Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Nie zgadzam się! Film o mnie odbędzie się w kinie CinemaMeia

Zaapraszam ^ ^

hehe

Zapewniam luksusowe warunki + to , że każdy będzie czuł się bezpieczny

Przecież to moje święto z okazji napisania jednego posta na forum !

All hail Trigon
Ale nie pobijesz moich cen Bestia :P
Zwinny,a kto Wie?
Ale z kolej w moim kinie MJZ: Cineggs (Bestia :P) jest klimatyzacja, bardzo wygodne siedzenia, okulary 3D rozdamy jednak za darmo, bilet jest bardzo tani, daje popcorn i Colę gratis!!!! No i dodatkowo kupując jeden bilet możecie obejrzeć do 10 filmów! A wszystko to za jedyne 999.99 $ Bestia :P
999.99 gr. czy zł. ???????????????
dolarów Bestia :P
a u mnie wszystko jest po grosiku ^ ^

CinemaMeia - nikomu nie pozwolimy pobić naszych cen (do dresów Gwiazdka :D)

Chcecie iść do kina za cały majątek czy wolicie aby wszystko było tanie , w jak najlepszym stanie i w luksusowych warunkach + bezpieczność zapewniona ^ ^ ?

All hail Trigon
Te luksusowe warunki to stara szopa z wiedźmą, a projekcja filmu odbędzie się jako spektakl marionetek Bestia :P
A byłeś? To są luksusy a nie ten ciasny wychodek z papierem toaletowym zamiast ekranu jak u ciebie

All hail Trigon
Ja przynajmniej nie wchodzę do telewizora zrobionego z kartonu i nie udaję że to kino Bestia :P
A ja nie rozdaję zgniłej kurtki co jedzenia tylko prawdziwy popcorn tak jak w kinie

(a twojej wypowiedzi stanowczo zaprzeczam , pomyliłeś kina ^ ^ tak się zdarza)

All hail Trigon
Nie dajcie się oszukać! U niej zapłacicie grosza i nic nie będziecie mieli, u mnie 999.99$ ale przynajmniej macie luksusowe warunki Bestia :P
Zwinny Gwiazdka :D ty na serio pomyliłeś kina ;p

All hail Trigon
Wcale nie, sam wpadłem do tego kina i cię spotkałem. Pamiętasz? Bestia :P
A nie , ty masz halucynacje , bo gorszego wysypiska śmieci tak jak twojego kina nie ma w mieście ^ ^

All hail Trigon
Zapomniałaś , że jeszcze się nie obudziłaś i nadal śnisz? Bestia :P
raczej ty Gwiazdka :D Tylko co ja do jasnej robie w twoim snie???

All hail Trigon
Odwiedzasz mnie, podczas gdy ja puszczam prawdziwą premierę nowego filmu z Meią w roli głównej, przyłażą tłumy i wszystkich zamykam w mym Mega Jajecznym kinie buahahahahahahahahahahahahhahahahahha!!!!!!!!!
Nagle wchodzi Meia (look na mój opis Gwiazdka :D)

All hail Trigon
Co za kurczaki wchodzą do mojego kina! Bestia :P
Przejdź do forum: