Ankiety
|
|
Dodany dnia 2018-09-24, 18:25
|
|
zdecydowanie "Rota"! ciary mnie przechodzą, gdy ją słyszę ponawiam pytanie Gwiazdeczki, bo jest fantastyczne Gwiazdeczka napisał(a):
Co wybierasz? A. Lekcje sztuk walk u Robina B. Lekcje tamarańskiego z Gwiazdką C. Gotowanie z Cyborgiem + darmowy fartuszek "Kiss the cook" 8P D. Wypad do ponurej kafejki na wieczorek poezji razem z Raven E. Wygłupy na mieście z Bestią |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-25, 11:54
|
|
C. Czy chciałbyś spróbować pizzy z Jump City? A. Jeszcze się pytasz? B. Nie, pewnie nic specjalnego. |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-25, 19:20
|
|
A. Jeszcze się pytasz? Który ze specjałów nadaje się do menu Nightwatch? A. Ciche frytki B. Ogniste lody C. Mroczny pasztet D. Spięty koktajl E. Wystrzałowa pizza F. Żaden |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-25, 19:41
|
|
C. Mroczny pasztet XD Chociaż bardziej stawiam na G. SPAGHETTI FALKNERINNI Danna "Dark Archera" Falknera xD Czy pijesz 2 litry wody dziennie? A. Tak B. Nie C. Tylko, jeśli czuję odwodnienie lub przechodzę na dietę |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-25, 19:55
|
|
C. Tylko, jeśli czuję odwodnienie lub przechodzę na dietę Nie kontroluję tego. Jaki suwenir byś chciał/-a najbardziej? A. Rajtuzy Drozda. B. Pas Kruka C. Rękawica Cyborga D. Pot Bestii E. Pęk włosów Gwiazdki |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-25, 21:05
|
|
A. Rajtuzy Drozda Bo zima idzie to się przydadzo Gdybyś był bohaterem, kto z Roju byłby twoim największym wrogiem? A. Jinx B. Gizmo C. Mamut D. Billy Numerek E. See More (on ma w ogóle polskie tłumaczenie?) F . Kyd Wykkyd G. Private H. I. V. E. |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-26, 21:31
|
|
A. Jinx Gdybyś miał/-a umrzeć w nietypowy sposób, który ze sposobów byś wybrał/-a. A. Oberwanie w głowę mrówką, która leciała z prędkością światła. B. Przegranie ze Śmiercią w bierki. C. Lądowanie na Słońcu. D. Bycie wysadzonym w powietrze za pomocą bomby aktywowanej głosowo po wypowiedzeniu hasła: "Hurra! Trafiła mi się 6 w totolotka!" E. Zasztyletowanie przez własną zmutowaną rękę, która wyrosła na twoim brzuchu pod wpływem radioaktywnego promieniowania. |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-27, 07:11
|
|
B. Przegranie ze Śmiercią w bierki Który odcinek z poniższych podobał Ci się najbardziej? A. "Stawka większa niż wszystko" B. "Auto jego marzeń" C. "Wyprawa" D. "Jestem tylko człowiekiem" E. "Cyborg barbarzyńca" |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-27, 10:51
|
|
E. "Cyborg barbarzyńca" Przypomina mi on film "Armia Ciemności" (1992). Biorąc pod uwagę ile motywów się pojawia w obu produkcjach nie zdziwiłbym się, gdyby MT byli inspirowani Armią Ciemności. Czy lubisz piasek? A. Tak. B. Nie. C. Tylko plażowy. |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-28, 08:37
|
|
B. Nie Czy cieszysz się, że Robin w kreskówce nosi rajtuzy zamiast samych majtek? A. No jasna sprawa B. Nie, bo w majtkach wyglądał zabawnie |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-28, 15:29
|
|
A. No jasna sprawa Co wybierasz? A. Koty B. Psy C. Lisy D. Sowy E. Skunksy |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-01, 11:21
|
|
A możeee C. Lisy Chciał(a)byś spotkać: A. Wielką stopę B. Kosmitę C. Anioła D. Edwarda Cullena |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-20, 10:30
|
|
C. Anioła Gdybyś mógł/mogła żyć w dawnych czasach w Polsce, kim byś był/-a? A. Królem lub królową. B. Rycerzem lub rycerką. C. Bardem. D. Artystą/artystką. E. Odkrywcą/odkrywczynią. F. Papieżem. |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-20, 11:12
|
|
Zastanawiam się pomiędzy B a F, ale raczej, nie inaczej, B. Która opcja podoba Ci się najbardziej? A. Robin Tamaranin B. Cyber Gwiazdka C. Cyborg jako BB D. Raven w stroju Drozda E. Bestia z Azarath |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-21, 17:47
|
|
B. Cyber Gwiazdka Mieszkanie... A. nad rzeką. B. nad jeziorem. C. w górach. D. na bagnach. E. w lesie F. na pustyni G. na lodowcu H. pod wodą I. w powietrzu J. pod ziemią |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-22, 17:53
|
|
yyyyyyyy Najlepiej byłoby C. w górach, czasem mam ochotę zamieszkać J. pod ziemią, a gdy tracę wiarę w ludzi, to K. na Marsie Ale tak definitywnie wybieram C. Dzielenie przez zero... A. naprawdę jest niemożliwe. B. tak naprawdę istnieje, ale jest zbyt niebezpieczne, dlatego jest zabronione. |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 17:10
|
|
Wiadomo, że B! Co Twoim zadaniem będzie zwiastunem końca świata? A. Dzielenie przez 0 B. Informacja zamieszczona na zakrętce od Tymbarka C. Brak dziur w Polskich drogach D. Zwycięstwo reprezentacji Polski w piłce nożnej E. Koniec Mody na sukces F. Karol Strasburger opowie śmieszny dowcip |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 18:02
|
|
G. Wszystkie z powyższych Czy kiedykolwiek lunatykowałeś? A. Tak B. Nie C. Czy ja wiem? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 23:41
|
|
Teoretycznie B, choć nie mam pewności co do C... Jak głosujesz w ankietach? A. Zgodnie z prawdą B. Niezgodnie z prawdą C. Tak, jak mi mama każe D. Wybieram najbardziej nietypową odpowiedź E. Wybieram pierwszą odpowiedź od góry F. Wybieram pierwszą odpowiedź od dołu G. Nie interesują mnie ankiety |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-27, 14:38
|
|
C. Tak, jak mi mama każe Gdyby ktoś z pozostałej czwórki Tytanów miał zostać nowym liderem, to kogo byś wybrał(a)? A. Raven B. Bestię C. Cyborga D. Gwiazdkę |
|
|
Przejdź do forum: |