Wrogowie tytanów
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 19:38
|
|
No przyznam, że postać szurnięta ale zdecydowanie lepsza od Mamci Oczko czy Modnisia, no i z pewnym poczuciem humoru. Ogólnie to fajny wróg, nie taki na poważnie, ale szczerze mówiąc gdyby nie pojawił się w kreskówce to bym żałował. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:12
|
|
a ja już wiem co to Nufu xD i przyznam szczerze,że nie widziałam tego odcinka w całości. Dopiero się skapłam jak Moonie powiedziała,że to tofu xD Ogólnie całkiem śmieszny wróg xD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:26
|
|
tylko, że skończył w żołądku Cybusia xD i taka jego historia ;p | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:28
|
|
No,bardzo śmieszny. Nufu,ooo ten Nufu wystąpi w mojej nowej notce. A wracając do tematu,to był chyba ich najśmieszniejszy wróg jaki chyba we wszystkich odcinkach był. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:28
|
|
xDD I ostatnio jednym z moich ulubionych wrogów, jest Malchior xD! Lubię gościa. Mogli jakoś sensowniej go przedstawić i w ogóle, a nie po chamsku i goodbye xd. :<
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:30
|
|
Hmmm,a ostatnio moim ulubionym stał się Slade. Na początku myślałam sobie jaki z niego dureń,itp. a teraz to dla mnie spoko gość XD | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:31
|
|
Nufu najśmieszniejszy? Raczej nie, ale najdziwniejszy to na pewno | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:32
|
|
Hmmm,dla mnie najśmieszniejszy i najdziwniejszy | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:34
|
|
nie pomijając faktu, że przybył z kosmosu i kradł krowy | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:38
|
|
No i to jest fakt. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:40
|
|
A co myślicie o przestępcach (głównie tych z 5 serii)? | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:42
|
|
Ehhh,trudno powiedzieć. Ten,kurde jak nazywał się ten z piątej serii"Problem w Tokio",no kurde jak boga kocham zapomniałam. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:43
|
|
Brushowgun? | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:43
|
|
Ja się przyznam,że tą 5 serie tylko obejrzałam tak 1 okiem i to nie całą Nie mam czasu za bardzo. Jak obejrzę dokładniej i w całości to powiem ;p.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:44
|
|
Tak,chyba tak. Ale z tej serii było ich dużo i trudno jest powiedzieć. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 13:50
|
|
Ale ogólnie. Według mnie większość przestępców była w miarę udana, ale mogli być lepsi. Np. Cheshire, DDD, Brother Blood, Madame Rouge... | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 14:38
|
|
Napraw mnie przerażał na samym początku | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 17:49
|
|
Eeee,ten typ to jakis fuuu | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 17:57
|
|
Według mnie, twórcy najbardziej dopracowali Slade'a. No jeśli by się uprzeć dodałabym, że jeszcze Red X'a i Malchiora, który również jest ciekawą postacią.
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 19:00
|
|
No a o czym ja niby mówiłam pare postów wstecz XD Malchior jest świetny ;p. Red X jest spoko, ale ma dziwną yyy 'twarz' XDD. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
Przejdź do forum: |