Uzupełnij puste luki
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 19:36
|
|
Pojedziemy ze Zwinnym do Tajemniczego Miasta po to by odpocząć i jest fajny dzień. Zaraz wszystko ______ kiedy tylko _______ będzie 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 19:37
|
|
Zaraz wszystko ucichnie kiedy tylko ciekawie będzie xd _____ Bo ______, ale też nie mam ______. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 19:37
|
|
Zaraz wszystko zwalę z szafki kiedy tylko okazja jakaś będzie. Nela jest________fajna a ________nie. (Nie mam co wymyślać.) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 19:38
|
|
Nela jest bardzo fajna a Zwi...erzęta nie. XDD Tylko ______ że nie ______. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 19:40
|
|
Tylko nie mów że nie jesteś Milla nie jest ____ tylko _____ wredna i ____ nikt jej. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 19:41
|
|
Tylko szkoda że nie ma wakacji. : ( Ja_____się__________oraz__________ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-19, 14:28
|
|
ja chyba się schowam oraz powieszę o,o Nie ma _____ bo Zwinny _______, gdyż nie ______. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-19, 14:46
|
|
Nie ma kleszczy bo Zwinny jest normalny gdy nie jest chory na Millę (Choroba na twoją cześć ) Nie sądzę______ gdyby _____ byłoby ______ dla mnie. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-21, 21:48
|
|
Nie sądzę, by wojna wyszła mi na dobre, bo gdyby doszło do grubszej afery byłoby to zgubne dla mnie. Zwinny to_______ który _______ i dlatego _________ z Nelą&Fanką. Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-29, 08:04
|
|
Zwinny to dziwny człowiek który mieszka w Jajko City i dlatego nie walczy już z Nelą&Fanką . ;p Jeżeli ______ to ______ nie______ 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-01, 23:34
|
|
Jeżeli nie dostanę kasy to będzie manto nie 'sayonara'! xD Cokolwiek ________ kiedy______ wtedy________ do domu. Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 21:49
|
|
cokolwiek się stanie kiedy będę na misji wtedy odniesiesz gumowego kurczaka w sukience baletnicy do domu | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 22:25
|
|
Ja ___ dlaczego ____ oni____ ? | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-15, 19:53
|
|
Ja nie mam pojęcia, dlaczego zawsze tylko oni wygrywają? Najlepiej stąd ____ , ponieważ nie wiemy _____ i możemy ____ . |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 15:57
|
|
Najlepiej stąd się teraz ewakuować, ponieważ nie wiemy, kiedy HBP eksplodują i możemy nie zdążyć uciec. Nadeszła ______ i teraz ________, bo ______ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 15:58
|
|
Nadeszła pora spać i teraz właśnie zamierzam to zrobić, bo jestem zmęczona. Wolę ________, bo _________, a _________ . |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 16:03
|
|
Wolę być sam na wojnie, bo ludzkość zostanie uratowana przeze mnie, a wtedy zdobędę wdzięczność, sławę i pieniądze Wy nigdy ____ , ____ tym, ____ o ___. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 16:05
|
|
Wy nigdy nie macie racji, poza tym, oczywiste jest, że wygramy wojnę o fobie Mam dość _____, więc ____ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-19, 14:22
|
|
Mam dość HBP, więc ich jem XD Ta wojna _____ , bo fobie ______ znać. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-19, 14:48
|
|
Ta wojna będzie wygrana przez drużynę Neli, bo fobie Zwinnego świat musi znać. Nigdy więcej _____, które ______ i _____. |
|
|
Przejdź do forum: |