Co by było gdyby..
|
|
Dodany dnia 2012-02-23, 20:27
|
|
Rozdziwiłabym buzię i po chwili zaczęła doping! Co by było, gdyby Jedwabek zjadł kalesony Robina? xD The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 12:34
|
|
Gwiazdka musiałaby zostać deportowana do innej galaktyki xD Co by było, gdyby Pluto mojej siostry wpadł do twojego pokoju? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 12:59
|
|
Zaczęłabym wrzeszczeć na całe gardło, a Pluto by uciekł xP Co by było, gdyby postacie z Historowca ożyły tzn. przeniosły się do realnego świata? XD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 14:33
|
|
Ludzie ewakuowaliby się na księżyc ^ ^ Co by było, gdyby Kid Flash zaprosił cię na randkę? The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 16:34
|
|
Obudziłabym się xD Co by było, gdyby południca (bajeczki dla małych dzieci ze wsi xDD Południca je ludzi XD Tak. To dziwne -.-) była prawdziwa? XD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 17:46
|
|
Mysz, ja JESTEM ze wsi. Napuściłabym ją na ciebie Co by było, gdybyś ukradł/a Robinowi rajtki i on cię przyłapał? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 17:56
|
|
(Ja też jestem ze wsi XDD Yaay XD Opowiadano mi o dziadach, południcy i jeszcze czymś...-.-) Pochwaliłabym je i zapytałabym, gdzie kupuje się ubrania w kolorach sygnalizacji świetlnej XD Co by było, gdyby Raven przyszła do Ciebie z pytaniem, gdzie jest kaptur od jej pelerynki? XD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 19:59
|
|
Powiedziałabym: "na twoich plecach wisi, geniuszu" Co by było, gdybym zrobiła poker face xD? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:07
|
|
Pod Twoim oknem zebraliby się dziennikarze XD Co by było, gdybym nie pisała tragicznych opowiadań? ;3 All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:09
|
|
To co teraz, bo twoje opo są bardzo dobre... tylko nie zrównoważone psychiczne bohaterki xD Co by było, jakbym zrobiła sobie fotkę i wrzuciłabym ją do neta? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-31, 21:35
|
|
Już wrzuciłaś, a nikt zawału czy czegoś podobnego nie doznał Co by było gdyby ktoś z was spotkał mnie w waszym domu nocą? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-04, 18:31
|
|
Patelnia, ostry kołek i w łeb. A to tylko dla ogłuszenia Ej dobra, wydaje mi się, że jestem zabawna xD. Muszę się leczyć. Co by było gdyby znowu zaczęło mi odwlać (czyli np. tak jak od soboty do dziś xD?) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-06, 17:50
|
|
Zjadłaby go. Co by było, gdyby wycofali Ośmiorniczkę? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-06, 18:39
|
|
hm, nie miałabym jak skleić moją figurkę >.<. Co by było, gdyby odłączono ci internet? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-06, 18:43
|
|
Koniec świata Co by było, gdyby skończyła się produkcja nutelli? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-06, 18:50
|
|
! Byłoby mniej grubych ludzi Co by było, gdyby nakręcono 6 serię TT? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-06, 18:51
|
|
Czarne lata dla producentów i konsumentów Co by było gdyby dopadł mnie kolejny genialny pomysł? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-06, 18:53
|
|
była bym przeszczęśliwa. Chociaż nie tylko ja ;D Co by było gdybyś umiał/a przewidywać przyszłość ? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-07, 12:19
|
|
Zaczęłabym świrować. xD Co by było, gdyby drzewa potrafiły mówić? ; o All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-07, 12:26
|
|
Ludzie baliby się wychodzić z domów xD Co by było gdyby wakacje skróciły się o miesiąc? |
|
|
Przejdź do forum: |