Oceniamy Avatar i sygnaturę osoby powyżej.
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 20:32
|
|
Twój taki tajemniczy, i super. Do tego tęcza kolorów, no po prostu supcio 10/10.
" Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 20:34
|
|
Avatar i opis - ekologiczny i dający do myślenia. 10/10, zapisuję się do kółka miłośników natury
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 20:39
|
|
Dzięki, ale ja już Twój oceniałam, więc...Powtórzę - 10/10.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 21:01
|
|
Ja też, więc powtórka - 10/10,- ^ ^
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 21:04
|
|
Dobre, przerzućmy się na inny temat, bo tu tylko zaśmiecamy powtórkami.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 21:31
|
|
Popieram. Proponuję wznowić "Zniszcz marzenie". Z tym zawsze jest kupa frajdy ^ ^
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 21:32
|
|
Ok. To szybko pisz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 22:52
|
|
Wszystko ładnie dopasowane kolorystycznie. Za całą prawdę zawartą w podpisie masz max. Na avku nic szczególnego nie przykuwa uwagi, ale sam widoczek ładny - 8/10 :> |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-09, 23:04
|
|
Dzięki, jeśli chodzi o mój nowy avek, to też z tą "uwagą" też mam niedosyt.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-16, 17:53
|
|
Spojrzałam na twój podpis i aż mnie odrzuciło od komputera, bo mam wrażliwe oczy a ta żółć raazi. Fajnie, że pasuje do nicku, ale trochę ciemniejszy poproszę. (Taa, i może jeszcze frytki do tego? Czepiam się niczego, wiem. -.-) Co do treści podpisu to fajną piosenkę wybrałaś. Cytat nie jest jednocześnie zbyt długi, nie walnęłaś całego tekstu. Fajnie. : D Avek też mi się podoba.
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-16, 18:06
|
|
Twój avek jest humorystyczny, więc dziesiątka. No a Aww Yeaaa [XD] ożywia opis, dzięki czemu staje się on jeszcze bardziej zarąbisty! Max. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-16, 18:42
|
|
Avatar - 7/10 (jak zwykle te niekwadratowe rozmiary...) Podpis natomiast 10/10. To chyba w ogóle moja pierwsza 10 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-16, 18:45
|
|
Avek fajny. ; D Speedy w jakiej dumnej pozie. xD 10/10 Gwiazdeczka: A to już nikt nie widzi złej fasoli? : ( Ale tak Aww Yeaa rządzi xD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-17, 16:36
|
|
Co do zwinnego to zgodzę się z dumną pozą XD Twój avek baaaaardzo mi się podoba.. Uśmiechnięta Rav ^.^ 10/10 Podpis zajeeee..... fajnyy XD 10/10 :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-17, 18:07
|
|
Hau, czerwono, ale nie rypie. Fajny avek, taki oczasty-motylasty-czy-co-tam. Lubię oczy. xD Podpis króóóótki. Zieeew. Hau, hau, ja chcę więcej.
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-18, 16:36
|
|
Hm... juźiowo xD 10/10 8/10 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-18, 19:00
|
|
Avatar taki trochę transformersowy ^ ^ A podpis smutny
http://droga-na-h...gspot.com/ - fanfic osadzony w Skyrim universum The Elder Scrolls, zapraszam
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-20, 18:30
|
|
Avatarek mi się bardzo podoba 10/10 A linku mi nie otwiera... Więc tak jakby sygnatury nie mogę ocenić Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-20, 20:51
|
|
Razi, Forsakenko, raaaazi! Nawet nie mam siły czytać całego tekstu do końca. Przyciemnij to trochę, bo się czytać nie da. Tekst (przynajmniej ta połowa, którą zdążyłam przeczytać, zanim mi oczy eksplodowały) jest fajny. 5/10 Avek mi się podoba, jest trochę mniej rażący. 10/10
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-21, 15:55
|
|
Fajny avatar, ale nie mogę odczytać tego napisu na nim. 9/10 Podpis jest średnio długi i podoba mi się jego treść. Przykro mi, ale będę zmuszona postawić ci 10 pnkt. Chociaż w sumie tak dla przyczepności, jest tam literówka! O! xD (Literówki to zUooo!) 9,8/10! HA! All hail Trigon |
|
|
Przejdź do forum: |