Ponarzekaj na coś
|
|
Dodany dnia 2012-05-04, 22:05
|
|
O Isi jesteśmy pokłócone? Nie wiedziałam... tzn myślałam że sobie coś wyjaśniłyśmy, a taka rozmowa jest czasem potrzebna Nie myśl już o tym to było dawno, a kłótnią bym tego nie nazwala raczej wymianą zdań. Ale też cie kocham :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-04, 22:08
|
|
Napisałam to o kłótni jak jeszcze byłyśmy nie bierz sobie tego do serca teraz :* <3
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-12, 19:28
|
|
Przyjaciele.. Znając nas lepiej niż my znamy samych siebie, potrafią ranić najbardziej.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-12, 21:01
|
|
To ja ponarzekam na Sama, mojego chłopaka,ostatnio jest okropny- nie wiem, co się z nim dzieje, ostatnio chodzi jakiś naburmuszony... Cholernie się o niego martwię, ale jednocześnie jestem na niego zła, bo nie chce mi powiedzieć, co się dzieje. Ciągle mnie krytykuje. To mój pierwszy związek i boję się cokolwiek zepsuć, ale on mnie krzywdzi. Wiem, że w wieku 15 lat to ja jeszcze niewiele wiem o miłości i tak dalej, ale to... to przynajmniej poważne zauroczenie, które może się w coś kiedyś przerodzić... Do jasnej cholery, chyba by mnie zabił jakby wiedział, że się komuś żalę. Czy ja nie przesadzam? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 11:45
|
|
Jutro do szkoły, we wtorek odpowiedź z polskiego z lektury, w środę polonez, 22 maja prezentacja projektu edukacyjnego z moim zespołem przed piątoklasistami.. Zaczną mi bardziej wypadać włosy, bo zaczynam się mocno stresować. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 11:52
|
|
Oo Ale się zrobił pesymistyczny temat. Ludzie, weźcie się w garść, rozwiązania są różne. Najbardziej pomagają szczere rozmowy. Jak wam ktoś dokucza to nie zwracajcie na niego uwagi, ale jeśli przekracza to granice, zgłoście to gdzieś. Kira pogadaj z nim - jak tego nie zrozumie to najwidoczniej nie jest ciebie wart. Gwiazdeczka, jak narzekasz na zbyt dużo pracy myśl, ze zawsze mogło być gorzej ![]() ![]() No ogółem więcej optymizmu ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:15
|
|
U Mnie cały optymizm zniknął już dawno
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:54
|
|
Jestem pesymistą, więc będzie trudno. Do odpowiedzi weźmie każdego - zada pytanie z wybranej lektury, jeśli nie odpowiesz prawidłowo, nie masz szans na 5 - także wyjątkiem nie jestem, jak każdy, to każdy. Ale dzięki za pocieszenie, może nie wielkie, ale troszeczkę mnie zmotywowało ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:56
|
|
Ehh... już jutro szkoła i zaczynamy lekturę więc także nie jestem z tego powodu zadowolona. Jedyne czego chcę to zniknąć na zawsze.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:56
|
|
Gwiazdeczka jest jedno rozwiązanie - symuluj chorobę ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 13:12
|
|
Ja tak wiele razy robiłam.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 13:54
|
|
Dobry pomysł, jednak nienawidzę mieć zaległości, wolę być ze wszystkim na bieżąco ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 14:11
|
|
Star! To jest właśnie krytyczny moment!
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 14:20
|
|
Zwinny, nie namawiaj ją do złego. Ja w tym roku szkolnym opuściłam coś kolo 8 godz. lekcyjnych.
![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 14:43
|
|
Haha, ja o wiele wiele więcej.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 16:05
|
|
Forsaken - luzik, żadnego problemu nie będzie. Ja opuściłem jakieś 39 ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 16:28
|
|
Zwinny, ja wiele wiele wiele więcej niż ty XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 16:49
|
|
Tyle że to są same godziny nieusprawiedliwione za spóźnienia na pierwsze lekcje. ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 17:42
|
|
HAHA, Ja tak samo ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 19:17
|
|
Narzekam na moją sinusoidę nastrojową, powodującą, że nikt ze mną nie chce gadać -,-
Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
Przejdź do forum: |