Zobacz temat

Ponarzekaj na coś
Obowiązki? W wakacje? Ja tam latem mogę robić co tylko zechce, moim jedynym obowiązkiem była nauka Bestia :P
Ciesz się Bestia :P
Narzekam na brata, który najwyraźniej upatrzył sobie mój pokój jako pracownie plastyczną. Wszędzie fruwają kartki i flamastry. o.O
Ojeju,Milly współczuje,masakra totalna!
Narzekam na to,że są wakacje a wszędzie jest zimno.
Narzekam na tą wstrętną pogodę, która przesadza już z mszczeniem się na ludziach ,w tym roku. x_x
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/
.
And no one to give it to
And you're sure you've hurt for so long
You've got nothing left to lose
So you say you're not gonna fight
'Cause no one wanna fight for you."
Narzekam na kilko kilometrowe spacery i to jeszcze w taką pogodę Cyborg :(
Narzekam na to tak samo jak Nela,że ta pogoda mści się na ludziach.
Narzekam, że jest cieplej, ale wciąż zimno, dziwne to lato.
Narzekam na to,na co narzeka Zwinny. Prawda.
Narzekam, choć nie powinnam Gwiazdka :D Założyłam sobie portfolio, ale nie jestem jeszcze przekonana. Chciałabym mieć lepsze prace.
Ja mam portfolio xD. Takie o Gwiazdce, ale nawiasem mówiąc więcej prac mam na tablicy korkowej lub szwendają się po różnych zakamarkach mojego pokoju Gwiazdka :D

Narzekam na brak weny do notek, chociaż pomysł jest, wątpię czy dam radę wykonać ;d
Narzekam bo po wakacjach po całej Europie (w ciężarówce oczywiście Bestia :P) trafię do mojej babci mieszkającej na nudnej wsi, gdzie ledwo co mieści się mały sklepik oddalony o kilka kilometrów i zero neta, chyba że przez komórę Bestia :P
Gwiazdeczka, chodzi o stronę, gdzie prezentuję swoje fotografie Robin :)

Bo model nie odpisuje, yeah. Chociaż, nie wiem, czy jak odpisze to poczuje się lepiej, nie mam siły bądź ochoty na sesję.

edit. aaahh, odpisał dokładnie w chwili gdy wysłalam tego posta
aha xD
Narzekam na ból głowy.
Znów narzekam na kiepską pogodę :/ A tak fajnie było w innych częściach Europy...
Bestia :P W Chorwacji też jakoś kiepsko z pogodą, ale jednak słońca nie brakuje.
Narzekam na ceny - wyobrażacie sobie, że tu pizza jest tańsza niż butelka nieoryginalnej coli?!
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
A ile kosztuje podróbka tej coli? Jak mało to ja nie miałbym na co narzekać Bestia :P
Na Chorwacji to jedzenie jest dość drogie, zwłaszcza mięso ;p
Narzekam na moje straszne lenistwo.
Narzekam na tą głupią pogodę. -.-
Przejdź do forum: