swojej strony proponuję ogłuszenie wroga tomiszczami Wielkiej Encyklopedii PWN, które rozsadzają głowę nadmiarem wiedzy!

A. Sapkowski
Rób co tylko chcesz, a w kilku słowach powiem tak: zwalczmy razem drużyny przeciwników i upokorzmy Nelę i Fankę jak tylko możemy! Bestia :P
Zwinny ty diableRaven :-[
No w końcu to jest wojna! Bestia :P

Przypominam że aktualne wyniki są takie

2(MJZ):1(Nela&Fanka):1(Milla i wróblokruki)
a a ty nie masz przypadkiem tylko punktu?
Eee.... nie.

Jak nie wierzysz polecam przejrzeć całe 44 strony w poszukiwaniu postów w których zdobyłem punkty. Właściwie to miałem ich 3, ale że stworzono nową drużynę Milli to jeden punkt jej oddałem Bestia :P
aha
Przejdź do forum: