Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Rzucająca dynamitem Meia jadąca na szalonym traktorze za mną trafiła przypadkiem w swój traktor. Jedyna szansa, że się uratuje to taka że....
łiiiiiii *Idzie do kur Zwinnego* cip , cip , przyniosłam wam coś co was szybko unicestwi ^ ^ *Daje kurom jedzenie* yeee! Booya!
o.0 poszły spać ^ ^

All hail Trigon
...zeszłam z traktora ^ ^

All hail Trigon
I tym oto sposobem nasza Meia uratowała się od wybuchającego szalonego traktora! Bestia :P
Booya!

All hail Trigon
A teraz specjalny wywiad z naszą Meią!

Jak wpadłaś na pomysł, żeby zejść z szalonego wybuchającego traktora?
Bo widziałam to na filmie ^ ^ Booya!

All hail Trigon
Świetnie! A skąd wzięłaś trutkę na bociany?
Była w sklepie ^ ^ Booya!

All hail Trigon
Co cię zmotywowało do jeżdżenia szalonym traktorem 10 km/h i rzucania dynamitem w pobliskie drzewa?
Książka od przyrody ;3

All hail Trigon
Czy wiesz, że tak niebezpieczne akrobacje kaskaderskie typu zejście z szalonego wybuchającego traktora jadącego 10 km/h mogło skończyć się tragicznie? Nadajesz się na prawdziwe kino akcji!
W jutrzejszym odcinku bede zjezdzac z drzewa na myszce , oraz
bedzie mnostwo kina akcji! zamierzam zapalic na poprawiny duzo swieczek zapachowych! badzcie ze mna ^ ^

(alt nawala...Cyborg -_-)

All hail Trigon
Jutrzejszy odcinek będzie nadawany jedynie w kinach Mega Jajecznego Zwinnego! Zamawiać bilety! Popcorn + Coca Cola 5l gratis!!!!
Nie no to super. Już zamawiam bilety. <zamawia bilety> UDAŁO SIĘ!!!!!

Młodość przemija,uczucie wciąż trwa.
ee, a gdzie te kina? xD
Kina są w moim mega jajeczno-tajemniczym mieście, wy zamawiajcie bilety, a już moje małpy zajmą się tym żeby was wkręcić i uwięzić w...eee... to znaczy zaprowadzić was do kina Bestia :P
Aha,to ja może nie przyjdę..
ta, jakoś się uwolnimy Robin :) przysmażę je piorunami xD. Dobra, może wpadnę do tego kina. Bestia :P
Pamiętajcie że Cola i Popcorn gratis! A jeśli boicie się że zostaniecie uwięzieni to spokojnie, przecież bym wam tego nie zrobił Bestia :P
Przejdź do forum: