Ankiety
|
|
Dodany dnia 2018-07-01, 10:56
|
|
C. Deszcz ze śniegiem. Do wyboru do oglądania masz jedną z poniższych opcji. Którą wybierasz? A. Pierwsza miłość B. Na wspólnej C. 19+ D. Wieczorne modlitwy na TV Trwam |
|
|
|
Dodany dnia 2018-07-01, 12:07
|
|
ciężki wybór ;-; ale chyba A. bo kiedyś mignął mi w telewizji jeden aktor z tego serialu, grał chyba Artura(???) i uważałam go wtedy za bardzo przystojnego Którego Robina wolisz? A. za czasów pracy z Batmanem B. Robin z Teen Titans Go! C. Nightwing |
|
|
|
Dodany dnia 2018-07-01, 20:04
|
|
B. Robin z Teen Titans Go! Jesteś sam/-a w miejscu publicznym. Nagle podchodzi do Ciebie nieznajomy i mówi bez powitania: "Najlepsze kasztany są na placu Pigalle w Paryżu". Co odpowiesz? A. Aha... B. Ano. C. Zuzanna lubi je tylko jesienią. D. Proszę się mnie nie zaczepiać i odejść! |
|
|
|
Dodany dnia 2018-07-01, 20:13
|
|
C. Zuzanna lubi je tylko jesienią. Wchodzisz do studia, gdzie nagrywają oryginalny dubbing do Tytanów. Najpierw podchodzisz do... A. Scotta Menville'a (Robin) B. Tary Strong (Raven) C. Grega Cipes (Beastie) D. Khary'ego Payton'a E. Hynden Walch F. jednego z reżyserów G. ekipy sprzątającej H. kogoś innego (napisz kogo ) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-07-02, 17:19
|
|
D. Khary'ego Paytona i krzyczę Jak oceniasz swoje zmęczenie w skali 1 do 5? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 E. 5 F. 16 |
|
|
|
Dodany dnia 2018-07-02, 19:06
|
|
B Never gonna: A) give you up B ) let you down C) run around and desert you D) make you cry Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
|
Dodany dnia 2018-07-02, 19:11
|
|
a, b, c i d! Najlepszy środek transportu? A. Auto B. Autobus C. Tramwaj D. Pociąg E. Samolot F. Rower |
|
|
|
Dodany dnia 2018-07-09, 16:33
|
|
F. Rower Cnoty, które mógłbyś/mogłabyś sobie zdecydowanie przypisać to...? A. Pokora B. Hojność C. Czystość D. Miłość E. Umiarkowanie F. Cierpliwość G. Gorliwość |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-04, 12:39
|
|
H. W sumie to wszystkie z powyższych W pracy/szkole/tu wpisz miejsce, do którego uczęszczasz/: A. Zawsze staram się dbać o to, żeby dobrze zjeść i nie chodzić na głodnego B. Jem, kiedy znajdę czas C. Mam zbyt dużo na głowie, nie dbam o to, czy chodzę głodny czy nie |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-07, 18:48
|
|
Znaczy, jesteś świętą? A. Zawsze staram się dbać o to, żeby dobrze zjeść i nie chodzić na głodnego Kiedy zwracasz się do przeciwnika przed walką, która kwestia najbardziej do ciebie pasuje? A. Mówił ktoś tobie aby nie bawić się zapałkami w nocy bo się zsikasz? B. Hello there. C. Puk-puk. D. Jestem tutaj by żuć gumę i skopać tobie tyłek. Właśnie skończyła mi się guma. E. You shall not pass. F. Nie pojawiasz się w sequelu. G. /Twój pomysł./ |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-08, 08:29
|
|
Tak --------- C. Puk-puk Kiedy nie możesz spać: A. Wychodzę z łóżka i postanawiam jeszcze coś porobić, żeby się zmęczyć B. Układam w głowie jakąś historyjkę, która pomaga mi zasnąć C. Leżę dalej i mimo wszystko desperacko próbuję zasnąć |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-14, 21:42
|
|
D. Umieram Czy zgodzisz się aby twoje szczątki zostały oddane księdzu proboszczowi mojej parafii, jeżeli jesteś osobą świętą? A. Tak B. Oczywiście C. Pewnie D. Hosanna |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-15, 07:53
|
|
E. Czemu księdza proboszcza twojej parafii? F. No oki Czy chodzisz do spowiedzi? A. Tak B. Nie C. Jestem niewierzący D. Co to jest? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-19, 11:40
|
|
Ostatnio jak w święta biegali po osiedlu w białych kapturach, kiedy śpiewali "Barkę" i wchodzili w zakręt święty im z trumny wypadł. Żartuję. B. Nie. Gdybyś został/-a zmuszony/-a do noszenia wyłącznie modnego ubioru z przeszłości, z którego okresu nosiłbyś/nosiłabyś ubranie? A. Średniowiecze. B. Renesans. C. Oświecenie. D. Późny XIX wiek. E. A po co komu ubrania? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-19, 14:56
|
|
Sulik napisał(a): Ostatnio jak w święta biegali po osiedlu w białych kapturach, kiedy śpiewali "Barkę" i wchodzili w zakręt święty im z trumny wypadł. Żartuję. Pewnie przewracał się w trumnie słysząc to fałszowanie i stało się, jak się stało. ------------------------ A. Średniowiecze Zakładam zbroję (tak, to też ubranie), hełm i mogę sobie paradować incognito. Ponawiam ankietę |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-21, 20:54
|
|
E. A po co komu ubrania? Który z talentów byś wybrał/-a? A. Muzyk Najwyższego Szczebla B. Programista Najwyższego Szczebla C. Hazardzista Najwyższego Szczebla D. Atleta Najwyższego Szczebla E. Wróżbita Najwyższego Szczebla F. Kucharz Najwyższego Szczebla G. Pielęgniarz Najwyższego Szczebla H. Żołnierz Najwyższego Szczebla I. Menadzer Najwyższego Szczebla J. Gracz Najwyższego Szczebla K. Detektyw Najwyższego Szczebla L. Astronauta Najwyższego Szczebla M. Mechanik Najwyższego Szczebla N. Entomolog Najwyższego Szczebla O. Opiekun Najwyższego Szczebla P. Szczęściarz Najwyższego Szczebla |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-22, 07:43
|
|
A. Muzyk Najwyższego Szczebla Tak ku pamięci jednego z tych nierealnych marzeń, które i tak by się nie spełniło, o zostaniu, nie tyle co gwiazdą muzyki metalowej, co po prostu gitarzystą Niech będzie ponowione, ciekawa jestem, co ktoś inny wybierze |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-23, 23:45
|
|
J. Gracz najwyższego szczebla. Może to i mało przydatne, ale zawsze smutno mi było, gdy po włączeniu najwyższego poziomu trudności po upływie pięciu minut awansowałam do - jakże zaszczytnej - rangi worka treningowego. Jest wieczór. Nagle słyszysz odgłosy szurania przed drzwiami wejściowymi. Otwierasz i widzisz dorosłego tygrysa. Co robisz? A. Idziesz do sąsiada zapytać czy nie nabył ostatnio jakiegoś egzotycznego zwierzaka B. Selfie C. Dzwonisz po straż D. Dochodzisz do wniosku, że musiano pozytywnie rozpatrzeć twoje zgłoszenie związane z uczestnictwem w programie "Tylko żarty" E. Zatrzaskujesz drzwi i w ataku paniki uciekasz oknem F. Myślisz - "A, to tylko tygrys. Wracam do kuchni. Kakao mi wystygnie." G. Koteeek!!! |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-24, 08:20
|
|
D. Dochodzisz do wniosku, że musiano pozytywnie rozpatrzeć twoje zgłoszenie związane z uczestnictwem w programie "Tylko żarty" Co wybierasz? A. Lekcje sztuk walk u Robina B. Lekcje tamarańskiego z Gwiazdką C. Gotowanie z Cyborgiem + darmowy fartuszek "Kiss the cook" 8P D. Wypad do ponurej kafejki na wieczorek poezji razem z Raven E. Wygłupy na mieście z Bestią |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-24, 18:10
|
|
B. Lekcje tamarańskiego z Gwiazdką Gwiazdka ' Szczególnie interesują mnie lekcje oralne. Bardzo szybko się uczę poprzez praktykę. Gdybyś mógł/mogła zmienić hymn Polski, który utwór zastąpiłby go najlepiej? A. "Rota". B. "Boże coś Polskę" C. Obecny "Mazurek Dąbrowskiego" jest najlepszy. |
|
|
Przejdź do forum: |