Ponarzekaj na coś
|
|
Dodany dnia 2012-10-31, 14:24
|
|
Czakra_1_1 - Meia napisał(a): Nikt nigdy w życiu mi nie powiedział, że mnie lubi, gdy nie chodziło mu o spisanie pracy domowej. : ( Przepraszam: CO?! A ja??????? TheRedX myśli, że jest niewiarygodnie inteligentny. Tak naprawdę do wyświadcza nam przysługę, że nie chce z nami rozmawiać xD. Nie muszę się denerwować ^ ^ Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-31, 21:51
|
|
Hmmmmm... Dzisiaj zachowuję się jak skończona niedojda. 1. Spóźniłam się na przebieranie za straszydła (konkurs klasowy) 2. Zgubiłam nowiutką, malinową czapkę 3. Nie mogłam domyć makijażu a la wiedźma, przez co do teraz wyglądam jak emo 4. Kiedy dowlokłam się z miasta do domu po półgodzinnej jeździe autobusem, okazało się, że nikogo nie ma w domu a ja nie mam klucza. Musiałam więc godzinę czekać u koleżanki z klatki obok 5. Pojechałam na popołudniowe zajęcia bez obiadu, nadal w wersji emo 6. Na zajęcia spóźniłam się 20 min, do tego w autobusie jakiś facet wręcz wdusił mnie w ścianę i praktycznie na mnie usiadł (!) 7. Na zajęciach zostawiłam worek z przebraniem halloweenowym - jego częścią była sukienka karnawałowa mojej mamy sprzed ___ lat. Podsumowując - CUD ŻE JESZCZE ŻYJĘ! The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-31, 22:02
|
|
No i oczywiście nikt nie wyżala się For... już mi tego brakuje Kiciuś ignorował mnie przez ponad pół dnia, dopiero zauważyło mnie to wredne cuś przed WOSem... Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-01, 17:25
|
|
Już całe dwa dni leżę w łóżku niemal się nie ruszając. Poza tym dobija mnie temperatura 39.8 :/ | |
|
|
Dodany dnia 2012-11-01, 17:33
|
|
Jezus, Zwinny, gdzieś ty się tak urządził? O.o Bo muszę napisać wypracowanie na kółko dziennikarskie. Bo się każdy ze mnie śmieje z niewiadomego mi powodu. Bo jak powiedziałam koleżankom, że już nie dam się tak wykorzystywać to nie mają się do mnie po co odzywać. (Oczywiście tylko niektóre...Na całe szczęście istnieją jeszcze normalne osoby na tym świecie.) All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-01, 18:37
|
|
Gardło mnie napieprza, i czuję się tak, jak bym miała tam z 500 ostrzy.
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-01, 22:13
|
|
Boję się że mam nowotwór - wyczułam przy prawym uchu (w okolicach szczęki) zgrubienie pod skórą.
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 14:15
|
|
Brakuje mi weny i jestem zdołowana. | |
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 18:01
|
|
Marnuję czas wolny siedząc w domu. | |
|
|
Dodany dnia 2013-04-10, 21:35
|
|
W około 5-cio minutowych odstępach czasu popadam albo w euforię, albo w totalny dół za sprawą jednej osoby. (Nie znoszę pod pewnymi względami stanu zakochania xX)\ Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-10, 22:46
|
|
Sprawdzian z wosu. Mój mózg nie jest w stanie ogarnąć takich tematów. | |
|
|
Dodany dnia 2013-04-11, 20:49
|
|
Mam jutro kartkówkę z fizyki ! How fascinating xX (i dostanę jeden z religii -.-) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-11, 21:08
|
|
A teraz ponownie mój wewnętrzny pesymizm: zawaliłam sprawdzian z matmy i również dostanę jedynkę. | |
|
|
Dodany dnia 2013-04-12, 16:28
|
|
O jak miło. Ja również zawaliłam coś z matmy. Sprawdzian + badanie wyników w jednym. Jedynki mieć nie będę, ale jak będzie 3 to będzie cud nad Wisłą ;D
Móc z kimś dzielić się i problemami, i szczęściem. Mieć oparcie wtedy kiedy wszystko się psuje, i wtedy kiedy chce się żyć... |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-12, 18:32
|
|
Yaay. Jeden z fizyki, jeden z geografii, a z religi 4
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-13, 16:50
|
|
Pała z geografii i ulewa dziś rano...
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-13, 20:57
|
|
1. Stokrotki mnie skutecznie ignorują ;( 2. Jest tylko jedno liceum, do którego mogę pójść, bo ma niezły plan lekcji i ciekawy profil, ale są małe szanse na to, że się dostanę -.- Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-14, 20:44
|
|
Nie mam dziś na co narzekać. To straszne!
Móc z kimś dzielić się i problemami, i szczęściem. Mieć oparcie wtedy kiedy wszystko się psuje, i wtedy kiedy chce się żyć... |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-14, 21:37
|
|
Zaczyna się nowy tydzień.. | |
|
|
Dodany dnia 2013-04-17, 17:56
|
|