Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Ty nie żartuj Gwiazdka :D Ten wychodek to kino ma być? Gwiazdka :D

A no racjaa , bo go kupiłeś od takiej pokemonicy ^ ^ Tylko zamazałeś napis "|'.!"33|_ <3 |\|!3 \/\/(|-|0|)!c"

All hail Trigon
Nie zmyślaj! Bestia :P
Sam nie zmyślaj! Widziałam jak kupywałeś te budę , a potem zamazałeś ten napis i napisałeś "KiiiNooOo - specjalna zniżka dla Neli&Fanki , wszystko na koszt firmy , papier toaletowy + latające jajka Gwiazdka :D Zaapraszam" I nie wmawiaj mi , że to nie twoje! Mam dowody! Zdjęcia + Filmik! Dzwonie po gliny! Teraz mi się nie wywiniesz! Mvhahaha!!

All hail Trigon
Dzwoń i wysyłaj śmiało te podrobione dowody Bestia :P
Okej *dzwoni* Haaalo!! Szalony Zwinny nielegalnie skupuje wychodki od pokemonów!!!!!!!!!!!!! Jedźcie szybkooo!!!

*Przyjeżdża policja i pakuje Zwinnego do więzienia , został związany kajdankami i ma zaklejoną twarz srajtaśmą*

Hoł , hoł , hoł Meia aresztuje niegrzecznych ludzi Gwiazdka :D

All hail Trigon
http://komixxy.pl..._Tabok.png

All hail Trigon
To nadal sen jest, zapomniałaś? Bestia :P
Gwiazdka :D Gwiazdka :D I przyśniło ci się , że Mea (Meeiaa) skazała cię na 100000000000000 lat siedzenia w więzieniu

All hail Trigon
Ale się obudziłem a prawdziwa rzeczywistość jest taka, że zaczyna się 2 odcinek w moim kinie więc wymyślaj historię z okazji święta Bestia :P
Nie ciesz się tak ^ ^ Jak się obudzisz to też tak zrobię ;3

All hail Trigon
Już jestem obudzony Bestia :P
Dobsz, to Meia, jesteś ze mną? XD
Tak, jest z tobą Bestia :P
Zwinny, masz świadomość, że właściwie, to jesteś sam? XD
Z Silentem Bestia :P Ale dzięki nowej drużynie sami też się pozabijacie Booya!
Nie, bo my mamy "akcję po sąsiedzku" XDD. A ty nie, buhahahaha.
To też zostanę waszym sąsiadem Bestia :P
Przeprowadzasz się na Śląsk ? XDD
Tak, dość łatwo jest przenieść budę psa na drugi koniec polski, będę miał stary dobry dom w nowym miejscu Bestia :P
Ty podobno mieszkasz w kartonie O,o
Przejdź do forum: