Ankiety
|
|
Dodany dnia 2015-03-16, 03:59
|
|
W zime mniej ludzi sie spotyka bo zimno nie wychodza,przepiekny oraz orginalny widok gdyż zima jest najbardziej wyjątkową z por roku i jest spokojniej (wiecej wypadkow) ale jestem zmarzluch wiec odpowiedz A.Lato (max do 28stopni ) Wolisz herbatę : A. Czarna B. Rumiankową C. Miętową D. Owocową Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-16, 14:16
|
|
B. Rumianeeeeeeek <3 Nie masz nic lepszego do picia. Co wypijesz? A. Wodę gazowaną B. Wodę gotowaną |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-16, 22:36
|
|
Trudne pytanie ale A. Woda gazowana Czego niecierpisz jesc: A. Ryby B. Jajek C. Kaczki D. Ziemniaki |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 01:07
|
|
A lub C , czego bardziej nie lubie emm..chyba ryb A Jaki owoc bardziej Ci smakuje : A. Jabłko B. Banan C. Kiwi D. Arbuz Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 01:19
|
|
A. Jabłko Gdyby bardzo ci zależało na tym, zeby zrobić cos samodzielnie a jednak ktoś by ci w tym pomogl wbrew twojej woli: A. Bylabym zła na ta osobe B. Nie byłabym zadowolona, ale bym podziekowalabym C. Zaakceptowalabym ten fakt D. Ucieszylabym sie, że ktoś mimo wszystko bardzo chce mi pomóc |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 01:46
|
|
B. Nie byłabym zadowolona, ale bym podziekowalabym Wierzysz w resocjalizacje więźniów ?\ A. To jest niemożliwe B. Zdecydowanie wierze C. Nie jestem pewien/pewna D. Tak, ale nie dla poważnych przewinień Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 02:25
|
|
A. To jest możliwe. Jeżeli zgubiłabyś przedmiot, który miałby dla ciebie wartość sentymentalną: A. Szukałabym najwytrwalej jak tylko się da. B. Wartość sentymentalna? Też coś... C. Po poszukiwaniach w różnych miejscach, odpuściłabym w końcu. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 02:49
|
|
Nie ma takiej odp w moim pytaniu kolego/koleżanko powyżej A Szukałabym najwytrwalej jak tylko się da Gdybyś miał/miała problemy finansowe i tylko jednej osobie byś sie przyznal/przyznala, zeby Ci ta osoba pomogla, to była by to : A. Mama B. Najlepszy przyjaciel C. Ktokolwiek kogo znam D. Babcia lub dziadek Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 07:47
|
|
B. Najlepszy przyjaciel Wolisz pic: A. Tymbark B. Pepsi C. Sprite D. Leon |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 09:06
|
|
A. Tymbark Najlepszy przyjaciel nagle cię zostawił, zapomniał o tobie. Co dalej? A. Nie mogę pogodzić się z tym faktem. Żyję przeszłością. B. Jest mi z tym źle, ale staram się żyć dniem dzisiejszym. C. Czuję się oszukany/a. Drugi raz już nie przywiążę się do żadnego człowieka. D. "Ludzie przychodzą i odchodzą. Po co przejmować się [...]" ~ Raven |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 17:52
|
|
A. Nie moge pogodzic sie z tym faktem. Zyje przeszloscia (oj przepraszam ale wiecie o co chodzi). Wolisz na ferie jechac: A. Tatry B. Alpy C. Hotel wypoczynkowy D. Dom |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-17, 20:24
|
|
D. Dom Gdybyś miał/a poświęcić wieczór na oglądanie anime jaką serię byś wybrał/a? A. Bleach, B. Naruto i Naruto Shippuiden, C. Sword Art Online, D. Nie lubię anime, wolę obejrzeć jakiś film. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-18, 16:13
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-18, 17:02
|
|
B Kiedy zacząłeś oglądać TT A.Wieki temu B.3-4 lata temu C.Teraz D.Kiedy miałem 7 lat Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-18, 19:21
|
|
B. 3-4 lata temu Czy TT to twoja ulubiona z kreskówek A. Tak B. Nie C. Jedna z D. Wole TTG |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 00:12
|
|
C. Jedna z W niewyjaśnionych okolicznościach przeniosło Cie do 'serialu' Pingwiny z Madagaskaru kim byś była/był : A. Rico B. Skipper C. Szeregowy D. Kowalski Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 11:28
|
|
A. Rico Ciocia chce, abyś zaopiekował/-a się jej wrednymi dziećmi przez jeden dzień? Jaka jest twoja reakcja? A. Uwielbiam dzieci! B. Dam sobie jakoś radę. C. Wredne dzieci... świetnie... D. "Znajdź sobie lepiej inną niańkę, ciociu!" |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 11:34
|
|
A. Uwielbiam dzieci! (byleby nie byly moje) Napotykasz złotą rybkę co bys sobie zażyczyła/zażyczył ? A. Samochód B. Koniec wszystkiego C. Rozwiazanie jednego z Twoich poważnych problemów D. Duży piętrowy dom Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 11:40
|
|
C. Rozwiązanie jednego z moich poważnych problemów. Gdy znajdujesz się w licznym towarzystwie... A. Jesteś w centrum uwagi. B. Aktywnie uczestniczysz w wydarzeniu/dyskusji. C. Trzymasz się na uboczu. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 12:29
|
|
C. Trzymasz się na uboczu. Gdzie byś pracował/pracowała w przyszlosci : A. Lekarz/ka B. Rzeźnik/czka C. Ksiegowy/wa D. Budowlaniec Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
Przejdź do forum: |