Zobacz temat

Ponarzekaj na coś
Narzekam, bo sierota ze mnie straszna XD Poparzyłam rękę wsadzając tosty do piekarnika i wszystko wskazuje na to, że pozostanie mi po tym całkiem spora blizna.
A ja ponarzekam na to że niebo jest całe zachmurzone i nie obejrze sobie jak spadają gwiazdy Cyborg :(
I love WAFFLES !! Booya!
Ja ponarzekam sobie na to, że nie mam co ze sobą zrobić, żadna czynność nie przynosi mi radości.
:*
Przytul sobie misia, od razu będzie ci lepiej Gwiazdka :D
I love WAFFLES !! Booya!
Dzięki, przytulam go już od pewnego czasu XD
Tylko go nie uduś Gwiazdka :D
I love WAFFLES !! Booya!
Za późno XD
Boli mnie większość kości, jeśli na chwilę stanę w bezruchu lub usiądę. Tragedia, bo ja uwielbiam nic nie robić xD.

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
HAHA For... to zmień na jakiś czas tryb życia XD
Ja narzekam na to że mnie boli lekko gardło, a ja tak bardzo lubię dużo gadać lub śpiewać... a teraz nie mogę Cyborg :(
Do tej pory nie narysowałam obrazka, który mam w planie od kilku dni... Muszę się wziąć w garść.
No to mamy ten sam problem, ja też nie mogę narysować pocałunku Robina i Star, a planowałam na początku wakacji. Poza tym niedługo do szkoły.;[
" Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
No właśnie! Niedługo do szkoły, a ja nie mogę znaleźć książki do stuki. (Mam taką jędną na 3 lata) Przeszukałam cały dom i nic!
Uśmiechnij się!!! Jutro możesz nie mieć czasu! Raven :-/ Gwiazdka :D Bestia ;) 8P Luzak
Współczucie. Ja też jednej z książek nie mogę znaleźć! I coś się u nas zaczyna chmurzyć, a ja mam wyjazd, kurcze!
1. Gorąco jak nie wiem
2. Burza mnie chyba ominęła i nie ma deszczu x.x
3. Przeglądam szkice z Legendowca xD

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Nic mi się nie chce. I to jeszcze bardziej niż zwykle .__. Wszystko mnie boli, i ogółem to dzisiaj nadaję się tylko do narzekania.
Widać właśnie.

Na co ja ponarzekam? A na to, że po wyjeździe mam piasek we włosach!
Senność.
To też!Robin :)
Narzekam na... Dwa remonty pod oknem!!! Nosz kurna, koniec wakacji a ja wyspać się nie mogę... Już lepiej byłoby mi w centrum miasta!!
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
KASA. Kasa, kasa, kasa, nie mogę sobie znaleźć żadnej roboty dorywczej, a potrzebuję, po prostu dziko potrzebuję pieniędzy ><
Przejdź do forum: