Zobacz temat

Pytanie i odpowiedź
Psa. Posiadam takowego i kocham go całym sercem.

Czy jesteś w stanie sprzeciwić się ważnej dla ciebie osobie?
Tiap. Pyskuję i nie zgadzam się ze wszystkimi, nawet jeśli mają solidne argumenty. Mój charakter nie jest aż tak fajny, jak się wydaje.

Co myślisz o TITANimals?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Ciekawie się zapowiada i z pewnością pogram Robin :)

Wolisz psy rasowe czy nierasowe?
Nie ważne jest dla mnie czy pies jest rasowy czy nie, bo bardzo jestem do niego przywiązana.

Czy poświęciłbyś/poświęciłabyś życie dla swojej pasji?
Sądzę że raczej nie... jako że nie mam jednej pasji ... więc trudno by mi było ... No i... szkoda życia XDD (Żart oczywiście )
Czy gotowy/a jesteś poświęcić wszystko co masz dla bliskiej ci osoby?
:*
Dla rodziców wszystko.

Posiadasz radość z życia?
Czasami ma się nadmierną ilość radości w sobie i wtedy zawsze jestem zadowolona. Ogólnie to nie mam co narzekać na swoje życie, fajnie jest (poza paroma niewartymi wzmianki epizodami).

Lubisz herbatę Robin :)?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Oczywiście. Nawet gorzką.

Co robisz, gdy ktoś obcy atakuje cię na gg?
Pytam kim jest, ale nie podaję zbyt szczegółowo swoich danych... nigdy nie wiem kto naprawdę siedzi po drugiej stronie.
Co robisz, gdy ktoś obcy przychodzi do twojego domu, i mówi że cię bardzo dobrze zna?
Patrzę w ekran znudzonym wzrokiem i zaczynam szacować, po której wiadomości kazać mu spadać na drzewo.

Czy Ciebie też dziwi ten cudaśny sprzęt zwany odkurzaczem wodnym?

byłoby fantastycznie ;D ale wolałabym zeby inni tez mieli każdy miał jakąś inna jak w x-menach ;>

co robisz gdy jesteś zły ?
Próbuję trzymać nerwy na wodzy.

Czy boisz się ciemności?
Nie Bestia :P Ja ciemność uwielbiam
Mówił ci ktoś że jesteś najbardziej tajemniczą i intrygującą osobą jaką zna? (U mnie zdarzyło się tak wiele razy, cała szkoła tak o mnie myśli)
Nie.

Masz swój styl ubioru czy wzorujesz się na którymś ze znanych?
Ubieram na siebie, co znajdę- najlepiej żeby było w szalone wzorki i pokazywali mętlik w mojej głowie Bestia ;)

Czy mówił Ci kiedyś ktoś, że jesteś najfajniejszym/ą wariatem/ką pod słońcem?

Nie, bo to do mnie niepodobne. O mojej koleżance mogą tak mówić.

Czy denerwuje Cię czyjaś przesadna bierność w danej sprawie?
Zależy w jakiej sprawie i kim jest ta osoba.

Co mam zjeść na obiad? Bestia :P
Zapytaj rodziców.

Jakiej pogody nie znosisz?
Zimnej, szczególnie z porannym deszczem i mgłą. Ja lubię albo upały, albo kompletnie ciemne, szare dni z wielkimi burzami.

Co najchętniej zrobiłbyś w te wakacje?
Rysowałabym, bo to chyba moja najlepsza wakacyjna rozrywka, tym bardziej, że nigdzie nie wyjeżdżam.

Czy często jadasz niezdrowe "żarcie"? Gwiazdka :D
Przejdź do forum: