Rudy kogut, czyli tak jakby klub Antyfanów Speedy'ego.
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 20:04
|
|
to se skopiuj i porównaj ten obrazek z obrazkiem kreskówkowego Speeda i jego fryza
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 20:05
|
|
Klocki LEGO, u nich każdy bohater ma taką fryzurę | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 20:07
|
|
Tak, ale w przypadku Speeda udawadnia to iż jest to fryzura ' od garnka' poza tym takiej oczo****** rudzi nie mieli tylko brązowe włosy mu zrobili
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 20:08
|
|
Ciekawe jakby Aqualad wyglądał jako klocek Lego | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-17, 08:36
|
|
Znajdź i pokaż. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-17, 14:45
|
|
Proszę bardzo, wszędzie okropny |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-17, 15:03
|
|
Hahahahahhahahahaha XDD. Mam nową tapetę XDD. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-17, 21:28
|
|
ha,ha,ha. ale on ma włosy! XD | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 12:17
|
|
A Speedy w legowskiej wersji wygląda przynajmniej normalnie | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 12:18
|
|
Chciałbyś XDD. Oboje wyglądają nienormalnie |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 12:21
|
|
Ale Speedy przypomina większość tych legowatych klocków (a bądźmy szczerzy, u nich każdy wygląda nienormalnie) | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 12:22
|
|
Nadzieje... Większość tych klocków przynajmniej ma włosy Speedy ma ich trochę za mało, a Wodnik za dużo xD |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-18, 12:40
|
|
Speedy wygląda jak grzyb jako lego, nie ukrywajmy prawdy
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-25, 18:24
|
|
Nela napisał(a): Speedy wygląda jak grzyb jako lego, nie ukrywajmy prawdy A wiesz, że masz rację? Następny mój avatar będzie taki: Nie ma to jak grzybo-legowski superbohater na grzybach |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-27, 14:38
|
|
Dalej, obrzucajcie Speedy'ego różnymi rzeczami. Lubię jak się krytykuje moją postać | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-28, 15:34
|
|
E, tam, ten LEGO Speedy fajny uśmiech ma ;] Zwinny, dorób mu kapelusz w białe ciapki!
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-29, 23:09
|
|
Lego speedy wygląda fajnie
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 09:29
|
|
Dobra Nela, w temacie Antyfanów Aqualada wypełniłem moją misję, ale tu... Nie widzę żadnego, konkretnego oskarżenia które mogłoby ośmieszyć Speedy'ego Czekam na sensowne poniżanie | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 14:46
|
|
Spokojnie, spokojnie Na razie myślę o spotkaniu z FankaTT i nie mam czasu za bardzo pomyśleć o poniżaniu 'koguta', ale czekaj jak tylko znajdę czas i poszperam w necie , to nie jedno się tutaj pojawi
|
|
|
Dodany dnia 2011-08-10, 17:43
|
|
Hah...,z chęcią się temu przyjrzę ; ) | |
|
Przejdź do forum: |