Klub antyfanów Aqualada
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 16:10
|
|
Chodziło mi raczej o to, żeby wrzucić go do kopalni, tunelu (lub bunkru Neli ), i zostawić na baaardzo długo xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 16:12
|
|
O! Do bunkru Neli!!!!!!!!!!!!!! To nasz następny cel!!! | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 16:13
|
|
Coś ty taki nerwowy? xD To było wiadome, ten dzień musiał kiedyś nastąpić A najlepiej wsadzić tam jeszcze znienawidzoną przez wszystkich mamuśkę, Jumbo i Modnisia... | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 17:10
|
|
Biedna Nela... | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 16:45
|
|
Widzę, że ten temat lekko nam opada na dno, więc go odświeżam wklejając mój niedawno wymyślony regulamin obowiązujący każdego antyfana Aqualada. 1. Należąc do klubu antyfanów należy jak najbardziej to możliwe ośmieszać Wodnika. 2. Poniżanie i obrażanie tej postaci mile widziane i wynagradzane (co powiecie na całoroczny zapas miniwodników do torturowania na wszelkie sposoby?). 3. Tworzenie i wyszukiwanie fantazyjnych historii lub artystycznych komiksów i obrazków z tematyką obrażającą rybofobistę miło się tu przyjmuje. 4. Z biegiem czasu dopisujcie inne punkty bo mi się nie chce... RZECZY SUROWO ZAKAZANE I KARALNE 1. Obrona Wodnika! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 19:05
|
|
Rozwałka na maxa jak widzę Ale żeś pojechał po bandzie, Zwinny... Dorzucam od siebie: 5. Każdego, kto jest fanem i broni Wodnika należy niezwłocznie zbanować w każdym miejscu w sieci, gdzie owy zdrajca jest. Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 19:10
|
|
6. Może nieco głupawy punkt, ale jeść często ryby (ale nie Wodnika 8O, bo jeszcze będzie to grozić poważnymi powikłaniami) *zaciera ręce* | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 20:17
|
|
7. Obciąć Wodnikowi pedalską fryzurę. UWAGA!!! Dotknięcie Aqualada szkodzi zdrowiu i osobom w Twoim otoczeniu! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 20:23
|
|
Trza też mu sushi dać do zjedzenia!
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 20:39
|
|
8. Wspierać rybaków XD. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 20:45
|
|
9. Udzielać pomocy poszkodowanym w wyniku kontaktu (bs) z Aqualadem | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 22:57
|
|
Tchórz z niego i tyle. Tylko znów nie płacz... Cały w dziwnym śluzie Gluty z nosa! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-14, 11:21
|
|
Macie z nim fazy XD Ja go akurat lubię XD Fakt, że ma trochę 'oślizgłą' osobowość niczego nie czyni XD | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-14, 14:19
|
|
http://images2.fa...40-480.jpg szczerze powiedziawszy, to rzeczywiście wyszło dziwnie. ;d |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 12:38
|
|
On sam w sobie jako bohater jest dziwny, więc się nie dziwie, że z obrazkami podobnie | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 13:05
|
|
ja bym nie chciała panować nad wodą i rybami, ale jak twórcy zapewnili mu taką frajdę* ... * dla niego to jest super, ale dla nas chyba raczej nie. ;d |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 19:45
|
|
IceTea, nareszcie XD! Sojusznik XD! Już mam was dwie, Ciebie i Ole26. Aqualad ujdzie, za to fryzura Speeda już nie. I skoro Zwinny może sie 'reklamować' w moim antyfanowskim klubie to ja też, zapraszam do podyskutowania na temat Speeda i jego fryza 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 19:52
|
|
Reklamuj się ile chcesz, i tak ten temat zostanie popularniejszy Po prostu jeśli chodzi o Wodnika jest z czego się śmiać i płakać | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 19:54
|
|
Bo wszyscy sie 'boją' narazić tobie i za bardzo cie uwielbiają żeby obrażać Speeda Ale nie zaprzeczysz,że jego fryzury i twarzy nic nie obroni, nawet ty
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-16, 19:56
|
|
Z tą fryzurą to wiesz... ale jeśli o Speedy'm tu gadać to w Twoim temacie | |
|
Przejdź do forum: |