Co by było gdyby..
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 22:14
|
|
Emm... Każdemy zwinęłabym słodycze xD? Co by było, gdybym otworzyła nowego bloga oraz zrobiła swoje pierwsze amv? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 22:21
|
|
było by super chciałabym zobaczyć jakby wyglądał xD co by było gdyby Trygon naprawdę władał światem ?? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 22:28
|
|
Nie oddałabym mu Marsa xD! Co by było, gdybyś zobaczył moje AMV (będę się tym teraz jarać xD)? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 10:40
|
|
Oglądnełabym fajne AMV XD Co by było gdyby odcięli ci neta na miesiąc? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 14:31
|
|
Wpadłabym do dostawcy z kalibrem 44 i rządała reaktywacji internetu . A tak poważnie, to zginęłabym w męczarniach. Co by było, gdyby ludzie nie znali frytek? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 15:35
|
|
nie wiem i tak rzadko je jem co by było gdyby wszyscy nauczyciele od języków obcych wyjechaliby na wakacje ?? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 15:57
|
|
Nie byłoby języków obcych przez ten czas. Co by było, gdyby nie było kolorów? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 16:04
|
|
Świat byłby smutny. Co by było, gdyby... Wyginęły niedźwiedzie? W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 16:08
|
|
Nie byłoby niedźwiedzi Co by było, gdyby zapadł wieczny mrok? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 16:10
|
|
Trzeba by było nosić latarki. Co by było, gdyby nastąpiło zlodowacenie? W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 16:11
|
|
Wyginęlibyśmy. Co by było, gdyby zabrakło kredek i ołówków? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 16:12
|
|
Nie mielibyśmy czym rysować i malować. ( Żegnajcie osie liczbowe,kwadraty,koła i takie tam... ) Co by było, gdyby istniały czarownice? W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 16:15
|
|
Istniałyby też zjawiska paranormalne. Co by było, gdyby komputer nie chciał ci się włączyć? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 17:09
|
|
zaczęłabym go walić młotkiem xD Co by było, gdyby krowy latały? (ja wiem, ja wiem) The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 17:49
|
|
Cyborg pilnowałby, żeby nie wyleciały w Kosmos i żeby nie zostały porwane przez Nufu Co by było, gdyby przez cały rok na termometrach widniała temperatura -20 stopni? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 18:57
|
|
Byłabym hepi, bo lubię mróz xD Co by było, gdyby cały świat stał się jedną wielką żelką? Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 19:01
|
|
Huntress miałaby radochę i ja też Co by było, gdyby smok z Danonków został twoim wychowawcą? The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 21:15
|
|
Byśmy się uczyli jak ziać ogniem Co by było gdyby dinozaury, które były w muzeum ożyły ?? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 21:24
|
|
Wszystkie psy z okręgu trzech województw zeszłyby się i podkradałyby imj kości! Połączony z 21.02.2012 21:26:03: Co by było gdyby Ziemia była tależem? Edytowane przez Bestia dnia 2012-02-21, 21:26 jEAH!
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 21:28
|
|
co by było gdyby nie było piosenkarzy, aktorów itd. ?? | |
|
Przejdź do forum: |