Zobacz temat

Ponarzekaj na coś
A ja narzekam na deszcz. Okej, wczoraj wieczorem wyszło jakieś słońce, ale było zimno, jak nie wiem. Ludzie, środek lata jest!

All hail Trigon
Pójdziemy do szkoły to będzie upalnie... Jak na złość =.=
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
No właśnie -.-
:*
A co było w czerwcu? Ładnie pięknie i w ogóle....
A co jest teraz?
Brzydko, chmurno i w ogóle XD
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Wymiotowanie i skurcz nogi to paskudny początek dnia, a perspektywa sprzątania i odpowiadania na 50 mejli (tak, bardzo bardzo bym chciała przesadzać w tej kwestii, ale ich naprawdę jest z 50, jak podliczyć tak hurtem ;.; na samym mm mam przeszło 20) jakoś nie pociesza.
Ja dzisiaj mogę ponarzekać, na beznadziejnie działający serwer :/, coraz bardziej widać, że czas go zmienić.
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Wy też przez ostatni dzień nie mogliście się dostać? A myślałem, że to wina neta na wyjeździe :/
W newsie opisałem problem

Mnie też to doprowadzało do szału... Nie lubię jak odwala mi z jakiejś strony, to strasznie wkurzające.
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Sytuacja niezależna, zdarza się.
W zasadzie jak nie wczytywała mi się strona trzecią godzinę, to z marszu założyłam, że nie Silent się bawi w kodzie, poprawiając detale lub uzdatniając to i owo, a coś trzasnęło wyżej i będzie jak wróci Bestia ;)
Fanfiki moje

This is a violation of my civil rights! A man should be able to slaughter in peace!
Moje zabawy są odczuwalne zwykle maksymalnie do minuty, bo nawet jak się zdarzy błąd, wrzucam poprzednie wersje zanim zabiorę się za poprawki. Także, jeśli coś znika na dłużej to zwykle wina serwera.

Zbyt mnie głowa boli, żeby racjonalnie myśleć. Przykre doświadczenie, nie powiem XD
Wakacje przemijają piorunem.
Wyjazd mi się przełożył Cyborg :(
Robię zdjęcia dla agencji modelek i owszem, zgodzili się, owszem, dali mi modelkę, ale za diabła nie mam jak się z nią skontaktować >>'
Tnie mi się blog...

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Iza mnie opuściła i nigdy nie mogę złapać jej jak siedzi teraz na kompie... dopiero za dwa tygodnie się z nią skontaktuję XD Cyborg :(
Fajna się tęcza zrobiła na serwisie xD, ale ja nie o tym

Ogólnie mam teraz jakiś taki kiepski nastrój, a rano było jeszcze fajnie -.-

Połączony z 09.08.2012 21:03:00:
Mam w klasie samych opóźnionych w rozwoju idiotów- dziewczynki z najprawdopodobniej pomyloną orientacją, uwielbiające spamować wszystkim po zdjęciami na fb, będące jednocześnie niesamowitymi pokemonami. Chłopaki to niedorozwinięte dzieciaki z ADHD, którzy myślą, że chamstwo jest odpowiednią odzywką.

A co jest najlepsze? Że jestem taka jak oni. Ludzie, ja chcę do kogoś normalnego, do ludzi takich jak tu, na serwisie!
Edytowane przez For dnia 2012-08-09, 21:03

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Tęsknię za bratanicą, która wyjechała na wakacje. Nie mam z kim na żywo konwersować o ulubionych kreskówkach.
A z takich o wiele mniej poważnych powodów do narzekania - herbata jest jeszcze gorąca.
Oj uwierz mi ... nie wszyscy tu są normalni XD
Ja ponarzekam dzisiaj sobie na brak żelków XD Ale... nie... może nie... miałam dzisiaj okropną masakrę na wiosce, ale na szczęście jak zawsze kochana i pomocna Rilla mnie pocieszyła Gwiazdka :D
Przejdź do forum: