Ponarzekaj na coś
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 19:17
|
|
Jutro do pracy. Nie wyspie się.
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 20:38
|
|
Rozwala mi czaszkę
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 22:17
|
|
W poniedziałek miałem wypadek przez który spóźniłem się na lekcje. Nie narzekam a wręcz przeciwnie, było nawet dość zabawnie. Szkoda tylko, że mój wysiłek żeby wstać o 5 rano poszedł na marne. Bus którym jechałem na internat miał w połowie drogi awarię, przez co nawet nie mieliśmy czasu zjechać na pobocze. Niedaleko za nami jechała ciężarówka bez hamulców, która żeby nas uniknąć zjechała do... rowu Nikomu nic się nie stało, ale było to miłe rozpoczęcie, jak dotąd najlepszego, tygodnia |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 23:10
|
|
Ty to masz przygody Zwinny! W poniedziałek apel na dzień nauczyciela (mam główną rolę). Prócz tego, ktoś napisał w damskiej toalecie brzydkie słowa i w pon przyjedzie specjalista i na podstawie naszego pisma (z zeszytów) znajdzie winnego. Ale to nie ja!!!!!Ja nie mam zielonkawego pisaka, ja nie mam takiego pisma, ja tam jeszcze w ogóle nie byłam!A w pon przyjeżdża policja i rodzice łobuza płacą za drzwi. No i rozwalili ławkę w klasie czwartej. Dzisiaj był nawet apel pouczający, a nasz dyrek był taki zły, że sama się go przez chwilę bałam! " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 23:24
|
|
Narzekam na senność, więc idę spać. | |
|
|
Dodany dnia 2012-10-13, 18:37
|
|
W mojej durnej klasie włożyli sobie paluszki i bułki do butów jednej z koleżanek. Dyrektorka niesamowicie się wściekła...
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-13, 22:12
|
|
narzekam na mojego debila. Dziś mnie zdenerwował. I nie dzwoni
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-13, 22:15
|
|
Wnerwiam sie na debila Kiry Ii... mam kompa bez koncowek polskich
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-13, 22:30
|
|
a, o takie końcówki chodzi xD... Fori, jak będziesz wkrótce na gg, to opowiem ci o moim debilu. Muszę się komuś wyżalić. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-14, 11:12
|
|
Ależ jestem zawsze do usług, możesz pisać o każdej porze dnia i nocy. Dla Ciebie mogę się nawet alfabetu Morse'a uczyć xD Zimon mi -.- Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-14, 22:05
|
|
bo czasami wszystko jest nie tak..
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-15, 15:22
|
|
Me oczorypne skarpetki się podarły -.-! (serio są oczorypnego koloru. Jak ktoś chce, to mam zdjęcie z nimi i czarnymi trampkami xD) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-15, 15:33
|
|
Fizyka nie jest do rozumienia. Najlepiej olać temat i od czasu do czasu coś wkuć, żeby na 4 starczyło xD Mam jedynkę z matmy x.x Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-15, 16:11
|
|
Jutro czeka mnie przedmiot, którego mój mózg nie jest w stanie ogarnąć w całości - historia. | |
|
|
Dodany dnia 2012-10-15, 18:27
|
|
Ah, histroia... startuję w konkursie z tego przedmiotu... i jeśli przysiądę fałdów, to mam szansę zająć dość wysokie miejsce Zamiast wziąść się do roboty, czytałam "Zwiadowcó" Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-15, 20:16
|
|
Mam ochotę przespać cały dzień ,a jeszcze tyle pracy !
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-17, 17:57
|
|
Me too -.-
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-17, 18:59
|
|
Jutro podejmuje kroki w sprawie zmiany szkoły.... Mam talent do niszczenia sobie życia, nie ma co..
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-17, 19:16
|
|
Moja koszulka z Robinem powoli, ale systematycznie... płowieje
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-18, 16:37
|
|
alee mi się nie chce
|
|
|
Przejdź do forum: |