Zobacz temat

Co twoja postać by na to odpowiedziała?
Cadeyrn: Wolałbym do tego nie wracać, skoro jestem już na dobrej drodze do wyjścia z traumy.

Siła fizyczna czy psychiczna?
Razor: Psychiczna, bez tej siły siła fizyczna na nic się nie zdaje.

Sztuka czy Nauka?
Reyze: Można rzec, że udzielenie odpowiedzi na powyższe pytanie uchodzi za dość trudne wyzwanie... Zarówno sztuka, jak i nauka jest dla mnie czymś wspaniałym i nadającym sens mej egzystencji. Obydwie pobudzają wyobraźnię i praktykowanie każdej z nich daje mi przyjemność i satysfakcję. Jednakże skłaniam się bardziej ku nauce, ku logicznemu myśleniu i postrzeganiu rzeczywistości. To niewątpliwie fundament poznania otaczającego świata i rządzących nim praw.

Do kogo z Nightwatch jesteś najbardziej podobny/a wyglądem, a do kogo charakterem i sposobem bycia?
Julia: Wszystko Kira Gwiazdka :]
Do kogo z drużyny TT jesteś najbardziej podobny?
I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Galaxy: Do Raven. Tak jak ona nie lubię się odzywać, dużo czytać, siedzieć w samotności... No i mamy podobne moce.

Kiedy walczysz używasz mocy, czy radzisz sobie bez ich pomocy?
Lilith: Raczej tak, ale umiem sobie radzić także bez ich pomocy.

Używasz broni białej czy broni palnej?
Galaxy: Generalnie korzystam z broni białej, ale od czasu do czasu użyje jakiegoś materiału wybuchowego.

Masz przyjaciół?
Razor: Nie

Ponawiam
Reyze: I na ojczyźnie i na Ziemi.

Opisz swojego najlepszego przyjaciela.
Ama: Na mojego najlepszego przyjaciela mówi się Zenek. On jest mniej-więcej takiego samego wzrostu co ja. Jego oczy są koloru brązowego. Jest brunetem. Zawsze nosi ze sobą mały sztylet.

Ponawiam

Połączony z 2016-05-03, 10:28:42:
Ama: Na mojego najlepszego przyjaciela mówi się Zenek. On jest mniej-więcej takiego samego wzrostu co ja. Jego oczy są koloru brązowego. Jest brunetem. Zawsze nosi ze sobą mały sztylet.

Ponawiam
Edytowane przez Starfire_01 dnia 2016-05-03, 10:28
Julia: Jest to Rachel. Pomocna i mimo iż skryta, zawsze przejmuje się dobrem innych. Chyba nie muszę opisywać jej wyglądu, każdy ją zna.
W jakim miejscu czujesz się swobodnie?
Feeling so faithless
Lost under the surface
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Reyze: Nie licząc Voltarii i jej księżyców - wszędzie, gdzie jest spokojnie, nie ma tłumu. Kiedy potrzebuję w spokoju pomyśleć, wybieram jakieś opuszczone planety. Odkąd razem z Nightwatch pomieszkuję na Ziemi, często podziwiam ją z jej Księżyca, gdzie lubię odpoczywać w czasie wolnym od przestępstw.

Najgorsze miejsce, jakie było ci dane poznać?
Galaxy: Jama wielkiego kosmicznego gluta pełna szczątek... tego co on zbierał i zjadał.
I kilka Axarthiańskich więzień
Naim (brat Galaxy): Wyżej wspomniana jama

najpiękniejszy widok jaki dane było Ci zobaczyć?
Razor: Uśmiech mojej siostry

Ponawiam
Lilith: Najpiękniejsza rzecz jaką widziałam to miłość. Szczególnie w rodzinie. Ja nie miałam szczęścia do kochających rodziców. :(

Priscilla: Moja matka, kiedy podjeła najważniejsza decyzję w swoim życiu.

Czego najbardziej się boisz?
Julia: Boję się tego, że mogę stracić wszystko co mam.
Gdzie twoje moce/ umiejętności ci sprzyjają?
Feeling so faithless
Lost under the surface
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Razor: Przede wszystkim w ciężkiej walce. Najbardziej pomaga moc regeneracji.

Jak znosisz ból
Reyze: To zależy. Voltarianie mają zwiększoną wytrzymałość na urazy fizyczne, więc na przykład upadki z ogromnej wysokości, czy zderzenia z murem podczas walki nie robią na nas wielkiego wrażenia. Nie oznacza to jednak, że nie odczuwamy bólu, bo to naturalna rzecz. Jest to jednak znośne, zwłaszcza dla wojowników, którzy się już do częstych urazów przyzwyczaili.

Masz liczną rodzinę?
Galaxy: Nie. Nawet mojej przyszywanej rodziny nie można by uznać za licznej, a innej nie mam.

co robisz kiedy przeciwnik Cię nie docenia?
Julia: Nic. Jeśli on nie atakuje, to ja też nie będę. Jeśli jednak zaatakuje i nie będzie mnie doceniał, to ja też nie będę atakować.
Ponawiam
Feeling so faithless
Lost under the surface
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Przejdź do forum: