Zobacz temat

Pytanie i odpowiedź
Nie MYŚLAŁAM i nie pomyślę Bestia :P

Twoje zajęcie na najbliższe dni?
wybacz Zwinny : ) zapomniałam o.... czymś XD

Jeszcze nie wiem co będę robić, ale na pewno stawiam na pierwszym miejscu spr. z przyrody : )

Czego nie cierpisz najbardziej w szkole?
Mojej nauczycielki od anglika. Zadźgać, wypatroszyć, powiesić, rozkroić na kawałki i złożyć w ofierze poborcom podatkowym Raven :-[

Który blog podoba ci sie najbardziej?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
blog Neli
ale cała reszta także jest super Bestia ;)

Co skłoniło cie do pisania opowiadań ?
Najpierw pisałam o panfu- taka gra internetowa. Poźniej przeżuciłam się na reala, aktualnie piszęno aniołach. Skłoniły mnie opowiadania Mani, mojej znajomej

Wolisz blog Rilli czy Neli?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Trudno mi stwierdzić, ponieważ oby dwie panny są do siebie strasznie podobne. Nela - pisze niezwykle wspaniałe opowiadania, w czym Rilla już prawie jej dorównuje, ponieważ pisze długie i ciekawe notki i idealnie oddaje wnętrze każdej postaci. Także uwielbiam je tak samo!

Czy myślałaś/eś kiedyś o tym aby aby zostać piosenkarką/rzem ?
W młodości, kiedy byłam duża Gwiazdka :D

Wolisz Linkin Park czy Red?
Edytowane przez For dnia 2012-07-30, 11:36

Linkin Park!

Co byś zrobiła, gdyby twój ulubiony bohater nie pojawiałby się już wcale w dalszych odcinkach serialu?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Tak właśnie stało się z Lelouch- zabili go, a był głównym bohaterem. Jeśli nie pojawi się w serii trzeciej, to będę jak głupia oglądać wcześniejsze odcinki.

Wolisz Code Geass czy Young Justice?
Dobra, tylko ja lubię CG x.x

Ligę Młodych xDD

Nie martw się... Mi również zabierają mojego kochanego Kevina... Chce mi się płakać Cyborg :(

Jak byś zareagowała, gdyby ktoś z twojej rodziny rzucił nagle hasło: Przeprowadzka?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Odpowiedziałabym: Chyba twoja i pod most

Jak zareagował/a byś, gdyby twoje zwierzątko zaczęło wydawać z siebie różne dziwne dźwięki (szczekanie,popiskiwanie,chrumkanie itp.) w środku nocy?

Krzyknęłabym 'Ku*wa pies!' na cały głos... (Przy okazji dopowiem, że miałam podobną sytuację, że kręciła się po całym mieszkaniu w te i wefte... a ma długie pazury to hałasowała przy tym)

Gdyby spodobałby ci się jakiś serial, którego nie ma w Polsce, a napisów po pl również nie ma, tylko serial jest po ang. a ty niekoniecznie znasz ang. co byś zrobiła?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Z za**biaszczym uśmiechem skierowałabym swe kroki ku Silentowi Bestia ;)

Jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby ktoś na urodzinach ciotki nagle ni z gruszki, ni z pietruszki wyskoczyłby przez okno za mopem?

Śmiech... Gdyż okno mam równo z ziemią XD

I nagle pokazuje się "niebieski ekran śmierci". Stan w którym na komputerze nie idzie nic zrobić, nawet go wyłączyć. Co robisz?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Resetuję Bestia :P

Jest druga w nocy, oglądasz telewizor, a nagle z łazienki wychodzi jakiś nieznajomy gość, który mówi, że musiał się załatwić Bestia :P Co robisz?
krzyczę jak wariatka.

Oddajesz książkę po terminie, za którą musisz zapłacić... Nie masz pieniędzy. Co robisz?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Paczam słodkimi oczami i nagle zaczynam wyć na cały regulator I am with You...(Red- Not Alone) dla odstraszenia wszystkich xD

Jest już dość ciemno, ale wyraźnie widzisz kontury mebli w pokoju. Nagle robi ci się ciemno przed oczyma, ale nie mdlejesz (coś w stylu kiedy za długo patrzymy w ciemności na coś i kontury się zlewają w jedno). Sytuacja powtarza się kilka razy, często w dzień, towarzyszą temu lekkie zawroty głowy. Co robisz?

Ignoruję to...

Nie zrobiłaś zadania domowego na już... Co robisz?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Staram się nie zwracać na siebie uwagi nauczyciela, i modlę się w duchu, żeby go nie sprawdzał z dziennika xD zazwyczaj w takich sytuacjach nie zgłaszam braku przygotowania, tylko spokojnie sobie siedzę, udając wielkie zainteresowanie zeszytem. Działa prawie zawsze.

Okazuje się, że tegoroczne wakacje spędzisz ze znienawidzonym przez Ciebie kuzynostwem (moja sytuacja -.-). Co zrobisz?
próbuje jej unikać

Co robisz jeśli jedziesz na wakacje w miejsce, którego nie znosisz?
31.media.tumblr.com/tumblr_m7xvrysSQO1rz2ry6o1_500.gif
Przejdź do forum: