Oceń osobę powyżej ;)
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 20:10
|
|
Zwinny! buahaha. Cóż ja o tobie mogę powiedzieć. XD Gdyby nie twoje dzikie avatary, tępienie przesadnej babskości, dogadywanie mi, niezbyt pokojowe zamiary co do mnie, bardzo kreatywna ksywa, to jesteś wporzo. I gdyby nie to,że boisz się mnie i Fanki nie chcąc powiedzieć gdzie mieszkasz i jak się nazywasz XD Poza tym, bez zastrzeżeń. XD goOd. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 20:56
|
|
Nela, ty jesteś całkiem fajną i wredną wariatką liżącą kota oraz ośmieszającą mnie na zgOnie | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 20:57
|
|
miła, uparta - cała Nela . Masz extra avki( używasz jakiegoś photophiltre studio, shopa czy coś do tworzenia tego?) ogólnie jesteś ok. tylko o co chodzi tobie i zwinnemu? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 20:59
|
|
@ Nowa Raven Chodzi o naprzykrzanie sobie życia nawzajem |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 21:00
|
|
(Nowa Raven) Ja avka w necie znalazłam, przyznaje się bez bicia. Nie robię zwykle sama takich rzeczy, kiedyś próbowałam. Teraz już nawet nie chce mi się robić grafiki na bloga -,-. Dzięki za ocenę. Ja ciebie mało znam, ale widzę,że da się z tobą pogadać. Jesteś może taka trochę tajemnicza, ale być może to tylko pozory Ano, o nic nam nie chodzi. Poprostu 2 różne światy i konflikt zbrojny XD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 21:01
|
|
wredny, szybkopiszący, kłótliwy wystarczy |
|
|
|
|
|
wredny, szybkopiszący, kłótliwy wystarczy |
|
|
|
|
|
Kłótliwy i wredny? To Nela, nie ja | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 21:03
|
|
hahaha XD Jaasne i co jeszcze? W dodatku Zwinny to najlepszy materiał do parodii XD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 21:03
|
|
popatrz na swoje posty a odświerzysz se pamięć | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 21:04
|
|
popatrz na swoje posty a odświeżysz se pamięć | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-16, 21:04
|
|
Tak, szczególnie kiedy piszesz o mnie "mega jajeczny" i że jestem homo | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-17, 09:20
|
|
Zwinny - jesteś taki taki... dziwny XD. A o to żeby Nela pisała o tobie że jesteś homo, sam się prosisz XDD. Jesteś złośliwy, śmieszny, no i dziwny XD. | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-17, 14:08
|
|
Thx To najlepsza opinia o mnie jaką dotąd otrzymałem | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-17, 17:24
|
|
to ciekawe jak wygląda najgorsza | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-17, 17:26
|
|
Pewnie jeszcze gorzej | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-17, 17:27
|
|
tyle to i ja wiem | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-17, 17:38
|
|
A inni jak mnie oceniają? | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-20, 19:49
|
|
Ja jeszcze dodam,że mimo tego,że za wszelką cenę chcesz mnie wkurzyć , nie przepadasz za mną i kojarze ci się z samymi obleśnymi rzeczami , to i tak cie nie nienawidzę .
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-20, 19:50
|
|
Dzięki, bardzo miło to usłyszeć | |
|
Przejdź do forum: |