Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:35
|
|
Było 3:1 ale na wasze życzenie zeszłem do 2:1, a teraz jeszcze do 2:2 to nie pozwolę sobie Pokonajcie mnie, to będziecie mieli ten punkt | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:37
|
|
Dobra niech ci bedzie to 2:1 ale my i tak wygramy walczymy do 5:5 "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:38
|
|
Oo Tak krótko? Nigdy! Ta wojna ma trwać całe wieki! | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:40
|
|
Będa uczyc o nas w szkole!! Victoria!!!! "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:41
|
|
My już jesteśmy w wiadomościach! Włączaj dziś Fakty o 19! | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:45
|
|
Ooooooooooook!!! Wspomną o nas w Bitwie na glosy! Weźmiemy udział w kolejnej edycji Tańca z Gwiazdami "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:46
|
|
A właśnie, jak tam na zgoonie idzie "You can't dance"? | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:51
|
|
jako jakos idzie ty sie nie boj bedzie kolejna notka a co dalej chcesz byc w dżurii? "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 16:54
|
|
Wiesz, na razie to tylko tam były opisy uczestników np.mój opis jak chce w gaciach mount everest zdobyć , ale bycie w 'dżurii' mi nie przeszkadza A kiedy następny odcinek? (Może nie napiszecie o MJZ?!) | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 18:32
|
|
moze, nie obiecujemy
"Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 18:35
|
|
Napiszemy! xDD chyba,że chcesz nas jakoś przekupić to inna sprawa
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 18:40
|
|
napiszemy, jak przestaniesz wycigac jęzor!
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 18:42
|
|
XDD?? Czy ja o czymś niewiem? XDD. (pamiętaj, powiem D xD!) Ej dobra, apropo wojny to modernizujemy swoją armię xD Kto w końcu jest z kim? Podawać! 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 18:43
|
|
Ja z Silentem, wy się dobierzcie | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 18:45
|
|
Ja z Fanką . together forever xDD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 18:46
|
|
A reszta? | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 19:05
|
|
A reszta to nasz As w rękawie My wygramy, tu tu tutututu Myy wygramy tututututut Polska gola tutututututu xD "Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 19:07
|
|
Dobra to dobierzcie się. Przypominam, że w ramach promocji dostajecie wszyscy oprócz Neli darmowy wstęp do kina + popcorn + 5l coli oraz jajecznice, zgniłe lub średniozgniłe jajka do obrzucania innych, tuki cebulowe oraz papugi i kurczaki do waszej dyspozycji! Więc dołączajcie do mnie jak są chętni!!!!!!!! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 19:14
|
|
NELA tez idzie!!!!!! Bez Nelora nie ma impry!!!!!!!!!! NElA idzie i bierze sąsiada! A jak!
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-26, 19:14
|
|
Ale tylko jeśli podeśle mi zdjęcie jak wylizuje kota | |
|
Przejdź do forum: |