Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2011-10-27, 16:36
|
|
Nie MYŚLAŁAM i nie pomyślę Twoje zajęcie na najbliższe dni? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-27, 21:14
|
|
wybacz Zwinny : ) zapomniałam o.... czymś XD Jeszcze nie wiem co będę robić, ale na pewno stawiam na pierwszym miejscu spr. z przyrody : ) Czego nie cierpisz najbardziej w szkole? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-27, 21:29
|
|
Mojej nauczycielki od anglika. Zadźgać, wypatroszyć, powiesić, rozkroić na kawałki i złożyć w ofierze poborcom podatkowym Który blog podoba ci sie najbardziej? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-28, 12:48
|
|
blog Neli ale cała reszta także jest super Co skłoniło cie do pisania opowiadań ? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-28, 15:27
|
|
Najpierw pisałam o panfu- taka gra internetowa. Poźniej przeżuciłam się na reala, aktualnie piszęno aniołach. Skłoniły mnie opowiadania Mani, mojej znajomej Wolisz blog Rilli czy Neli? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-28, 15:41
|
|
Trudno mi stwierdzić, ponieważ oby dwie panny są do siebie strasznie podobne. Nela - pisze niezwykle wspaniałe opowiadania, w czym Rilla już prawie jej dorównuje, ponieważ pisze długie i ciekawe notki i idealnie oddaje wnętrze każdej postaci. Także uwielbiam je tak samo! Czy myślałaś/eś kiedyś o tym aby aby zostać piosenkarką/rzem ? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-28, 18:35
|
|
W młodości, kiedy byłam duża Wolisz Linkin Park czy Red? Edytowane przez For dnia 2012-07-30, 11:36 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 11:46
|
|
Linkin Park! Co byś zrobiła, gdyby twój ulubiony bohater nie pojawiałby się już wcale w dalszych odcinkach serialu? - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 11:59
|
|
Tak właśnie stało się z Lelouch- zabili go, a był głównym bohaterem. Jeśli nie pojawi się w serii trzeciej, to będę jak głupia oglądać wcześniejsze odcinki. Wolisz Code Geass czy Young Justice? Dobra, tylko ja lubię CG x.x Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 12:04
|
|
Ligę Młodych xDD Nie martw się... Mi również zabierają mojego kochanego Kevina... Chce mi się płakać Jak byś zareagowała, gdyby ktoś z twojej rodziny rzucił nagle hasło: Przeprowadzka? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 12:09
|
|
Odpowiedziałabym: Chyba twoja i pod most Jak zareagował/a byś, gdyby twoje zwierzątko zaczęło wydawać z siebie różne dziwne dźwięki (szczekanie,popiskiwanie,chrumkanie itp.) w środku nocy? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 12:12
|
|
Krzyknęłabym 'Ku*wa pies!' na cały głos... (Przy okazji dopowiem, że miałam podobną sytuację, że kręciła się po całym mieszkaniu w te i wefte... a ma długie pazury to hałasowała przy tym) Gdyby spodobałby ci się jakiś serial, którego nie ma w Polsce, a napisów po pl również nie ma, tylko serial jest po ang. a ty niekoniecznie znasz ang. co byś zrobiła? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 12:15
|
|
Z za**biaszczym uśmiechem skierowałabym swe kroki ku Silentowi Jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby ktoś na urodzinach ciotki nagle ni z gruszki, ni z pietruszki wyskoczyłby przez okno za mopem? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 12:19
|
|
Śmiech... Gdyż okno mam równo z ziemią XD I nagle pokazuje się "niebieski ekran śmierci". Stan w którym na komputerze nie idzie nic zrobić, nawet go wyłączyć. Co robisz? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 13:19
|
|
Resetuję Jest druga w nocy, oglądasz telewizor, a nagle z łazienki wychodzi jakiś nieznajomy gość, który mówi, że musiał się załatwić Co robisz? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-30, 13:38
|
|
krzyczę jak wariatka. Oddajesz książkę po terminie, za którą musisz zapłacić... Nie masz pieniędzy. Co robisz? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-31, 02:01
|
|
Paczam słodkimi oczami i nagle zaczynam wyć na cały regulator I am with You...(Red- Not Alone) dla odstraszenia wszystkich xD Jest już dość ciemno, ale wyraźnie widzisz kontury mebli w pokoju. Nagle robi ci się ciemno przed oczyma, ale nie mdlejesz (coś w stylu kiedy za długo patrzymy w ciemności na coś i kontury się zlewają w jedno). Sytuacja powtarza się kilka razy, często w dzień, towarzyszą temu lekkie zawroty głowy. Co robisz? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-31, 14:57
|
|
Ignoruję to... Nie zrobiłaś zadania domowego na już... Co robisz? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-01, 21:33
|
|
Staram się nie zwracać na siebie uwagi nauczyciela, i modlę się w duchu, żeby go nie sprawdzał z dziennika xD zazwyczaj w takich sytuacjach nie zgłaszam braku przygotowania, tylko spokojnie sobie siedzę, udając wielkie zainteresowanie zeszytem. Działa prawie zawsze. Okazuje się, że tegoroczne wakacje spędzisz ze znienawidzonym przez Ciebie kuzynostwem (moja sytuacja -.-). Co zrobisz? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-01, 22:13
|
|
próbuje jej unikać Co robisz jeśli jedziesz na wakacje w miejsce, którego nie znosisz? |
|
|
Przejdź do forum: |