Ponarzekaj na coś
|
|
Dodany dnia 2012-10-18, 16:54
|
|
Martwię się o koleżankę
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-24, 19:16
|
|
w piątek koleżanka z klasy będzie mi tłumaczyć matmę. Biedna Karolina Mam jakieś przebłyski weny, a nie mam czasu ich wydobyć -,- Ja jeszcze napisze książke i niech was o to głowa nie boli -.- 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-24, 19:33
|
|
Nie wysypiam się. Dziękuję, dobranoc. | |
|
|
Dodany dnia 2012-10-24, 21:34
|
|
Zaczyna mnie boleć brzuch... -.-
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-28, 15:18
|
|
Jest wielka cisza na forum. Rozstałam się znowu z chłopakiem z tego samego powodu co poprzedni -__-
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-28, 16:06
|
|
Ja również ponarzekam sobie na straszną ciszę na serwisie. Kira, współczuję ; *. Ponarzekam również sobie na to, że mi się nudzi, bo mam karę na wychodzenie z domu, i nie mogę robić praktycznie nic, prócz uczenia się, ale i tak wbijam na kompa XD
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-28, 16:59
|
|
Narzekam na to że każdy narzeka na ciszę na forum, a więc ja też zacznę na tą ciszę narzekać. xD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-28, 17:04
|
|
Kira napisał(a): Jest wielka cisza na forum. Rozstałam się znowu z chłopakiem z tego samego powodu co poprzedni -__- No więc czemu nic nie mówisz? Wsparcie moralne w postaci For zawsze gotowe do tulenia Musiałam wrócić do domu -.- Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-28, 19:37
|
|
Opowiadanie trzeba było rozdzielić na dwie części
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 11:13
|
|
No, jakość opowiadania zdecydowanie to wynagradza Hmmm... Jestem chora. Mam 38 stopni i jak tu szykować strój na halloween? wkurz na maksa. The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 14:51
|
|
Denerwuje mnie to że nieraz przegrywam i nie daję sobie rady w grze NBA 2k12.Strasznie to wkurza ;[
"Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 16:36
|
|
Nie wiem, z jakiego odcinka pochodzi mój avatar xD
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 16:38
|
|
czasem denerwuje mnie coś czym ludzie się popisują...no np.spójrzmy chociażby na Jinx...nic tylko się przechwala ze umie japoński... No błagam! To naprawdę mnie zirytowało;[ Edytowane przez TheRedX dnia 2012-10-29, 16:56 "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 17:08
|
|
Bo śnieg! I czekanie na przystanku na autobus w zimnicę. (Tak, wiem, inni mają gorzej, ale jak każdy narzeka, to każdy. xD)
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 18:39
|
|
HISTORY! | |
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 20:08
|
|
TheRedX napisał(a): czasem denerwuje mnie coś czym ludzie się popisują...no np.spójrzmy chociażby na Jinx...nic tylko się przechwala ze umie japoński... Wybacz, ale wpadasz tu "sezonowp" i wątpię, żebyś mógł już sobie pozwolić na ocenianie jej. Dziewczyna jest fajna, a to że chce się podzielić wiedzą z innymi i/lub im z tym pomóc, to nic złego. Co do tematu: Coraz więccej rodzi się hipokrytów... Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 20:53
|
|
Wybaczcie, że się wtrącę, ale podzielam. Nie ma w tym nic złego. Po coś istnieją języki i dobrze jest je szlifować, chociażby w taki sposób, jaki zaprezentowała to Jinx. Takie zachowanie nie zawsze przejawia szpan. A znając naszą serwisową koleżankę - ona nie uciekłaby się do tego. Wracamy do tematu. Nauka do sprawdzianu z architektury systemów komputerowych. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-29, 21:46
|
|
Oczy mnie bolą, a efekt ich pracy jest mierny -.-
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-30, 18:26
|
|
For, Star... Dzięki za obronę... Aż się wzruszyłam :'> @ The RedX - Nie chciałabym, żebyś odbierał to jako "szpanowanie". Tak jak Ty jestem wielką fanką Japonii i dopiero niedawno zaczęłam się uczyć, stąd mój entuzjazm. Za jakiś czas pewnie osłabnie i znikną wszystkie moje japońskie sygnaturki i wpisy... Poza tym, kto zakładał temat o nauce japońskiego? Ty. Gdybym zamierzała się chwalić na lewo i prawo, już bym dawno złożyła taki temat. Gdybyś mnie znał, wiedziałbyś, że jestem wielką gadułą. Ale w żadnym wypadku nie snobem... No, mam nadzieję... Sorry, jak to razi albo coś, mogę nie udzielać się na forum o japonistyce. Przynajmniej nie będziemy się gryźli. _ Wracając do tematu - zawaliłam dzisiaj kartkówkę z chemii. Pała jak nic. A w autobusie przez potworne 10 min wydawało mi się, że idzie mi zapalenie wyrostka robaczkowego. The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-30, 19:10
|
|
Zawaliłam kartkówkę z lektury. Wszyscy mnie wykorzystują. Nikt nigdy w życiu mi nie powiedział, że mnie lubi, gdy nie chodziło mu o spisanie pracy domowej. : (
All hail Trigon |
|
|
Przejdź do forum: |