Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2012-09-21, 15:50
|
|
Ale przychodzi mHroczny duch i ci je wszystkie wyjada. xD Przenoszę się do swojego umysłu. Mvhaha xD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-22, 13:57
|
|
A potem się budzisz w strasznym bajzlu pod śmietnikiem dwa kilometry od domu. O.O Chodzę po suficie! xD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-22, 14:04
|
|
A potem przychodzą duchy i ci go zabierają : o Potrafię latać *.* All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-22, 14:07
|
|
I się budzisz. Odnalazłam swój ulubiony rysunek. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-23, 15:31
|
|
Chwilę później, gdy jesteś w innym pokoju, słyszysz głośne przeżuwanie. To Twój pies zajęty konsumpcją. Rozwiązałam zadanie na chemię! The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-23, 18:41
|
|
Ale rano gubisz zadanie Nie jestem chora. (W sensie, że przestaje mnie boleć gardło, nie mam kataru, mam zdrowe płuca i mogę normalnie oddychać) " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-23, 20:10
|
|
Dostajesz gorączki 40 stopni. Nikt perfidnie nie zeżarł mi ciastek. <Yay!> The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-23, 20:30
|
|
I w tym momencie wszystkie ciastka wypadają Ci na podłogę. Nie idę jutro do szkoły. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-23, 21:12
|
|
Tiap, i może jeszcze frytki do tego. xD Ja też bym tak chciała. xD Ale będę zmuszona zastosować moją starą taktykę: BUDZISZ SIĘ! Mvhahaha. Śnię o Tytanach ; D All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-23, 21:45
|
|
Przypominam, że nie jestem do końca zdrowa i mam zapalenie płuc, a jak bym jeszcze jutro poszła do szkoły to masakra. Śnię o Tytanach ; D HEHEHE... Mi się śnią już dwa razy pod rząd, licząc dzisiejszą noc. A dokładnie Robin i Gwiazdka, nazywam ich teraz "nocnymi prześladowcami", ale fakt, zaniedbałam ostatnio mocno Tytanów. I muszę to zmienić. Szkoda mi psuć tak piękne marzenie, ale muszę wybacz: Nagle słyszysz, że budzi Cię mama do szkoły. Mam komiks z Tytanami. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-24, 15:59
|
|
ale okazuje się że jest napisany po chińsku. Pani od chemii nie zadała zadań domowych. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-25, 14:49
|
|
Ale pani (czy tam pan, zależy kogo masz) z matmy zadała cały temat w ćwiczeniach. To samo nauczyciele z fizyki i przyrody. Nie mam koszmarów. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 13:53
|
|
Ale to tylko sen. Ból nie istnieje. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 13:58
|
|
Spróbuj popatrzeć na to, jak ktoś odbiera Ci kogoś, na kim najbardziej Ci zależy. Mam czekoladę. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 14:41
|
|
Ale ja się podkradam i ci ją zabieram. (Już nie masz xD) Śpię, śnię zawalisty sen, nikt mnie nie może obudzić i ten sen za nic nie może się zmienić w koszmar, bo...bo nie. xD Myślta. All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 15:49
|
|
Zjawia się Wszechmogący Bóg i sama już nazwa "Wszechmogący" mówi sama za siebie. Chcę zniszczyć komuś marzenie. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 15:56
|
|
Ale ja niszczę je Tobie Świetna impreza całą noc. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 18:00
|
|
Wpadają obcy i zwijają towar. Chcę dostać wenę do malowania. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 18:19
|
|
jak cię w końcu dopadnie, to wszystkie możliwe rzeczy, którymi da się malować, znikną xD Chcę... żeby do mojego domu wpadł mój uwielbiany kuzyn xD! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-02, 18:40
|
|
Włamie się w nocy do jego domu, i moim ulubionym sztylecikiem go potnę ^ ^ Chcę mieć wenę do pisania!! *chlip, chlip * XXD :*
|
|
|
Przejdź do forum: |