Wasza ulubiona Tytanka =)
|
|
Dodany dnia 2011-04-25, 23:43
|
|
Z tytanek lubię: 1) Gwiazdka 2) Raven 3) Jinx i Bee Terry jakoś nie mogę zcierpieć... Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-29, 17:51
|
|
Mój ranking Tytanek (nie wliczając przeciwniczek): 1. Raven 2. Starfire 3. Terra 4. Bumble Bee |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-01, 23:44
|
|
Po przeczytaniu kilku opek na fanfiction.net (druga najczęściej odwiedzana przeze mnie strona po naszym serwisie i DA które są na miejscu pierwszym xD) jakoś (nie wiem jakim cudem oO ) się do Terry przekonałam (tak z leksza...) Czyli poprawiony ranking (bohaterki nie tylko z kreskówki TT): 1. Star i Raven 2. Jinx i Bee 3. Terra i Batgirl Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 09:10
|
|
przeszliśmy na ranking, no to ja przedstawię swój ;D 1. Starfire (to oczywiste ![]() 2. Raven (ciekawa osobowość, mroczny styl) 3. Kometa 4. Argent 5. Jinx Terry nie piszę, bo nie przepadam zbytnio za nią. Zrobiła tylko taki zamęt w drużynie MT. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 11:14
|
|
To fakt, ale z Terry mogli jeszcze zrobić ciekawą postać. Nie bez powodu powróciła w 5 serii. Wtedy jeszcze myśleli o szóstej,a zaplanowany był już Judas Contract. Jestem pewien, że gdyby dano twórcom szansę dokończyć wątek Terry ostatecznie uważalibyśmy ją za ciekawą Tytankę. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 12:47
|
|
racja. bo jak na razie jej sytuacja nie jest pewna i wydaje się, że po prostu narobiła chaosu, ale gdyby jej dalszą historię bardziej rozwinęli, że np. uczyniła coś dobrego i stała się sprzymierzeńcem, to tu cię poprę, zapewne miałaby więcej fanów. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 19:18
|
|
1. Star 2. Rae 3. Terra 4. Jinx |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 19:33
|
|
Gwiazdeczka napisał(a): racja. bo jak na razie jej sytuacja nie jest pewna i wydaje się, że po prostu narobiła chaosu, ale gdyby jej dalszą historię bardziej rozwinęli, że np. uczyniła coś dobrego i stała się sprzymierzeńcem, to tu cię poprę, zapewne miałaby więcej fanów. ![]() Ogólnie to myślę, że nawet gdyby nie była sprzymierzeńcem Tytanów, a wróciła jako wróg, tyle że z bardziej rozbudowaną i wyraźną fabułą już wtedy miałaby więcej fanów i byłaby ceniona. Bo w sumie to nawet złoczyńcy są uwielbiani, wystarczy spojrzeć np. na Jokera, w Tytanowym przypadku na Slade'a, który swoich fanów ma ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-28, 15:44
|
|
Raven rządzi! Gwiazdka mnie trochę wkurza, naprawdę, ale jest dobrą przyjaciółką. Nie ma to jak Raven. Mogliby jej poświęcić 6 sezon (gdyby zrobili). Ja nigdy nie mam jej dość. Terra się nie liczy. Była, minęła, nie ma. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-28, 16:08
|
|
Fakt, że większość czwartego było poświęcone jej, ale nie pogardziłabym szóstym sezonem skierowanym ku Rae ![]() Chciałabym też, gdyby powstał ten sezon, żeby było też coś o Gwiazdce, mianowicie, żeby troszkę zmienili jej charakter. Pozbyli się nieco tej naiwności, ale tak czy siak - Gwiazdka będzie u mnie na pierwszym miejscu, nic tego nie zmieni. Rae lubię zaraz po niej, kocham ten jej sarkastyczny humor i mroczną osobowość. Rilla - zgadzam się, ja też nie przepadałam nigdy za Terrą, tylko przez to, że tak postąpiła z tytanami. Ale gdyby to nie miało miejsca, spoko, nic do niej nie mam. Szkoda, że tak namieszała w życiu tytanów i szkoda, że twórcy zespolili ją ze Slade'm. Myślę, że gdyby nie, to byłaby naprawdę fajną postacią. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-28, 19:44
|
|
Ona powinna być z Red X jako SuperDuoZuaa! Zgadzam się z Gwiazdeczką. Cały czwarty sezon został jej poświęcony a teraz szansę dałabym Bestii albo Cyborgowi. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-28, 22:56
|
|
Szczerze powiem, że też jakoś szczególnie nie przepadam za Terrą, mimo że mam bloga o niej. Dziwne, nie? XD Ale jakoś ta postać wiele wniosła w życie tytanów i sporo namieszała. Ciekawe było zakończenie piątego sezonu. Dało wiele do myślenia, dlatego właśnie w jakiś sposób Terra mnie zaciekawiła. Choć jeżeli miałabym wybrać ulubioną tytankę, to bez wahania mogę powiedzieć, że to Raven. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-29, 10:20
|
|
Nie dziwię się, w zakończeniu piątego sezonu, Terra była w ogóle inną osobą, mogę przyznać, że właśnie wolę ją z tego odcinka (szczerze, tu naprawdę znalazła u mnie uznanie), niż z tych, gdzie była pod 'opieką' Slade'a. | |
|
|
Dodany dnia 2011-07-29, 12:21
|
|
A ja zdecydowanie wolę Terrę jako przestępczynię ![]() Co do sezonu poświęconemu Raven jestem przeciwko. W 4 serii już dosyć o niej było, a jak dla mnie szósty sezon skupiony głównie na jednej postaci (w tym przypadku Rae) byłby nudnawy. To samo tyczy się innych bohaterów. Bestia, Cyborg, Star czy Robin - wszystko powinno być w umiarkowaniu. Nie lubię gdy poświęca się fabułę poszczególnej postaci, zwłaszcza gdy serial jest o 5 bohaterów. Powinno być widać też aspekty drużyny. I zresztą nie sądzę, żeby twórcy mieli jeszcze dużo wątków do poświęcenia postaciom. Już w kilku przypadkach było widać takie 'zaniki' twórczości i zarazem zdawałem sobie sprawę, że pomysłów zaczyna lekko brakować. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-08-17, 10:52
|
|
Dla mnie Terra podsumowała sama siebie w jednym zdaniu: "Nazywam się Terra i mam na sumieniu wiele grzechów. I niczego nie żałuję.". Co prawda została w tym wulkanie, ale to bardziej ze względu na Slade'a, żeby się zemścić za to jak ją potraktował. ( no dobra, może też troszkę dla Bestii) Nie wyobrażam sobie jej powrotu do Tytanów, ale byłaby ciekawym wrogiem. W każdym razie nie cierpię tej postaci i nic mnie do niej nie przekona. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-08-17, 12:04
|
|
Ja ją lubię. Nie widziałam szóstej serii, więc wolę ją jako czarny charakter. Jest dobrą postacią, przy której przynajmniej coś się działo. | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-17, 12:41
|
|
Milly napisał(a): Nie widziałam szóstej serii, Nikt nie widział szóstej serii, bo takiej nie ma ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-08-17, 15:45
|
|
Obiektywnie patrząc na Terrę, jak na postać wnosząca coś do kreskówki to jest ok. Naprawdę lubię oglądać odcinki z nią, obserwować reakcje Raven i analizować zachowania Tytanów. Dziwne no nie? Ale jako "człowiek" czyli z charakteru jest dla mnie nie do przyjęcia. Zrobiła z siebie taką sierotę, która myślała, że nie ma wyboru. ZAWSZE miała wybór. Nie chcę mi się już o niej rozpisywać... |
|
|
|
Dodany dnia 2011-08-17, 18:49
|
|
Ale ta postać taka już jest. Zwróć uwagę, że gdyby była kolejną nową i grzeczną Tytanką to powstałaby znów drętwa historia. Tak było w przypadku Aqualada, Larry'ego i Tytanów Wschodu. Zdecydowanie bardziej wolę ją taką "grzeszną". | |
|
|
Dodany dnia 2011-08-17, 22:45
|
|
Haha, fajnie to określiłeś. "taką grzeszną" XD
|
|
|
Przejdź do forum: |