Co polecacie?
|
|
Dodany dnia 2011-04-25, 18:15
|
|
Tak, też podobał mi się "Narzeczony mimo woli", ogólnie lubię takie filmy. Ostatnio seriale jakie oglądam to "Druga szansa" oraz "Doktor Who" "I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-25, 18:17
|
|
Ło, no to ambitna jesteś, a "Dr Who" zaczęłaś od początku czy którąś już serie? Bo to ponoć jeden z najdłużej produkowanych seriali świata.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-25, 18:26
|
|
Ściągam cały czas odcinki!(:
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 10:22
|
|
O! Dr. Who jest czaderski. Oglądam jak tylko mam czas na AXN lub w necie. Witaj w klubie Aylar
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-04, 09:58
|
|
ostatnio zaczęłam oglądać ,,Zaklinaczka duchów'' Bardzo fajne ;] | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-04, 11:51
|
|
A ja ostatnio zaczęłam oglądać Dr. Who oraz zainteresował mnie film pt.Doktor Hause(Nie wiem jak to się piszę). | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 16:49
|
|
Dr. House Dr. Who NCIS NCIS: Los Angeles CSI: NY, Miami i Las Vegas Kości Zbuntowany Anioł (szkoda, że wycofali ) Big Time Rush i wiele innych seriali które oglądam... Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-27, 21:38
|
|
Ja ostatnio obejrzałem wszystkie odcinki Mentalisty i przyznam, że godny polecenia Ostatni odcinek 3 sezonu bardzo zaskakujący .
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-27, 21:41
|
|
,,To znowu ty'' świetna komedia ;D | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 09:26
|
|
Autostopowicz (2007). Po tytule pomyślałem, że to kolejny denny film, ale okazało się, że jest całkiem fajny. Szczególnie polecam gdy macie w domu tchórzliwą siostrę i chcecie ją wystraszyć | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 10:24
|
|
Ja polecam Trudne Sprawy. XD Nie wiem, czy lubicie, ale ja bardzo. Bywają bardzo fajne odcinki. | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 10:26
|
|
Może i tak. Ostatnio skusiłem się na obejrzenie bo wszędzie leciały denne seriale, ale to nie zmienia faktu, że "Trudne sprawy", "Dlaczego ja?" i tym podobne, są strasznie sztuczne. | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 10:27
|
|
Tak, zgodzę się. Ale zawsze trafi się śmieszny odcinek, jak np. 39 z Renatą Kuś. XD | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 10:34
|
|
Ja od niechcenia oglądam W-11. Tak, nie mam co robić | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 10:39
|
|
Ale szczerze mówiąc wszystkie polskie seriale są denne I to samo z polskimi filmami. Ciekawe czy kiedykolwiek jakaś stacja weźmie się do dubbingu w zagranicznym filmie, bo jak dla mnie korzystanie z przestarzałego lektora jest no... przestarzałe. | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 10:42
|
|
Lepiej puścić sobie na internecie film po angielsku i samemu przetłumaczyć, bo w lektorze nie wszystkie słowa są poprawne . | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 10:49
|
|
Dla producentów liczy się żeby w ogóle coś było słychać | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 14:42
|
|
Teraz w wakacje, nawet denne seriale nie lecą Też zwykle z nudów oglądam 'Dlaczego ja' i 'Trudne sprawy', ale czasami to przy tym zasnąć można Zgodze się ze Zwinnym (świętość! : d_) ,że to jest strasznie sztuczne. To jest normalny scenariusz na to, jak w każdym serialu, nawet w odcinkach powtarzali się aktorzy , tyle że mieli zmienione 'imię, nazwisko i miejscowość' .
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 17:45
|
|
Tu się z tobą zgodzę. Ja czasami też oglądam 'Dlaczego ja?' i 'Trudne sprawy'. Według mnie oby dwa są fajne,ale jak powiedziałaś,można przy tym zasnąć | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 17:56
|
|
Albo coś jest fajne albo się przy tym pada z nudów, inaczej nie można (Chyba, że mówisz o poszczególnych odcinkach). | |
|
Przejdź do forum: |